Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Okudum tatlım sağolsun @SekerPancari71 da aydınlattı.Bu hafta 2.haftam yüzde oranımı şimdiden bile hesapladım.Önümüzdek hafta da listenizede gireceğim inşallah taa şimdiki sizde kendi aranızda 1. 2. 3. en çok veren gibi bir liste yok mu onu göremiyorum.

Yok ama takimlar arasi oluyo birde genel toplam kgda yayinlanmisti simdi htrlamiorm orda ben birinci siradaydim dye htrliyorm baya olduu smdi nedir bilmem zamanla anlarsn snde cnm

Uc hafta oldumu ee listeye grmednmi hala cnm? Uc haffa oldumu eminmsn sor bakalm kizlara ne zaman grdn hatrliyomsn
Canm ben 6 veya 7 temmuzda girmis olabilirimde simdi.bugun kaptan istedide giris tarihimi guncel kilomu ve hedef kilomu belki bugun yazar cunku istedi bende yazdim bakalim aksama dogru belki listede ismim olur

Yok ama takimlar arasi oluyo birde genel toplam kgda yayinlanmisti simdi htrlamiorm orda ben birinci siradaydim dye htrliyorm baya olduu smdi nedir bilmem zamanla anlarsn snde cnm
Çokk teşekkürler canım bu arada maşallah sende azimle bayağı kilo vermişssin tebrik ederim

@SekerPancari71 @moon8187 kızlar sizlerle tanıştığıma çok memnun oldum ancak bu takım bana göre değil, genel olarak yıllardır bu kulupte saygısız ve kendini bilmez üyeler ile muhattap olmamayı kendime ilke edindim.
Çok sevgili üyeniz daha kilo bildirimini bile yapmazken, gereksiz yorumlar da bulunabiliyor.
Sizlerle görüşmek üzere inşaallah.

Takım listeniz hâla üyenizin kilo bildirimi yapmamasından dolayı taşınamadı bilginize.

Çokk teşekkürler canım bu arada maşallah sende azimle bayağı kilo vermişssin tebrik ederim
Ara verdm eski duzene smdiye erimistim. Ama inannnn cokkkk yorulmstum tatile gittim mayista sonra ramazan falan hic toparlayamadm eski duzene donmek coook zormusss. Bugun kendime dedim sen ne buyuk bisey basarmissin tekrar yapabilirsin dedimmm..
Insallah sendeeeeee verirsin seneye incecik olursun

Ayyy inşallah canım ağzın bal yesin. Ne kadar zamanda verdiniz 20 kg büyük başarı

Sen cok saygilisin. Ben ucunuze hitap ettim sen atladn saygisiz bilmem ne tedavi oneririm. Tesekkurler aynen iade ediyorum hepsini sana.
Ben bildirimi yapamadim sonra hemen paylastim gormende sorun mu var liste tamam.
Nyseee ya yazmicaktim ama suclama yaptigin icin yaziyorum ben kilosu sabit diye coktan yazdim iyi gunler.

**14.TAKIM 476. ETAP***

ParteMoralll (69.5 / / /% )kilosu sabit
Meggieee( 62.4 / / /% )
seksensekizli ( 76.3/ 76.5/-0,2 /%-0,26)

14.Takım Ortalaması:

Ben yaptim @SekerPancari71 12:48de sonrasinda meggiede yapti

Hos bulduk canm benim tsk ederim
Hadi senin az var zaten darisi basimaaaaa
Ayyy inşallah canım ağzın bal yesin. Ne kadar zamanda verdiniz 20 kg büyük başarı
ocakta basladim cnm 4ocaaaak buyuk tarihim
Mayisin basina kdr vermistim hepsini sonra korumaya gectim gibi bsy besyuz gram bir kg aliosam hemen iniyor oyle gidiyo baya dinlendm artk hedef 58 cnm :) ayyy motive oldm sen kacsin smdiiii

Kiz sen kac yasindasin

Canım benim şuan 104,20 sadece 300 grm giden ilk hedefim 2li rakamlar sonrası ise çıta bayağı yüksek inşallah

Kizlar yesil cay ve form cay icmeye karar verdim belki biraz daha hizlanir bu 2 kg de gider kurtulurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…