Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hoşgeldin tatlım, ben takım kaptanı, kaptan yardimcimiz Moonlii el birliğiyle vericez KİLOLARI merak etme

öncelikle cuma yarışmalarını seçmen konusuna değineyim. cuma yarışmaları yaklaşık 10 takımın cuma gunleri liste hazırlayıp yarıştığı bir zayıflama grubu. diğer zayıflama grupları gibi değil. bu nedenle sorumluluk ve istiktrar isteyen gönul işi bir yarışma ekibiyle birliktesin.zamanla anlar ve tanırsın zaten. tum takımların ve takım içi arkadaşların birbirine sorumlulukları olmassa olmazımız bu nedenle. Geçmişi okumak , mesajlara menulere yorum yapmak ve haftada 35 mesajı doldurmak da şartlarımız arasında. Aslında şart motive açısından önem arzediyor ondan şart.

ilk sayfada kurallarımız var onları oku, anlamadığını sor bana yardımcı olayım. 2 hafta deneme suren 3. haftada listeye girme sürecin var. bu sureçte kurallara uyarsan 3. hafta listedesin bitanem.
kararlı ve azimli olursan senide mezun ederiz allahın izniyle.
şimdi kendinden bahset , yaş, boy, kilo, durumunuda belirt not almamız gerekiyor.

Bundan sonraki süreçte, hergün akşam topluca menunu rapor halinde yazıyorsun, tüm arkadaşların ve ben menunu yorumluyoruz ve sağlıklı beslenme yolunda iradeyle devam ediyoruz.
şimdilik bu kadar kolay gelsin. “sağlıklı yaşama hoş geldin”

3 gundur dikkat etmeye basladim gun icinde 1 dilim ekmek yiyorum oda sabah kahvaltisinda ogleen ne yemek varsa aksamda meyve,süt yada yogurtla geciriyorum...yapmayi dusundugum bir diyet yok aslinda protein agirlikli aksami gecisyirmeyi planliyorum ama bakalim...şekerpancarı senin uyguladigin listen var miydi canm

Gayet güzel bi diyet plani canim listeler insani sıkıyor zaten ben kalori saydim canim 1000 1200 kalori falan aldim bide akşam 6 dan sonra hiç bisey yemedim ama yavaş yavaş verdim ben bir seneyi buldu vermem nerdeyse 2 senedir de koruyorum kilomu bazen 3 5 kilo aldigim oluyor ama fazla birikmeden geri dikkat edip hemen veriyorum :))

Moonlii canim bugun hiç uğramadin iyi msnnerelerdesin
canim y3ni geldim eve bisuru.kotu sey yasadm bugun uste uste once hevesle sabahn korunde annmlere gittim ablamlarla bulusmak icin sonra yengem beyin kanamasi gecirmis onun haberini aldik apar topar gittik sonra aksam rve dinerken annemin asalak komsusuyla kavga ettim sonra buyuzden esimlede tartistim si ir bozucu bi gun oldu

Kaptanlik zor is Allah yardımcın olsun selincm.benim bulantilar bir gün yok denecek kadar az bir gün hat safhada günü gününü tutmuyor suan da
Cnmm iyisin insallah... bulantilar icin hap vermedimi cokmu kotuu.. guzel beslen cnmm olurmuu bulantilarin olsada vok guzel beslen minik melegin ihtiyaci varrrr oyy allah yardimcin olsun
hosgeldin cnmm cok degilmis kgn insallah kurtulursunnn

Iyimisin kuşummm

Cnmm iyisin insallah... bulantilar icin hap vermedimi cokmu kotuu.. guzel beslen cnmm olurmuu bulantilarin olsada vok guzel beslen minik melegin ihtiyaci varrrr oyy allah yardimcin olsun
Aslinda söyle etrafıma bakıyorum kan kusacak derecede kötü olanlar var ben onlara nazaran iyim ama hic mide bulantisi yasamayanlara nazaran kötüyüm.bugün içtiğim su bile burnumdan geldi ama hic sikayetci degilm su mide bulantılari icin bile ne cok bekledim ben biliyorsunuz
Güzel beslenemiyorum partem ya hem de hic güzel beslenemiyorum çünkü midem bulaniyor genelde.mide bulantim olmadigi zamanda sadece peynir ekmek yiyorum.ekmek yemem suan hic iyi degil ama malesef ki yiyorum Allah izin verirse su ilk 3 ayi atlatip diyetisyene gitme fikrindeyim daha öncede söylemistm sanirim.
Suan önemli olan su ilk 3 ayi hayırlısıyla kilo almadan bitirebilmek

Cnm brnde bulanti asitli olurdu.. ve hic cnm yemek istemezdiii inan kasiklae metal kokardii igrenirdim esim arayp zorla kahvalti yaptinmi meyveleri yednmi ceviz badem yednmi o bu aglaya aglaya yerim yemnleee.. esm aksamlari zorla elleriyle meyve yedirirdi ceviz soyardi verirdi ah gorseydin halimi oyuzden emzirirken kg aldm cnku resmen yeniden dogmus gibiydim yemekler cok guzeldi zevk aliodm. Yani sen sabahlari bugday ekmegnle cok guzel yumurtani peynirini sebzeni cevizini mutlaka ye olurmu internetten arastr baj cok onemli ilk aylar.. oyuzden yemen gerekiyor.. sende biliyorsun saglkli besinleri kg aldiranlari ona gore ye. Kendini bazen simart cok kisitlama zaten zamanla anlicaksin. Insallah cok.almazsn alanda veriyo ben az aldmda noldu geri aldim :) zaten 12kg ben 9.5almistm hepsi minik kuzuymus seninde olr 15e kdr yolu var korkma.. meyveni saglkli seyleri mutlaka yeee.. salam vs gbi pismeyen seyi yeme cnm soyluceklerm bukadaaaan :)

Teşekkür ederim tatlm tavsiyelerin icin.
Bende şuan o tiksinme aşamasındayım sanirim.yumurtadan felan tiksiniyorum suan.hic yiyemiyorum
Ay en önemli sey emzirirken kilo almamak demi pff bu kilo basa bela her dönemde kilo aldircak biseyler var sanirim.su 3 ayi hayırlısıyla atlatirsam insallah ondan sonra kendimi dizginleyebilirim inşallah ya ac ac herseylere saldirmam umarm cok kilo almadan su sürecten gecerim hayırlısıyla inşallah zaten daha yeni verdim ne zorluklarla

Yengene çok geçmiş olsun canım inşallah iyidir..komşu sıkıntınızı bilmiyomuda bide sarmış size ne tip insanlar var yaa..

Atlatırsın canım bunlar işin nazı cilvesi..kucağına alınca hepsini unutuyosun..önemli olan doğum sonrası..ben hamileliğimde 5 kilo aldım doğumdan sonra 15 kilo

Dogum sonrasi muzdariplerinden bende varim...kesinliklee abur cubur yeme ...zaten saglikli beslenirsen verirsin ben dogumdan sonraa evde oturup sıkintıdan yemege vermistim kendimii şimdiki aklim olsa

Bende planlarken en cok kgdan korktm ama gece bile yrrdm cok sukur fazlaalmadm tek hatam emzirrirken cnm coook xekiodu goguslerm sisiyodu yiodm aldm. ah ah kadn olmak zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…