- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #158.441
Canim tam bende sana yazacaktim bizim listeyi paylasir msn gerçekten cok isim varkardeş takıma bir bakayım dedim ki bizim şeker çıldırmış almış zopayı eline
kızlar listenizi görmeedim bu saate kalmazdınız bi sorun yoktur umarım yapabileceğim birşey varsa seve seve
Yok canim ekleyecegimiz teşekkür ederimm erigimmmmmmm**14.TAKIM 476. ETAP***
ParteMoralll (69.5 / / /% )kilosu sabit
Meggieee( 62.4 / / /% )kilosu sabit izne ayrılmak istiyor
seksensekizli ( 76.3/ 76.5/-0,2 /%-0,26)
14.Takım Ortalaması:%-0,086
yeni uyeniz yoksa bu şekilde paylaşıyorum canım ne demekCanim tam bende sana yazacaktim bizim listeyi paylasir msn gerçekten cok isim var
Ki beim ismimi niye yazmiyosunuz 3 haftam olduYok canim ekleyecegimiz teşekkür ederimm erigimmmmmmm
Niye ekleyecegimiz yok demissin ben varim 3 haftam oldu niye hala listede deilimYok canim ekleyecegimiz teşekkür ederimm erigimmmmmmm
Canim sana gecen hafta da yazmiştim okumadin heralde senin buraya geldigin kilo 64 şuan 62 kilosun ve vermen gereken sadece 2 kilon var listeye bu kadar az hedefle girilmiyor diye biliyorum senin hedef kilonu 58 e indirelim mii ne dersin hemen aliyim sonra seni listeyeKi beim ismimi niye yazmiyosunuz 3 haftam oldu
Al canim zaten demistimya ilk basta 60 sonrasi 59 58 de olabilir bi 60 olamCanim sana gecen hafta da yazmiştim okumadin heralde senin buraya geldigin kilo 64 şuan 62 kilosun ve vermen gereken sadece 2 kilon var listeye bu kadar az hedefle girilmiyor diye biliyorum senin hedef kilonu 58 e indirelim mii ne dersin hemen aliyim sonra seni listeye
Hedef kilomu 58 indirebiliriz kusura bakma unutmusumAl canim zaten demistimya ilk basta 60 sonrasi 59 58 de olabilir bi 60 olam
Tamam canim o zaman hemen aliyorum seni listeyeAl canim zaten demistimya ilk basta 60 sonrasi 59 58 de olabilir bi 60 olam
Tm canm benim tsk ettim opuldunTamam canim o zaman hemen aliyorum seni listeye
Canim sana zahmet bide takima ilk geldigin kilonla hangi tarihde geldigini de yazar msnHedef kilomu 58 indirebiliriz kusura bakma unutmusum
6 temmuz ilk kilom 64.7 simdiki 62.5 hedef 58 diyelimCanim sana zahmet bide takima ilk geldigin kilonla hangi tarihde geldigini de yazar msn
Canim geçen hafta kaç kiloydun6 temmuz ilk kilom 64.7 simdiki 62.5 hedef 58 diyelim
**14.TAKIM 476. ETAP***
ParteMoralll (69.5 / / /% )kilosu sabit
Meggieee( 62.4 / / /% )kilosu sabit izne ayrılmak istiyor
seksensekizli ( 76.3/ 76.5/-0,2 /%-0,26)
Nesekarabulut ( /62.5 / /%) yeni üye takima geliş tarihi 6 Temmuz.2016, Başlangıç kilo 64.7 Hedef kilo:58
14.Takım Ortalaması:%
Hosgeldin listeye tatlimmTskler
Iyi gunler canm gorusuruzTskler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?