- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #158.561
Hic bir fikrim yoook direk alintiladim sixi msjlara bakmadimParteeeee neden banlandinnn
Kuzummm merkta edermissss :)
Geri geldimmm cnm :) bos bir konu keske muhattap edilmek zorunda kalmasaydmm olsunn..Partiş neden banlanmış kizlar ex kaptanimiz da banlanmiş sanırım aralarinda gecen diyalogdan dolayu
Tesekkr ederm kankisimcanim hic istememiski zatn dun 2.takiminmlistesini falan yapmis galiba banada taaa sabah @ParteMoralll dan once maj atmis yapamicam kaptanlik istemiorum die..ee gecesinde cok hevesliydi @Dilakzn yok liste gelmedi yok parte saygisiz bilmem ne onun saygisiz dedigi hatunla butun takim asagi yukari 1 yildr burda sorun yasamadik..birbiriyle sorun yaşayanda olmustr bizde yasadk pekala hic buyutmedik takimi terketmedik yani isin kisasi cani istemedi..Sorunda degil burdayiz iste takim bi sürecten gecio el birkigiyle toparlicaz inşALLAH♡
Neden banlanmış bir bilgin var mı üzüldümm...
@ParteMoralll gelmedimi daha ya
Unutrmuyum kizzzzzzGünaydınSekerPancarii bizimki de evde bende ugramaya çalışırım @PartelMoralll nerdesin iyimisin bizi unutmaaaa kizzz
geldmm babysiiiiiii@Partemorall canım ne zaman geleceksin yaa
Hosbuldmmmmmmmmoooooo @ParteMoralll partikkk hosgeldinnnnnnnnnnnnn canisiii
ohhhh sefaniz olsun canimcimmm sarraf ben senin kilomu giremedim kac oldun canimmmSelam kızlar..
Bugün bütün aile denize gittik..geç saat geldik kirlileri temizle duş al derken belim koptu..
Okadar laftan sonra yedinmigunaydin kizlarrrrrrr♡♡♡
ben yine haftaya +yla basladm dun gece cok gec saatte yemk yedim gece yarisiydi sanirim hemde simir amerikan sakatasi filan yidimmmm
ozledinmi bizi kizzzz♡♡♡Hosbuldmmmmmmmm
kiz zaten sen ye dedin ya sonra o dahhhkaa yiodum yani yidim sefam olsun cohh dertliydim bilionnnOkadar laftan sonra yedinmigerci ben ye demistm
Seni ozlemedmozledinmi bizi kizzzz♡♡♡
Hahahahahahaah hadi yaa ondan kahvalti didin sen ben smdi anadim.kiz zaten sen ye dedin ya sonra o dahhhkaa yiodum yani yidim sefam olsun cohh dertliydim bilionnn
PartikoooooooooooooooooooommmHic bir fikrim yoook direk alintiladim sixi msjlara bakmadim
Kuzummm merkta edermissss :)
Geri geldimmm cnm :) bos bir konu keske muhattap edilmek zorunda kalmasaydmm olsunn..
Tesekkr ederm kankisim
Unutrmuyum kizzzzzz
geldmm babysiiiiiii
evetttt buyrunnnnnnPartikoooooooooooooooooooommm
Nassınız efenimmmevetttt buyrunnnnnn
Yooook ozlemedm senin biletini kestimmmNassınız efenimmmyoosaaam bini özlemedin miii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?