Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Dogum sonrasi muzdariplerinden bende varim...kesinliklee abur cubur yeme ...zaten saglikli beslenirsen verirsin ben dogumdan sonraa evde oturup sıkintıdan yemege vermistim kendimii şimdiki aklim olsa
Ayy evet sut cekiodu sanrm ay ne koksa yerdmmm aman allahm bir kg kirazi oturup yiodm dogmdan sonra nasl icin yaniodu

[QUOT moon8187, post: 47453689, member: 351865"]canim y3ni geldim eve bisuru.kotu sey yasadm bugun uste uste once hevesle sabahn korunde annmlere gittim ablamlarla bulusmak icin sonra yengem beyin kanamasi gecirmis onun haberini aldik apar topar gittik sonra aksam rve dinerken annemin asalak komsusuyla kavga ettim sonra buyuzden esimlede tartistim si ir bozucu bi gun oldu[/QUOTE]
Ayyy geçmiş olsun canim yengenede acil şifalar diliyorum...

Kizlar dunku menum sabah domates salatalik peynir sekrrsiz cay
Oglen 1 toplek
Aksam esimle disari cktgimizicn disarda izgara yedik yaninada cheaskek
Artik bu hafta toparllarim

Ayyy canimm neler olmuş öyle yengene çokkkk geçmiş olsun şimdi durumu nasil çok üzüldümmmm

Ayyy geçmiş olsun canim yengenede acil şifalar diliyorum...[/QUOTE]
Gecmiscolsun canm

selincim ben zaten takim bilgilerini kendisine gonderdim evet gecen hafta adaylar listesi yapmadm cunku zaten izindeydim buna ragmen takima ugrayip iyi kotu yorum falan yapmaya calistim hakkiyla kaptanligi yapamadigim iicnde devretmk istedim..1 hafta liste olmamasi adaylar icin birsey degistirmedi pekala cok guzl devam ettiler dlkznada ayalrin adlarini yazdm bi zahmet geriye donseydi

Canim emin ol sen çok iyi bi kaptandın kismet degilmis dilakznin kaptanligi uyuşamadik iste ve hiç cabalamadi hemen vazgecti kaptanlik böyle olmaz zaten emek lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…