- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #158.501
Ayy evet sut cekiodu sanrm ay ne koksa yerdmmm aman allahmDogum sonrasi muzdariplerinden bende varim...kesinliklee abur cubur yeme ...zaten saglikli beslenirsen verirsin ben dogumdan sonraa evde oturup sıkintıdan yemege vermistim kendimii şimdiki aklim olsa
Bende 78.5kaldm 88le dogurdum 83dustm yedm yedm 8ay 88 oldmAtlatırsın canım bunlar işin nazı cilvesi..kucağına alınca hepsini unutuyosun..önemli olan doğum sonrası..ben hamileliğimde 5 kilo aldım doğumdan sonra 15 kilo
Ayyy canimm neler olmuş öyle yengene çokkkk geçmiş olsun şimdi durumu nasil çok üzüldümmmmcanim y3ni geldim eve bisuru.kotu sey yasadm bugun uste uste once hevesle sabahn korunde annmlere gittim ablamlarla bulusmak icin sonra yengem beyin kanamasi gecirmis onun haberini aldik apar topar gittik sonra aksam rve dinerken annemin asalak komsusuyla kavga ettim sonra buyuzden esimlede tartistim si ir bozucu bi gun oldu
Ayyy geçmiş olsun canim yengenede acil şifalar diliyorum...[/QUOTE][QUOT moon8187, post: 47453689, member: 351865"]canim y3ni geldim eve bisuru.kotu sey yasadm bugun uste uste once hevesle sabahn korunde annmlere gittim ablamlarla bulusmak icin sonra yengem beyin kanamasi gecirmis onun haberini aldik apar topar gittik sonra aksam rve dinerken annemin asalak komsusuyla kavga ettim sonra buyuzden esimlede tartistim si ir bozucu bi gun oldu
Evet canım malesef süt olsun diye yedim habire..bilinçsiz davrandım halbuki su ve yeşillik de çok güzel süt yapıyo..Gerçekten miiiiemzirme döneminde mi aldin canm
selincim ben zaten takim bilgilerini kendisine gonderdim evet gecen hafta adaylar listesi yapmadm cunku zaten izindeydim buna ragmen takima ugrayip iyi kotu yorum falan yapmaya calistim hakkiyla kaptanligi yapamadigim iicnde devretmk istedim..1 hafta liste olmamasi adaylar icin birsey degistirmedi pekala cok guzl devam ettiler dlkznada ayalrin adlarini yazdm bi zahmet geriye donseydiHayir yani ben listeyle falan uğraşmak istemedigim vaktim olmadigi için kaptanlığı devrettim ama listeyi de ben yapacaksam ben kaptan oluyum tekrarSinirlendim haaaa ben kaptanken bir tek adaylar listesi olmadan cuma geçirdigimi hatirlamiyorum bilgileri hep kayitli tutardim cuma günü gelmeden @Dilakzn ve Moonlii kizlar irtibata geçip adaylarin bilgilerini tamamlamaniz gerekirdi bende yokki bilgileriiii
GunaydGünaydın kizlarriyi haftasonlarii
Yok canm zatencyemenclazim yoksa dutun yagli olmaz yesillik ve su evt sut yapiyo ama yagli kaliteli sut olmuyo vitameni az oluyo sut su gibi geliyo beyaz gelmiyoEvet canım malesef süt olsun diye yedim habire..bilinçsiz davrandım halbuki su ve yeşillik de çok güzel süt yapıyo..
Kötü bir şey yoktur inşallah canımhic iyi bi haftasonu degil bnm icin
Ayy tubişkoommmm hosgeldin gessene gayri takimaaaaaaaaaa
Canim emin ol sen çok iyi bi kaptandın kismet degilmis dilakznin kaptanligi uyuşamadik iste ve hiç cabalamadi hemen vazgecti kaptanlik böyle olmaz zaten emek lazimselincim ben zaten takim bilgilerini kendisine gonderdim evet gecen hafta adaylar listesi yapmadm cunku zaten izindeydim buna ragmen takima ugrayip iyi kotu yorum falan yapmaya calistim hakkiyla kaptanligi yapamadigim iicnde devretmk istedim..1 hafta liste olmamasi adaylar icin birsey degistirmedi pekala cok guzl devam ettiler dlkznada ayalrin adlarini yazdm bi zahmet geriye donseydi
Canimmm benim insallah guzel haberler alirsinizhic iyi bi haftasonu degil bnm icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?