Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ayyy bugün hic ev temizliyesimm yookkk zoraki yapimmm bebeler enerjimi yidiii bide pasakli eve misafir gelir anammm durr biraz dahaa surunuyum buralardayimm yazarsanizz

Iyi pazarlar kizlar evdeydim hep yemek bulaşik çocuk derken zaman gecti...sabah gec kalktim 12 de 1 kase şehriyeli çorba ...ogleden sonra 1 tabak kremali mantarli tavuk ekmeksiz
Sutlu nescafe sekersiz
Toplam 900 kalori almisim tlf uygulama indirdim kalori hesabi....kremali olunca fazla kalori cikti...günü kapattimm kizlar...
Ayyy bugün hic ev temizliyesimm yookkk zoraki yapimmm bebeler enerjimi yidiii bide pasakli eve misafir gelir anammm durr biraz dahaa surunuyum buralardayimm yazarsanizz
kolay gelsin canm valla ben yapmadim ..daginikligi topladim ama cocukla uzun sure duzgun kalmiyor..

Slmm kıslaaarr evde biraz iş yaptiktan sonra erzak alışverişi yaptik onlari yerleştirdikten sonra annemlere geldim kizim burdaydi oturuyorum pek yoruldum yahuuu bu aralar yediklerime pek dikkat etmiyorum yarin tartılıp bi kontrol ediyim kendimi

Bugunku menum
Sabah 1 yumurta cay domates peynir 1 dilim ekmek
Ara 6 dilimkl kavun
Oglen 4 kasik makarna 1 yesilcay
Aksam 1 cay 1 avuc kuruuzum 1 avuc kurunohut
Sonrada 1 sade soda ictim

Menum
11:00 da 3-4 yk menemen kk peynir iki zeytin bi salatalik sonmus gabak cicegi kizartmasi cips gibi ince 7-8 ilk defa yaptigim icin yedim
Ara soda bitki çay
17:00 kesilmis bi dilim kavun yarim saat sonra 3-4 yk bulgur pilavı 3 yk patlican bol salata yoğurt, 4 catal kavun vc icin yedim
1.5saat sonra 1.5 saati gecgin yürüyüş yapildi 3 lt su bitki cay icildi.

Menun gayet güzel canım selam.bu arada ben grubun izne ayrilmis uyelerinden biriyim kilolarimiz çok yakın kendi kiloma uygub birini bulduğum için sevindim bu öbür gizlarin hepsi guruuu :) bende 81 82 kiloydum izne ayrilmadan 1 aydirda hic tartilmadimm

Merhaba canim kac kiloydun daha önce bende zayiflamayi cok istiyorum sevindim senle tatli bi rekabet yapabilirizz hedefin kac kilo olmak.ben dört gözle 70 kiloyi bekliyorum tup bebek yaptiracagim inşallah.

Merhaba canim kac kiloydun daha önce bende zayiflamayi cok istiyorum sevindim senle tatli bi rekabet yapabilirizz hedefin kac kilo olmak.ben dört gözle 70 kiloyi bekliyorum tup bebek yaptiracagim inşallah.
93 kiloydum gecen kış 81 kiloyu görmüştüm 82 arasinda gidio geliyordu ama bayramdan beri hic dikkat edemiyorum desem yalan olmaz burda tarrida yok insallah almamisimdir benimde en büyük hayalim 70 kilo olmak ama inşallah swn benden önce dusersin tatlım rabbim hayırlı saglikli evlatlar nasio etsin benim 3 tane kizim var 1 i 9 1 i 8 biri 2.5 yaşında bende 26 yaşındayım cok.genc anne oldum

[QUOTE="tubi_klc, post: 47472979, member: 599493 kiloydum gecen kış 81 kiloyu görmüştüm 82 arasinda gidio geliyordu ama bayramdan beri hic dikkat edemiyorum desem yalan olmaz burda tarrida yok insallah almamisimdir benimde en büyük hayalim 70 kilo olmak ama inşallah swn benden önce dusersin tatlım rabbim hayırlı saglikli evlatlar nasio etsin benim 3 tane kizim var 1 i 9 1 i 8 biri 2.5 yaşında bende 26 yaşındayım cok.genc anne oldum[/QUOTE]
Allah hayirli uzun omurler versin evlatlarina genc anne oldugun iyi onlarla buyursun sana Yoldaş olurlar maşallah iyi vermisin kilo ben 32 yas 33 gireceğim ben hep tedavilerden aldim kiloyu endometriozis hastaligi var oda sebeb kiloya .7 yildir hep 81-82 de gidip geldim.ard arda acill iki tup yaptigimda 80 kg dum 87 oldum.sindi 82.5 kg yum

Allah hayirli uzun omurler versin evlatlarina genc anne oldugun iyi onlarla buyursun sana Yoldaş olurlar maşallah iyi vermisin kilo ben 32 yas 33 gireceğim ben hep tedavilerden aldim kiloyu endometriozis hastaligi var oda sebeb kiloya .7 yildir hep 81-82 de gidip geldim.ard arda acill iki tup yaptigimda 80 kg dum 87 oldum.sindi 82.5 kg yum[/QUOTE]
Düzenli diyet ve egzersiz yaptigin zAman verebiliyormusun yada kullandigin bi ilac varmi kilo vermeni engelleyecek

="tubi_klc, post: 47473138, member: 599401"]Allah hayirli uzun omurler versin evlatlarina genc anne oldugun iyi onlarla buyursun sana Yoldaş olurlar maşallah iyi vermisin kilo ben 32 yas 33 gireceğim ben hep tedavilerden aldim kiloyu endometriozis hastaligi var oda sebeb kiloya .7 yildir hep 81-82 de gidip geldim.ard arda acill iki tup yaptigimda 80 kg dum 87 oldum.sindi 82.5 kg yum[/QUOTE]
Düzenli diyet ve egzersiz yaptigin zAman verebiliyormusun yada kullandigin bi ilac varmi kilo vermeni engelleyecek[/QUOTE]
Yürüyüş ve haftada 3 gun bahcede çalışıyorum spor olarak diyetimi evet ekmek sekeri ramazandan sonra kesince toplam 5.5 kg vermisim.kullandigim ilac yok birazcik kacamak olsun 3kilo olarak dönüyor gunde bir kg kg artiyor vucudum hemen musait almaya.3cu ayda negatifi alinca basladim diuete ver al ver al ancak oturdu ilacin etkisi 6 ay surdugunden dolayi kolay veremedim.sindi bayagi kendime inaniyorum inşallah bu sefer olacak.

Düzenli diyet ve egzersiz yaptigin zAman verebiliyormusun yada kullandigin bi ilac varmi kilo vermeni engelleyecek[/QUOTE]
Yürüyüş ve haftada 3 gun bahcede çalışıyorum spor olarak diyetimi evet ekmek sekeri ramazandan sonra kesince toplam 5.5 kg vermisim.kullandigim ilac yok birazcik kacamak olsun 3kilo olarak dönüyor gunde bir kg kg artiyor vucudum hemen musait almaya.3cu ayda negatifi alinca basladim diuete ver al ver al ancak oturdu ilacin etkisi 6 ay surdugunden dolayi kolay veremedim.sindi bayagi kendime inaniyorum inşallah bu sefer olacak.[/QUOTE]
Bende şimdi memeleketteyim 1 2 haftaya donecem insallah hadi bakalim kilolarimizda yakin birbirimize rakip oluruz veiririz insallah benimde tekrar bi asilmam gerekecek kurbana kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…