- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #158.541
Aleykum selam sen naptin canimSlm kızlar
kolay gelsin canm valla ben yapmadim ..daginikligi topladim ama cocukla uzun sure duzgun kalmiyor..Ayyy bugün hic ev temizliyesimm yookkk zoraki yapimmm bebeler enerjimi yidiii bide pasakli eve misafir gelir anammm durr biraz dahaa surunuyum buralardayimm yazarsanizz
Menun gayet güzel canım selam.bu arada ben grubun izne ayrilmis uyelerinden biriyim kilolarimiz çok yakın kendi kiloma uygub birini bulduğum için sevindim bu öbür gizlarin hepsi guruuu :) bende 81 82 kiloydum izne ayrilmadan 1 aydirda hic tartilmadimmMenum
11:00 da 3-4 yk menemen kk peynir iki zeytin bi salatalik sonmus gabak cicegi kizartmasi cips gibi ince 7-8 ilk defa yaptigim icin yedim
Ara soda bitki çay
17:00 kesilmis bi dilim kavun yarim saat sonra 3-4 yk bulgur pilavı 3 yk patlican bol salata yoğurt, 4 catal kavun vc icin yedim
1.5saat sonra 1.5 saati gecgin yürüyüş yapildi 3 lt su bitki cay icildi.
Merhaba canim kac kiloydun daha önce bende zayiflamayi cok istiyorum sevindim senle tatli bi rekabet yapabilirizz hedefin kac kilo olmak.ben dört gözle 70 kiloyi bekliyorum tup bebek yaptiracagim inşallah.Menun gayet güzel canım selam.bu arada ben grubun izne ayrilmis uyelerinden biriyim kilolarimiz çok yakın kendi kiloma uygub birini bulduğum için sevindim bu öbür gizlarin hepsi guruuu :) bende 81 82 kiloydum izne ayrilmadan 1 aydirda hic tartilmadimm
93 kiloydum gecen kış 81 kiloyu görmüştüm 82 arasinda gidio geliyordu ama bayramdan beri hic dikkat edemiyorum desem yalan olmaz burda tarrida yok insallah almamisimdir benimde en büyük hayalim 70 kilo olmak ama inşallah swn benden önce dusersin tatlım rabbim hayırlı saglikli evlatlar nasio etsin benim 3 tane kizim var 1 i 9 1 i 8 biri 2.5 yaşında bende 26 yaşındayım cok.genc anne oldumMerhaba canim kac kiloydun daha önce bende zayiflamayi cok istiyorum sevindim senle tatli bi rekabet yapabilirizz hedefin kac kilo olmak.ben dört gözle 70 kiloyi bekliyorum tup bebek yaptiracagim inşallah.
Allah hayirli uzun omurler versin evlatlarina genc anne oldugun iyi onlarla buyursun sana Yoldaş olurlar maşallah iyi vermisin kilo ben 32 yas 33 gireceğim ben hep tedavilerden aldim kiloyu endometriozis hastaligi var oda sebeb kiloya .7 yildir hep 81-82 de gidip geldim.ard arda acill iki tup yaptigimda 80 kg dum 87 oldum.sindi 82.5 kg yum[/QUOTE][QUOTE="tubi_klc, post: 47472979, member: 599493 kiloydum gecen kış 81 kiloyu görmüştüm 82 arasinda gidio geliyordu ama bayramdan beri hic dikkat edemiyorum desem yalan olmaz burda tarrida yok insallah almamisimdir benimde en büyük hayalim 70 kilo olmak ama inşallah swn benden önce dusersin tatlım rabbim hayırlı saglikli evlatlar nasio etsin benim 3 tane kizim var 1 i 9 1 i 8 biri 2.5 yaşında bende 26 yaşındayım cok.genc anne oldum
Düzenli diyet ve egzersiz yaptigin zAman verebiliyormusun yada kullandigin bi ilac varmi kilo vermeni engelleyecek[/QUOTE]="tubi_klc, post: 47473138, member: 599401"]Allah hayirli uzun omurler versin evlatlarina genc anne oldugun iyi onlarla buyursun sana Yoldaş olurlar maşallah iyi vermisin kilo ben 32 yas 33 gireceğim ben hep tedavilerden aldim kiloyu endometriozis hastaligi var oda sebeb kiloya .7 yildir hep 81-82 de gidip geldim.ard arda acill iki tup yaptigimda 80 kg dum 87 oldum.sindi 82.5 kg yum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?