Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

slm kizlarr nasilsiniz bakalim diyecegim ama mesajlarinizin nerdeyse hepsini okudum hicde ic acici gorukmuyorsunuz ne oldunuz boyle yaa tamamen dokulmussunuzz
bende artik geldim evdeyim temizlikti felan ugrastim hala bitmedi ama yavas yavas bitirecegim
gelelim kiloma 7 kilo alip 72 kiloya cikmayi basardim kizlarr 2aydir tartilmamistim gayet sakin bir sekilde adana kebaplarini mideme indirdim simdi ise cok fena bir durumda oturuyorum
haysem gelmiss takima ama geri cikmak istemis u kizin su misafirleri ne zaman bitecek hayret birsey valla yazik dogru durust diyet bile yapamiyor
s2000 birde rose14 gelecekti onlardan ses yok sanirim
baskada herkez gitmis 1.73 yok ayrilmis kimse girmiyorr valla kilo almaniz normal bu durumdaa
2.takimla gorusmeleriniz ne alemde birseyler yapmaniz gerek kizlarr toparlanin
ben artik evdeyim ama ne derece siklikla gelirim bilemiyorum ama gelmeye calisirim arada
hepinizi opuyorum suandada kimse yok insallah karsilasiriz birinizle cunku biraz daha buralardayim dolanayim bakalim akimlari ne haldeler

merhaba güzeller
nabersiniz nasıl gidiyo..
tahmin ettiginiz üzre bugün nöbet var..
ben bu sabah tartıldım ve 98.500 olmuşum ..
ne kadar dikkat etmeye çalışsamda gidiyo kilolar....
uzun zamandır gelemiyodum...
küçük oglumla anasınıfına gidiyoruz..
2 yazmaya çalışıyoruz..
büyük oglum 2. sınıfta onlada çarpma ögrenip örüntü ritmk sayma yapıyoz..
bu arada risk grubu oldugum için h1n1 aşısı yapıldık..eşimle beraber geçen salı..
3 gün müthiş baş boyun agrısı oldu...
önceleri çocuklara yaptırmayı düşünüyodum ama yavrum çocuklar nasıl dayancak anam 3 gün ne kolumu kaldıra bildim ,ne kafamı..
mevsimsel grip aşısıda oldum aynı gün onu hissetmedim bile..
her sene yaptırıyodum zaten ama bu çok yaktı...
bakam hasta olcazmı..

nesliş hoşgeldin nasılsın umarım saglıcaklı gidip gelmişindir..
eh kilo almak normal zaten bizim geleneklerimize göre kaydirigubbakcemile3
bende gelemiyom pek..
evde net yok ..
tüm cazibemi kullandım ama adam çocukları bahane edip kapattı..
iş yerinden de pek giremiyom onun için çıkmak zorunda kaldım ama kalbim kk da kaldı kopamıyorum...

:uhm:
benim doksan sekizlik çizelgeme nolmuş ya.
agır geldi galiba topige kaldırmışlar...:uhm:

canim cok sukur sapasaglam atlattik turkiye gezimizi cok sukur iyiyiz
cok uzuldum senin cikmana guzelim ya baksana pek sesizlesmis burasi
bende hic deme adana kebeplerini goturdum hemen hemen hergun yedim desem inanin yani baklavalar felanda o bicim 7 kilo normal di almam zaten ben bunu goze almistim
senin net olayida kotu olmus bende valla aslina bakarsan bu kocaman seyi kaldirmak istiyorum cok yer kapliyor birde cok kablosu var uff sorma gitsin yani cok sinirliyim bu bilgisayara
valla bende hep sizi dusundum ne yaptilar diyee butun izin boyunca birde annemgilde net vardi ama cok yavas oldugu icin giremedim bir tuhafti anliyacagin
neysee artik evdeyim pcyi kaldirmassam gelirim canim SIKILDIKCA

slm kızlar ben geldım arada bır sıteye gırıp bakıyordum ama takımın hıc tatı yok dıye canım hıc bırsey yazmak ıstemıyordu:sinifsinif:
az once baktım neslıhan ve 1.73 gelmıs hemen bırseyler yazmak ıstedımkaydirigubbakcemile2
kızlar bende sızler gıbı kılo aldım kendımı hıc dıyete veremıyorum her pazartesı baslıyorum salı bozuyorum:kedi: napcam ben bılmıyorum-tatlicadiarzu-

canın sag olsun canım..
okadar hazırlanmış insanlar yemiycenmi yani ..
inan şaka degil...daha çok uzun yıllar saglıkla izinlere gelmeyi gelince herkesi saglıklı bulmanı dilerim allahımdan..

cadiiiiii
neden gelmedin bakayim insan takimdaa tat yok azicik motive edeyim derde birseyler yazar suna bak birde diyorr aferim sana birde kilo aldigini soyluyor
haysem varmis iste
rosedan haberi olan varmi yaa oda yok hanii sende gel artik ben arada gelirim bos birakmam sizleri

hosgeldın neslı nasıl gectı tatılın gercıı kıloları almısın bak ben sana demıstım kılo alır gelırsın dıye ama sen yok demıstım oradada yurumeye devam edıcem demıstınlülülülülülü gorduk bak-tatlicadiarzu-
bende 72 kıloyum kız veremıyorum bır turlu:gitme:

gecmıs olsun canım ınsallah bırsey olmazkaydirigubbakcemile5
takımdan cıktıgına uzuldum gerı gelsen olmazmıopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ay canım sende hoşgeldin kı..
ay nerdeyse aglıycam bak..
çok mutlu oldum ikinizide burda görmekten..
sanki yanımda gibisiniz..

canın sag olsun canım..
okadar hazırlanmış insanlar yemiycenmi yani ..
inan şaka degil...daha çok uzun yıllar saglıkla izinlere gelmeyi gelince herkesi saglıklı bulmanı dilerim allahımdan..

sagolasin guzelim icten dilegin icin
insallah bakalim ben izine gitmeden zayifliyom izinden sonrada sisiko olup geliyom nerdeyse artik izine gitmesemmi ne diyecegim ama neysee hadi sismeye raziyim valla
senne yaptin kiz hastahanede domuz gribi coktur nasil mucadele ediyorsun bir sikintin varmi

ay canım takımdan çıkmak degil benimki gelemiyorum canım..
hergün yazmayı geç bazen haftada 1 gün bile gelemiyorum..
ozamanda kopuyorum zaten anca yazılanları okuyom ..
ama çok özledim sizleri eski sohbetleri..

kız zaten ızınlıydım annemlerın yanındaydım gelelı 2 hafta oldu
sonra hastalıkla ugrastım yenı duzeldıkopuyorumnanaktan

rose ramazan sonu gelcekti oda geri almış hepsini..
valla yanlış hatırlamıyosam 90 lardaydı..
ama sonra gelemedi herhal..

yok ben uşaktayım burda çok şükür görülmedi ama risk grubu diye aşılandık..
allahım korusun ..

bende cok mutlu oldumopuyorumnanaktan eskı gunlerımız geldı aklıma bırde rose gelseydı neden gelmedı acaba merak ettım dogrusu:sinifsinif:
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kiz yurudum ilk zamanlar ama sonra esim gelince birde dugun araya girince cok yoruldum oyuzden yuruyemedim usendim acikcasi birde okadra yemeye yinede az aldim kilo yeni vermistim cunku zaten hemen alan bir yapim var birde dayanamadim onca guzel nimete yani cok fena tokezledim anliyacagin
hih deseene ayni kilodayizz oh oh neyse veririz insallahhh

kiz dur benide aglatacan simdii senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…