Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ana kimler gelmis hosgeldinizzemuszemus cagla ablam bizi unutmadigin icin cok tskler ablasi ..... ...... s2000 demek geldin yazmadan ciktin :1ninca: tadi yok diye yazilmazmi yazsaydin iste katilim cogalirdi olmamiskötükedihüso nesliahn hosgeldin sen simdi mis gibi memleket kokulariyla donmusundur tatiliden iyi gecmis sevindim bak bizim TADI olmayan canim takima gelince soyle ozetleyim sana...... domination dersaneye gidiyo sinvalari var izinliydi ama haftaya listede olacak sagolsun izinli oldugu halde geldi yazdi cabaladi odavereliniortak aynalara gelince ozel sorunlari nedeniyle listede yok fazla katilamiyo ama her cuma gelip bildirimi aksatmadan yapti boylece takimimiz hala ayaktaa.s. usarem hiray hursultan arkadaslarimiz hala takimda isleri yuzunden fazla katilim yapamiyorlar ama her gun gelip rapor veriyorlarhihoyyyt zemus arkadasimiz saglik sorunlari yuzunden ayrildimafoldumben nazco sali ve hafta sonu her gun katilimda bulunuyo takimi motive ediyoopuyorumnanaktan bana gelince annem amleiyat oldu iki hafta hastaneyle ugrastim simdi eve cikti durumu daha iyi ....... haysem abla geldi deneme surecine aldik kuralar gereyi tam takima alacagimiz hafta izin istedi :hulya: insallah sonra donecek aramiza..... tugbaya gelince yani rose14 gelecem gelecem dedi yok msn cevap vermiyo bana o yuzden ne alemde bilmiyorum insallah bi sorunu yoktur ya iyi bi kilo verip bize surpriz yapacak bekliyoz bakalim .... kiz nesli soylemeden gecemiycem ben tatilde 3 kilo ile dondum sana adana iyi yaramis :roflol: kiz tebiyeli terbiyeli yeseydin bari kitliktan ciktigini caktirmasaydin bari ama varya simdi benim canim nasil istedi biliyonmi sen adana kebabini:mymeka: ayyy cok uzun oldu optum simdilik

oyy kızlar ben çok yorugunum yazı yazıcak halim bile yok aha msnde toplu konuşmadayız ama öylece bakıyorum mirmirmirmir
ne zor işmiş yaa ben bu kadar olacağ9ını bilmezdim :sinifsinif:
bu hafta listeye girebilirim sayısal derslerin sınavları bu hafta bitiyor o nedenle perşembeye kadar pcyi açamayacağım fizik,kimya sınavlarım var mafoldumben bana dua edin olurmu :Saruboceq:

:uhm:
benim doksan sekizlik çizelgeme nolmuş ya.
agır geldi galiba topige kaldırmışlar...:uhm:

canim benim ya oyle tabi hepimiz alistik birbirimizee sanki dedigin gibi kizkardesim yahut arkadasim ne bilim iste yakinimiz gibi olduk baksana
insallah toparlanirlarr ne diyelim zor gercekten ceken bilirr :))))

bende bende sizleri öz ablammış gibi görüyorum opuyorumnanaktan
ya okudum hepsini de yazacak halim yok kızlar çok kötüyüm perşembe günü görüşürüz kilo vermiş olmak dileğiyle
bu arada takımı canlandırın lütfenn ben eskisi gibi ilgilenemiyorum ma bak kimse kilo veremiyor :umursamaz:

ah canlarım sizlerlede karşılassak ne iyi olurdu..
eylülcem annene geçmiş olsun..allah şifa versin..
aşkım dominoşum nazarmı deydi sana noldu kı..
aman kendsine dikkat et okul zamanı uykunu beslenmene dikkat et canım...
çok öpüyom hepiniz huuu tüm kızlar hepinizi....................

gunaydin!!!!!! hadi bakalim kizlar yeni bi hafta basliyo bu hafta toparlanalim kilo verelim olmuyo boyle domi listede olacak kaptanimizda olacak listede su icme olayi sarkti biraz ama bu hafta kontrol edecem bol su tukedin en azindan bir kupa yesil kaydirigubbakcemile yine tekrar gunun son msj da gunun raporunu verin toplu halde degisikle renk ile iki hafta guzel yaptik sonra unutuldu yine klava: sonra gorusuruz opuyorumnanaktan

slm kızlar nasılsınız emoşum, neslihanım ve s2000nim gelmiş hoşgelmişler kaydirigubbakcemile3

kızlar ben 7 gün rapor aldım cuma günü diş ağrısı için doktora gitmiştim, dolguyu çıkardı kök çürümüş dedi müdahale edip pazartesi gel dedi ama gece yanağım şişmeye başladı pazar günü gözümde şişmeye başlayınca acile gittim tomografi çektiler kan aldılar tansiyonuma baktılar iğne vurup, serum taktılar ilaç yazıp gönderdiler. sbah gözüm daha kötüydü doktora gittim bu defa dişçiye. konuşmaman lazım yoksa daha şişer dedi aslında 10 gün rapor veriyordu ama çok uzun dedim 7 gün yaptım lülülülülülü sabah akşam iğne yiyecem mafoldumben şimdi evdeyim zaten kiloluyum yanak şişko bide şimdiki halimi düşünün iğne batırıp fosaltmak geliyo içimden delikafadulden

eylülcem msn ne bak sana mail attım acele a.s

tüm cazibemi derken pek etkili olmamış biraz daha ateşli ol bakalım belki işe yarar senide aramızda görürüz böylelikle delikafadulden

bende cok mutlu oldumopuyorumnanaktan eskı gunlerımız geldı aklıma bırde rose gelseydı neden gelmedı acaba merak ettım dogrusu:sinifsinif:
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ben hiç aklınıza gelmiyom küstüm işte mafoldumben

valla cok iyi oldu ya karsilasmamiz ay simdi digerleri gelince catlarlarr hahahaaa bize katilamadiklari icin

valla neslicim ben çatlamayacam siz burda yazarken ben hastanelerde sürünüyordum delik deşik ettiler beni damarlarımı bulamadılar iğneyi batırıp çıkarıyorlardı sonra başka bir yere batırıyorlardı mafoldumben

bende sımdılık daha gırmeyı dusunmuyorum bıraz kendımı toparlayayaım kılo vermeye baslayım donerım takımaopuyorumnanaktan yaza kadarda 60 olup mezun olmak ıstıyorum:lepi::lepi:

kız yok öyle şimdi düşünmüyormuş sonra düşünüyormuş bütün izinleri, geri dönmeleri kaldırdım herkes gelecek delikafadulden

siz verirsiniz tabi sizin kilolar benimkinin yanında gram kalır.........

benimkinin yanında ne kalır peki mafoldumben 98 kilo ile başladım hepsini geri aldım :tomato: ben dönmeye korkuyorum

ben dönecek miyim ciddi misin :roflol:

hoşgeldin şekerim kilo alman kötü olmuş ama tatilinin güzel geçmesine sevindim olsun verirsin güzelim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sende hoşgeldin canım özledik seni daha sık gel kız nöbetlerde fırsat buldukça ce de bize opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bak bide pc yi kaldırıp atmayı düşünüyo bak bak bak hepten yok olacak ortadan ne o kız diz üstü mü almaya karar verdin ha sengözlerimebaksanab-tatlicadiarzu-
eh herkez senin gibi düşünür bakıp kaçarsa tabi takımın tadı olmaz be şeker varmı öyle bakıp bakıp kaçmak ne yani bizi beğenmiyonmu yoksa bak çok alındık şimdi koca gün nöbet tutuyoruz burda klava:klava:-tatlicadiarzu-kafamçokkarıştı
Kiz burdayim bir bakim dedim ne haber ne var ne yok bakalim cok sukur kavusturana diyelim ozlemisim valla sizi sizde beni ozledinizmi soyleyin bakim
yoklugum belli oldumu yoksa olmadimi :))
olmazmı şeker hemde nasıl çok özledik seniopuyorumnanaktan
eh çatladık tabiki güzelim ne zamandır burda böyle şenlik yoktu -tatlicadiarzu-
bak bide geri dönmiycekmiş nedenki aldıklarını yanlız başınamı vercen bizden saklı gizli bak bak klava:klava:
bende sımdılık daha gırmeyı dusunmuyorum bıraz kendımı toparlayayaım kılo vermeye baslayım donerım takımaopuyorumnanaktan yaza kadarda 60 olup mezun olmak ıstıyorum:lepi::lepi:
kimse kendini toplamadan gelmiyo zaten gelin güzelim biz toparlarız sizi :gitme::gitme:

dominoşum bütün dualarımız seninle şekerim inşallah iyi geçer sınavların opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sanada günaydın canım toparlanalım toparlanalımda nasıl kimse gelmiyo buraya önce aslıyı toparlamak lazım yaptırım olmayınca olmuyo tabi nasıl ikna edecez bu kızı geri gelmeye bilmiyorum

of of diğer kızlar nerde bak gene kimse gelmiyo nasıl getiricez bu milleti buraya bir fikri olan varmı acaba kaydirigubbakcemile

gecmis olsun aynalar .....igneyle falan olmaz bak toparla bu hafta kilo vereceksin hic sansin yok seneler geciyo citir citir gezemiycez boyle giderse
of of diğer kızlar nerde bak gene kimse gelmiyo nasıl getiricez bu milleti buraya bir fikri olan varmı acaba kaydirigubbakcemile

ah nazcom ah bi bilsem usare ve hursultan isten pek giremiyorlar evde de net yok sanirim hiraydan haber yok kac gundur derken biz bize idare edecez artik..... hangi takim unutum ama kapaniyo gecen hafta kimse girmemis dagilmislar o yuzden kaptan kapatiyo takimi cok uzuldum ....

merhaba kızlar bugün yediklerimi yazayım..sabah 1 kase sütle birlikte mıır gevreği öğlen çarşıya indik dönüşte poğaça aldım ondan yedim.sonra 2 küçük elma yedim.akşamda annem ne yaptıysa ondan yiyeceğim.ama bugün 1 bardak bile su içemedim.sporumuda yapamadım .kızlar böyle 1msj yazıp çıkıyorumya eğer takıma girmek isteyen arkadaşlar varsa beni takımdan çıkarabilirsiniz.zaen vereceğim az kilo kaldı.ben yine arada girer yazarım size.ama yok yerimiz var biraz daha idare ederiz derseniz sevinirim ani.neyse siz karar verin ben uğrarım yine.ama artık yıl sonu geliyor ya bizim işler dahada yoğunlaşacak.öğle araları bile çalışırız yıl sonunda.

akannehir neyse bende bugunun ne yedim yazip cikayim bari........ sabah 7 diyet biskuvi kahve saat 9 da 2 kepekli etimek saat 10 mandalina oglen 10 bir biber dolmasi haslanmis yarim tabak yesil fasulye ara bir muz aksam bi kase corba kiymali melemen simdi bi elma bu kadar fazla goruksede walla degil acaip aclik hissi var daha ama yemiycemlmaz:

sen yediklerini yazmmışsın ama bişey unutmadın mı mafoldumben mafoldumben mafoldumben

günaydın kızlar

4 gündür başım ağrıyo migrenim tuutu
bu günde kursum var gitmem lazım
ilaç alıp yatıcam saat 12 ye kadar kendimi ii hissedersem gidicem

geçmişi okuyamadım herkez ne alemde merakta ediyorum monitöre bakamıyorum migreni olan beni anlarrsenağlamasenağlama

öpüyorum hepinizi kızlarrrŞeniz

kendinize ii bakın

merhaba kızlar ben bugün sabah 1 tane beypazarı gevreği yedim.küçücük bir parçaydı.biraz öncede 1 elma yedim.2-3 tane üzüm yedim.öğlen ne yiyeceğiz belli değil.

sen yediklerini yazmmışsın ama bişey unutmadın mı mafoldumben mafoldumben mafoldumben
unutmadim dun gece yapamadim ama bu sabah telafi edildi mail gonderdimopuyorumnanaktan
gecmis olsun hiray dikkat et kendine
merhaba kızlar ben bugün sabah 1 tane beypazarı gevreği yedim.küçücük bir parçaydı.biraz öncede 1 elma yedim.2-3 tane üzüm yedim.öğlen ne yiyeceğiz belli değil.

slm usarem islerin cok yogun halde geldigin icin tsk ler:hulya:

bugun sali nazco mun ilser yogun hayirli isler bol musteriler sana nazcovereliniortak kizlar bol bol su icmeyi unutmayin aksam son msj da yediklerinizi yazin aynalar bu aksam sen de yazacaksin yediklerini unutma

ben kafayı yiyecem ya mafoldumben
sabah akşam antibiyotik iğne vuruluyorum ya. yan etkisi çıktı. genital bölgede kaşıntı. niye herşey beni buluyo napcam ben :çok üzgünüm:

hiray geçmiş olsun canım sana kaydirigubbakcemile3
eylülcem sağol mail için, profil resmin süper olmuş, yeni kişiler almayı bende düşünüyom ama şu sağlık nedenlerden dolayı kendime gelemiyom ki mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…