- 14 Kasım 2015
- 360
- 213
- 18
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #158.461
Bu hafta sabit gitmmemis canim 62.5 halaHosgeldin listeye tatlimmbide gecen hafta kaç kiloydun onu söyle canim kaç gr verdigini yazalim listeye
Hain kilolar durmus ustume yuklenmis gitmemisBu hafta sabit gitmmemis canim 62.5 hala
:)***14.TAKIM 476. ETAP***
ParteMoralll (69.5 / / /% )kilosu sabit
Meggieee( 62.4 / / /% )kilosu sabit izne ayrılmak istiyor
seksensekizli ( 76.3/ 76.5/-0,2 /%-0,26)
Nesekarabulut (62.5 /62.5 /0 /0%) kilosu sabit// yeni üye takima geliş tarihi 6 Temmuz.2016, Başlangıç kilo 64.7 Hedef kilo:58
14.Takım Ortalaması:%-0.086
Canım sana nacizane tavsiyem ödül gününü değiştir haftasonu olabilir mesela tabi abartmadan yoksa cuma günleri fazla çıkarsın..Bu hafta sabit gitmmemis canim 62.5 hala
Yazilmiskii :))) takimlar arasindaKi beim ismimi niye yazmiyosunuz 3 haftam oldu
Canim sen biraz ara verip geri geldigin için takima geliş tarihini sali günü olarak baz aldim tamam miYazilmiskii :))) takimlar arasinda
Saol balişimmSekerPancarii hayırlı olsun canım..
Saol canim benimmm öyle oldu valla birakamadim kaptanligi aslinda bende dışardan geldim direk kaptan olarak ama olmadi işte aslinda o kadar yogunum kii bu aralar yine de idare etmeye çalişicam kizlarda bana yardimci olurlar eminimSekerPancarii selinim yeniden takimi devralmis bizi bizden baska kimseler anlamaz hay selincim tahmin etmiştim yeni gelen arkadasla yapilamayacagini
Tekrardan kaptanligin hayirli olsun balım ❤
Bu arada kizlar ben hala ayniyim 65.5 im cok şükür kilo almadm aslinda su kusmadigim zamanlar adam akilli beslensem ekmek yemesem yani eminim kilo bile veririm
Kaptanlik zor is Allah yardımcın olsun selincm.benim bulantilar bir gün yok denecek kadar az bir gün hat safhada günü gününü tutmuyor suan daSaol canim benimmm öyle oldu valla birakamadim kaptanligi aslinda bende dışardan geldim direk kaptan olarak ama olmadi işte aslinda o kadar yogunum kii bu aralar yine de idare etmeye çalişicam kizlarda bana yardimci olurlar eminimayy kuzum senin bulantilar biraz iyi oldu muu dikkat et kiz sağlıklı beslen hem bebis icin hem kendin icin
Afiyet olsun sarrafcimSelam kızlar..menüm..
Sabah: bir yumurta, közlenmiş biber, köy peyniri, domates, salatalık..
Akşam: iki dilim mercimek böreği (karatay usulü), yoğurtlu semizotu salatası..
Canimm hoşgeldinn o kadar benziyo ki kilo ve boyumuz boyum 165 bende 58 kiloyla hamile kaldim 84 le doguma girdim 73 düm dogumdan çiktigimda ve 75 kiloyla diyete başladim kizim bir buçuk yaşındayken ama ben kilolarimi fazlasiyla verdim şuan 52 kiloyum darisi sana tatlimmm tekrar hosgeldinMerhaba oncelikle davetin icin tesekkurler şekerpancarı. ..kendimi tanitiyim adim meltem 30 yasindayim 1.65 boyunda 74 kilodayim 2 yasinda kizim var hamilelikten once 56 kiloydum tekrar o kiloma inmek istiyorumm yolummm cok uzun ...destek ariyorum ondan buraya geldim biraz takip ettim ama kurallari vs bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?