- Konu Sahibi Pinarbartu
- #158.641
Günaydın kızlar...
Geç yatınca bu saate zor kalktım..öpüldünüz..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyyy 2 kilo ocinmiydi o eziyet patitisleri hasladm bende79.3 canım..
gunaydin canimmmGünaydın kızlar...
Günaydın fistikimmGunaydin kizlarrrrrr♡♡♡
Gunaydin canisimmmmmmmmm♡♡♡Günaydın fistikimm![]()
Gunaydin canisimmmmmmmmm♡♡♡
Ayy seninki degisik bi diyet olcak o zaman kiizz bakalim ne kadar gidecek insallah bu hafta listede olursunay kizlar biraz peynir ve 2 haslanmis patitis yedim ama cok tatli geldi oatatesler resmen tatliydi hic sevmedimm agzimda buyudu ben 2 gun patitis yicimm 2 gunde et nasil ama harika minüüü bincee en sevdigim 2 şeyyyyyy patitis ve etttttt![]()
Ayy misafirlikler hep bozuyo zatiiipersembede ablama gidicemmm off bozuldu geneeee![]()
Ben de bugün bozdum yaa..yiğenime kutlama yaptık benim evimde yedim dayanamadımpersembede ablama gidicemmm off bozuldu geneeee![]()
Eskiden patetes diyeti yapmistim cok guzel verdiriyorr ama cok sıkıcı oluyor ayni seyleri yemek yaaaay kizlar biraz peynir ve 2 haslanmis patitis yedim ama cok tatli geldi oatatesler resmen tatliydi hic sevmedimm agzimda buyudu ben 2 gun patitis yicimm 2 gunde et nasil ama harika minüüü bincee en sevdigim 2 şeyyyyyy patitis ve etttttt![]()
ayy vanm bi ara bende yaomistim çohh eski ama hatirlamiorumm yapamadm zaten bugun 4 patates yedigimle kaldim sacma sapan seyler yedimmm butun gun tıkindmda tıkındimIyi geceler kizlar sabah 1 yumurta peynir nescafe
Ara leblebi siyah kuru uzum
Aksam (6.00) 1 tabak mercimekli bulgur pilavi
2 top dondurma...herseyden yiyorum ama kalori hesabi tutuyorum 1000-1200 kalorilik..
Eskiden patetes diyeti yapmistim cok guzel verdiriyorr ama cok sıkıcı oluyor ayni seyleri yemek yaaa![]()