- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #158.401
Uc hafta oldumu ee listeye grmednmi hala cnm? Uc haffa oldumu eminmsn sor bakalm kizlara ne zaman grdn hatrliyomsnCanim 3 hafta once girmistim guncel kilom 62.5 hedef kilom 60
Okudum tatlım sağolsun @SekerPancari71 da aydınlattı.Bu hafta 2.haftam yüzde oranımı şimdiden bile hesapladım.Önümüzdek hafta da listenizede gireceğim inşallah taa şimdiki sizde kendi aranızda 1. 2. 3. en çok veren gibi bir liste yok mu onu göremiyorum.cnm uc haftasonunda takima giriyosun grdigin kgla basliosn iste sen smdi adaylar listesindesn. Girdigin zaman bi hafta onceki kilondan bu hafta verdigin kg ile hesaplama yapiosn yuzdeni cikariosn toplanio ana yerde paylasilio butun takimlar arasnda birinci oluyo falan. Ilk sayfayi okusana bak orda yaziyo cnm :)
Yok ama takimlar arasi oluyo birde genel toplam kgda yayinlanmisti simdi htrlamiorm orda ben birinci siradaydim dye htrliyorm baya olduu smdi nedir bilmem zamanla anlarsn snde cnmOkudum tatlım sağolsun @SekerPancari71 da aydınlattı.Bu hafta 2.haftam yüzde oranımı şimdiden bile hesapladım.Önümüzdek hafta da listenizede gireceğim inşallah taa şimdiki sizde kendi aranızda 1. 2. 3. en çok veren gibi bir liste yok mu onu göremiyorum.
Canm ben 6 veya 7 temmuzda girmis olabilirimde simdi.bugun kaptan istedide giris tarihimi guncel kilomu ve hedef kilomu belki bugun yazar cunku istedi bende yazdim bakalim aksama dogru belki listede ismim olurUc hafta oldumu ee listeye grmednmi hala cnm? Uc haffa oldumu eminmsn sor bakalm kizlara ne zaman grdn hatrliyomsn
Çokk teşekkürler canım bu arada maşallah sende azimle bayağı kilo vermişssin tebrik ederimYok ama takimlar arasi oluyo birde genel toplam kgda yayinlanmisti simdi htrlamiorm orda ben birinci siradaydim dye htrliyorm baya olduu smdi nedir bilmem zamanla anlarsn snde cnm
He soylediysen tmm cnm listeye hosgeldin ozaman :)Canm ben 6 veya 7 temmuzda girmis olabilirimde simdi.bugun kaptan istedide giris tarihimi guncel kilomu ve hedef kilomu belki bugun yazar cunku istedi bende yazdim bakalim aksama dogru belki listede ismim olur
Hos bulduk canm benim tsk ederimHe soylediysen tmm cnm listeye hosgeldin ozaman :)
Ara verdm eski duzene smdiye erimistim. Ama inannnn cokkkk yorulmstum tatile gittim mayista sonra ramazan falan hic toparlayamadm eski duzene donmek coook zormusss. Bugun kendime dedim sen ne buyuk bisey basarmissin tekrar yapabilirsin dedimmm..Çokk teşekkürler canım bu arada maşallah sende azimle bayağı kilo vermişssin tebrik ederim
Ayyy inşallah canım ağzın bal yesin. Ne kadar zamanda verdiniz 20 kg büyük başarıAra verdm eski duzene smdiye erimistim. Ama inannnn cokkkk yorulmstum tatile gittim mayista sonra ramazan falan hic toparlayamadm eski duzene donmek coook zormusss. Bugun kendime dedim sen ne buyuk bisey basarmissin tekrar yapabilirsin dedimmm..
Insallah sendeeeeee verirsin seneye incecik olursun
Sen cok saygilisin. Ben ucunuze hitap ettim sen atladn saygisiz bilmem ne tedavi oneririm. Tesekkurler aynen iade ediyorum hepsini sana.@SekerPancari71 @moon8187 kızlar sizlerle tanıştığıma çok memnun oldum ancak bu takım bana göre değil, genel olarak yıllardır bu kulupte saygısız ve kendini bilmez üyeler ile muhattap olmamayı kendime ilke edindim.
Çok sevgili üyeniz daha kilo bildirimini bile yapmazken, gereksiz yorumlar da bulunabiliyor.
Sizlerle görüşmek üzere inşaallah.
Takım listeniz hâla üyenizin kilo bildirimi yapmamasından dolayı taşınamadı bilginize.
Hadi senin az var zaten darisi basimaaaaaHos bulduk canm benim tsk ederim
ocakta basladim cnm 4ocaaaak buyuk tarihimAyyy inşallah canım ağzın bal yesin. Ne kadar zamanda verdiniz 20 kg büyük başarı
Kiz sen kac yasindasinHadi senin az var zaten darisi basimaaaaa
ocakta basladim cnm 4ocaaaak buyuk tarihim
Mayisin basina kdr vermistim hepsini sonra korumaya gectim gibi bsy besyuz gram bir kg aliosam hemen iniyor oyle gidiyo baya dinlendm artk hedef 58 cnm :) ayyy motive oldm sen kacsin smdiiii
Canım benim şuan 104,20 sadece 300 grm giden ilk hedefim 2li rakamlar sonrası ise çıta bayağı yüksek inşallahHadi senin az var zaten darisi basimaaaaa
ocakta basladim cnm 4ocaaaak buyuk tarihim
Mayisin basina kdr vermistim hepsini sonra korumaya gectim gibi bsy besyuz gram bir kg aliosam hemen iniyor oyle gidiyo baya dinlendm artk hedef 58 cnm :) ayyy motive oldm sen kacsin smdiiii
26niden :)Kiz sen kac yasindasin
Ozaman sen coook ski yap emn ol kgda fazlaa iki uc ayda yirmi kg verirsin. Ben 88ken ilk ay 9.5verdgime gore sende verirsinCanım benim şuan 104,20 sadece 300 grm giden ilk hedefim 2li rakamlar sonrası ise çıta bayağı yüksek inşallah
Hec oylesine sordum bende 25 cik26niden :)
90liyim bir kizim var :) istanbuldan katiliyormmmHec oylesine sordum bende 25 cik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?