- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #15.941
slm kizlarr nasilsiniz bakalim diyecegim ama mesajlarinizin nerdeyse hepsini okudum hicde ic acici gorukmuyorsunuz ne oldunuz boyle yaa tamamen dokulmussunuzz
bende artik geldim evdeyim temizlikti felan ugrastim hala bitmedi ama yavas yavas bitirecegim
gelelim kiloma 7 kilo alip 72 kiloya cikmayi basardim kizlarr 2aydir tartilmamistim gayet sakin bir sekilde adana kebaplarini mideme indirdim simdi ise cok fena bir durumda oturuyorum
haysem gelmiss takima ama geri cikmak istemis u kizin su misafirleri ne zaman bitecek hayret birsey valla yazik dogru durust diyet bile yapamiyor
s2000 birde rose14 gelecekti onlardan ses yok sanirim
baskada herkez gitmis 1.73 yok ayrilmis kimse girmiyorr valla kilo almaniz normal bu durumdaa
2.takimla gorusmeleriniz ne alemde birseyler yapmaniz gerek kizlarr toparlanin
ben artik evdeyim ama ne derece siklikla gelirim bilemiyorum ama gelmeye calisirim arada
hepinizi opuyorum suandada kimse yok insallah karsilasiriz birinizle cunku biraz daha buralardayim dolanayim bakalim akimlari ne haldeler
merhaba güzeller
nabersiniz nasıl gidiyo..
tahmin ettiginiz üzre bugün nöbet var..
ben bu sabah tartıldım ve 98.500 olmuşum ..
ne kadar dikkat etmeye çalışsamda gidiyo kilolar....
uzun zamandır gelemiyodum...
küçük oglumla anasınıfına gidiyoruz..
2 yazmaya çalışıyoruz..
büyük oglum 2. sınıfta onlada çarpma ögrenip örüntü ritmk sayma yapıyoz..
bu arada risk grubu oldugum için h1n1 aşısı yapıldık..eşimle beraber geçen salı..
3 gün müthiş baş boyun agrısı oldu...
önceleri çocuklara yaptırmayı düşünüyodum ama yavrum çocuklar nasıl dayancak anam 3 gün ne kolumu kaldıra bildim ,ne kafamı..
mevsimsel grip aşısıda oldum aynı gün onu hissetmedim bile..
her sene yaptırıyodum zaten ama bu çok yaktı...
bakam hasta olcazmı..
:uhm:
benim doksan sekizlik çizelgeme nolmuş ya.
agır geldi galiba topige kaldırmışlar...:uhm:
canim cok sukur sapasaglam atlattik turkiye gezimizi cok sukur iyiyiz
cok uzuldum senin cikmana guzelim ya baksana pek sesizlesmis burasi
bende hic deme adana kebeplerini goturdum hemen hemen hergun yedim desem inanin yani baklavalar felanda o bicim 7 kilo normal di almam zaten ben bunu goze almistim
senin net olayida kotu olmus bende valla aslina bakarsan bu kocaman seyi kaldirmak istiyorum cok yer kapliyor birde cok kablosu var uff sorma gitsin yani cok sinirliyim bu bilgisayara
valla bende hep sizi dusundum ne yaptilar diyee butun izin boyunca birde annemgilde net vardi ama cok yavas oldugu icin giremedim bir tuhafti anliyacagin
neysee artik evdeyim pcyi kaldirmassam gelirim canim SIKILDIKCA
slm kızlar ben geldım arada bır sıteye gırıp bakıyordum ama takımın hıc tatı yok dıye canım hıc bırsey yazmak ıstemıyordu:sinifsinif:
az once baktım neslıhan ve 1.73 gelmıs hemen bırseyler yazmak ıstedımkaydirigubbakcemile2
kızlar bende sızler gıbı kılo aldım kendımı hıc dıyete veremıyorum her pazartesı baslıyorum salı bozuyorum:kedi: napcam ben bılmıyorum-tatlicadiarzu-
cadiiiiii
neden gelmedin bakayim insan takimdaa tat yok azicik motive edeyim derde birseyler yazar suna bak birde diyorr aferim sana birde kilo aldigini soyluyor
haysem varmis iste
rosedan haberi olan varmi yaa oda yok hanii sende gel artik ben arada gelirim bos birakmam sizleri
ay ben çok duygusallaştım kızlar ya...
kızlar yarın gelince iyi dileklerle anarlar bizi ..
biz yokken kaynatmışınız diye..
ben gelemiyorum ama sizler ugrayın..
valla bi ara ceza bile alıyoladı bizimkiler..
kilo bildirimi geçmi olmuş..
listemi yapılcakmış öyle bişi..
bende giremiyom ozamanlar..
arada kaçamak yapıp giriyom yarım yamalak okuyom..
zor kızların işi.
aslı ile dominoş toparlamaya çalışıyolar canlarım..
hiçbirinizi tanımıyorum fiziksel olarak ama sanki kız kardeşim gibi geliyosunuz bana inanın..
hele şu dakka karşılaşınca daha iyi anladım..
canim benim ya oyle tabi hepimiz alistik birbirimizee sanki dedigin gibi kizkardesim yahut arkadasim ne bilim iste yakinimiz gibi olduk baksana
insallah toparlanirlarr ne diyelim zor gercekten ceken bilirr :))))
ana kimler gelmis hosgeldinizzemuszemus cagla ablam bizi unutmadigin icin cok tskler ablasi ..... ...... s2000 demek geldin yazmadan ciktin :1ninca: tadi yok diye yazilmazmi yazsaydin iste katilim cogalirdi olmamiskötükedihüso nesliahn hosgeldin sen simdi mis gibi memleket kokulariyla donmusundur tatiliden iyi gecmis sevindim bak bizim TADI olmayan canim takima gelince soyle ozetleyim sana...... domination dersaneye gidiyo sinvalari var izinliydi ama haftaya listede olacak sagolsun izinli oldugu halde geldi yazdi cabaladi odavereliniortak aynalara gelince ozel sorunlari nedeniyle listede yok fazla katilamiyo ama her cuma gelip bildirimi aksatmadan yapti boylece takimimiz hala ayaktaa.s. usarem hiray hursultan arkadaslarimiz hala takimda isleri yuzunden fazla katilim yapamiyorlar ama her gun gelip rapor veriyorlarhihoyyyt zemus arkadasimiz saglik sorunlari yuzunden ayrildimafoldumben nazco sali ve hafta sonu her gun katilimda bulunuyo takimi motive ediyoopuyorumnanaktan bana gelince annem amleiyat oldu iki hafta hastaneyle ugrastim simdi eve cikti durumu daha iyi ....... haysem abla geldi deneme surecine aldik kuralar gereyi tam takima alacagimiz hafta izin istedi :hulya: insallah sonra donecek aramiza..... tugbaya gelince yani rose14 gelecem gelecem dedi yok msn cevap vermiyo bana o yuzden ne alemde bilmiyorum insallah bi sorunu yoktur ya iyi bi kilo verip bize surpriz yapacak bekliyoz bakalim .... kiz nesli soylemeden gecemiycem ben tatilde 3 kilo ile dondum sana adana iyi yaramis :roflol: kiz tebiyeli terbiyeli yeseydin bari kitliktan ciktigini caktirmasaydin bari ama varya simdi benim canim nasil istedi biliyonmi sen adana kebabini:mymeka: ayyy cok uzun oldu optum simdilik
oyy kızlar ben çok yorugunum yazı yazıcak halim bile yok aha msnde toplu konuşmadayız ama öylece bakıyorum mirmirmirmir
ne zor işmiş yaa ben bu kadar olacağ9ını bilmezdim :sinifsinif:
bu hafta listeye girebilirim sayısal derslerin sınavları bu hafta bitiyor o nedenle perşembeye kadar pcyi açamayacağım fizik,kimya sınavlarım var mafoldumben bana dua edin olurmu :Saruboceq:
bende bende sizleri öz ablammış gibi görüyorum opuyorumnanaktan
ya okudum hepsini de yazacak halim yok kızlar çok kötüyüm perşembe günü görüşürüz kilo vermiş olmak dileğiyle
bu arada takımı canlandırın lütfenn ben eskisi gibi ilgilenemiyorum ma bak kimse kilo veremiyor :umursamaz:
nesliş hoşgeldin nasılsın umarım saglıcaklı gidip gelmişindir..
eh kilo almak normal zaten bizim geleneklerimize göre kaydirigubbakcemile3
bende gelemiyom pek..
evde net yok ..
tüm cazibemi kullandım ama adam çocukları bahane edip kapattı..
iş yerinden de pek giremiyom onun için çıkmak zorunda kaldım ama kalbim kk da kaldı kopamıyorum...
bende cok mutlu oldumopuyorumnanaktan eskı gunlerımız geldı aklıma bırde rose gelseydı neden gelmedı acaba merak ettım dogrusu:sinifsinif:
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
valla cok iyi oldu ya karsilasmamiz ay simdi digerleri gelince catlarlarr hahahaaa bize katilamadiklari icin
bende sımdılık daha gırmeyı dusunmuyorum bıraz kendımı toparlayayaım kılo vermeye baslayım donerım takımaopuyorumnanaktan yaza kadarda 60 olup mezun olmak ıstıyorum:lepi::lepi:
siz verirsiniz tabi sizin kilolar benimkinin yanında gram kalır.........
gunaydin!!!!!! hadi bakalim kizlar yeni bi hafta basliyo bu hafta toparlanalim kilo verelim olmuyo boyle domi listede olacak kaptanimizda olacak listede su icme olayi sarkti biraz ama bu hafta kontrol edecem bol su tukedin en azindan bir kupa yesil kaydirigubbakcemile yine tekrar gunun son msj da gunun raporunu verin toplu halde degisikle renk ile iki hafta guzel yaptik sonra unutuldu yineklava: sonra gorusuruz opuyorumnanaktan
hoşgeldin şekerim kilo alman kötü olmuş ama tatilinin güzel geçmesine sevindim olsun verirsin güzelim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanslm kizlarr nasilsiniz bakalim diyecegim ama mesajlarinizin nerdeyse hepsini okudum hicde ic acici gorukmuyorsunuz ne oldunuz boyle yaa tamamen dokulmussunuzz
bende artik geldim evdeyim temizlikti felan ugrastim hala bitmedi ama yavas yavas bitirecegim
gelelim kiloma 7 kilo alip 72 kiloya cikmayi basardim kizlarr 2aydir tartilmamistim gayet sakin bir sekilde adana kebaplarini mideme indirdim simdi ise cok fena bir durumda oturuyorum
haysem gelmiss takima ama geri cikmak istemis u kizin su misafirleri ne zaman bitecek hayret birsey valla yazik dogru durust diyet bile yapamiyor
s2000 birde rose14 gelecekti onlardan ses yok sanirim
baskada herkez gitmis 1.73 yok ayrilmis kimse girmiyorr valla kilo almaniz normal bu durumdaa
2.takimla gorusmeleriniz ne alemde birseyler yapmaniz gerek kizlarr toparlanin
ben artik evdeyim ama ne derece siklikla gelirim bilemiyorum ama gelmeye calisirim arada
hepinizi opuyorum suandada kimse yok insallah karsilasiriz birinizle cunku biraz daha buralardayim dolanayim bakalim akimlari ne haldeler
sende hoşgeldin canım özledik seni daha sık gel kız nöbetlerde fırsat buldukça ce de bize opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanmerhaba güzeller
nabersiniz nasıl gidiyo..
tahmin ettiginiz üzre bugün nöbet var..
ben bu sabah tartıldım ve 98.500 olmuşum ..
ne kadar dikkat etmeye çalışsamda gidiyo kilolar....
uzun zamandır gelemiyodum...
küçük oglumla anasınıfına gidiyoruz..
2 yazmaya çalışıyoruz..
büyük oglum 2. sınıfta onlada çarpma ögrenip örüntü ritmk sayma yapıyoz..
bu arada risk grubu oldugum için h1n1 aşısı yapıldık..eşimle beraber geçen salı..
3 gün müthiş baş boyun agrısı oldu...
önceleri çocuklara yaptırmayı düşünüyodum ama yavrum çocuklar nasıl dayancak anam 3 gün ne kolumu kaldıra bildim ,ne kafamı..
mevsimsel grip aşısıda oldum aynı gün onu hissetmedim bile..
her sene yaptırıyodum zaten ama bu çok yaktı...
bakam hasta olcazmı..
bak bide pc yi kaldırıp atmayı düşünüyo bak bak bak hepten yok olacak ortadan ne o kız diz üstü mü almaya karar verdin ha sengözlerimebaksanab-tatlicadiarzu-valla aslina bakarsan bu kocaman seyi kaldirmak istiyorum cok yer kapliyor birde cok kablosu var uff sorma gitsin yani cok sinirliyim bu bilgisayara
valla bende hep sizi dusundum ne yaptilar diyee butun izin boyunca birde annemgilde net vardi ama cok yavas oldugu icin giremedim bir tuhafti anliyacagin
neysee artik evdeyim pcyi kaldirmassam gelirim canim SIKILDIKCA [/B]
eh herkez senin gibi düşünür bakıp kaçarsa tabi takımın tadı olmaz be şeker varmı öyle bakıp bakıp kaçmak ne yani bizi beğenmiyonmu yoksa bak çok alındık şimdi koca gün nöbet tutuyoruz burdaslm kızlar ben geldım arada bır sıteye gırıp bakıyordum ama takımın hıc tatı yok dıye canım hıc bırsey yazmak ıstemıyordu:sinifsinif:
az once baktım neslıhan ve 1.73 gelmıs hemen bırseyler yazmak ıstedımkaydirigubbakcemile2
kızlar bende sızler gıbı kılo aldım kendımı hıc dıyete veremıyorum her pazartesı baslıyorum salı bozuyorum:kedi: napcam ben bılmıyorum-tatlicadiarzu-
olmazmı şeker hemde nasıl çok özledik seniopuyorumnanaktanKiz burdayim bir bakim dedim ne haber ne var ne yok bakalim cok sukur kavusturana diyelim ozlemisim valla sizi sizde beni ozledinizmi soyleyin bakim
yoklugum belli oldumu yoksa olmadimi :))
eh çatladık tabiki güzelim ne zamandır burda böyle şenlik yoktu -tatlicadiarzu-bakalim burdayiz artik gerce ben sadece sohbet icin gelirim dusunmuyorum cunku listeye katilmayii sen ne dusunuyorsun geri donecekmisin takima
valla cok iyi oldu ya karsilasmamiz ay simdi digerleri gelince catlarlarr hahahaaa bize katilamadiklari icin
kimse kendini toplamadan gelmiyo zaten gelin güzelim biz toparlarız sizi :gitme::gitme:bende sımdılık daha gırmeyı dusunmuyorum bıraz kendımı toparlayayaım kılo vermeye baslayım donerım takımaopuyorumnanaktan yaza kadarda 60 olup mezun olmak ıstıyorum:lepi::lepi:
sanada günaydın canım toparlanalım toparlanalımda nasıl kimse gelmiyo buraya önce aslıyı toparlamak lazım yaptırım olmayınca olmuyo tabi nasıl ikna edecez bu kızı geri gelmeye bilmiyorumgunaydin!!!!!! hadi bakalim kizlar yeni bi hafta basliyo bu hafta toparlanalim kilo verelim olmuyo boyle domi listede olacak kaptanimizda olacak listede su icme olayi sarkti biraz ama bu hafta kontrol edecem bol su tukedin en azindan bir kupa yesil kaydirigubbakcemile yine tekrar gunun son msj da gunun raporunu verin toplu halde degisikle renk ile iki hafta guzel yaptik sonra unutuldu yineklava: sonra gorusuruz opuyorumnanaktan
slm kızlar nasılsınız emoşum, neslihanım ve s2000nim gelmiş hoşgelmişler kaydirigubbakcemile3
kızlar ben 7 gün rapor aldım cuma günü diş ağrısı için doktora gitmiştim, dolguyu çıkardı kök çürümüş dedi müdahale edip pazartesi gel dedi ama gece yanağım şişmeye başladı pazar günü gözümde şişmeye başlayınca acile gittim tomografi çektiler kan aldılar tansiyonuma baktılar iğne vurup, serum taktılar ilaç yazıp gönderdiler. sbah gözüm daha kötüydü doktora gittim bu defa dişçiye. konuşmaman lazım yoksa daha şişer dedi aslında 10 gün rapor veriyordu ama çok uzun dedim 7 gün yaptım lülülülülülü sabah akşam iğne yiyecem mafoldumben şimdi evdeyim zaten kiloluyum yanak şişko bide şimdiki halimi düşünün iğne batırıp fosaltmak geliyo içimden delikafadulden
ah canım ya çok geçmiş olsun diş ağrısı çok zor biliyorum :teselli:çünkü benimde ağrıyo bu gün dolgum düştü yüzümün yarısı uyuşuk gibi ilaç koydum senağlama
doktor konuşma demiş yazma dememiş güzelim o zaman bir hafta burdan ayrılmak yok -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
tüm cazibemi derken pek etkili olmamış biraz daha ateşli ol bakalım belki işe yarar senide aramızda görürüz böylelikle delikafadulden
ben hiç aklınıza gelmiyom küstüm işte mafoldumben
valla neslicim ben çatlamayacam siz burda yazarken ben hastanelerde sürünüyordum delik deşik ettiler beni damarlarımı bulamadılar iğneyi batırıp çıkarıyorlardı sonra başka bir yere batırıyorlardı mafoldumben
kız yok öyle şimdi düşünmüyormuş sonra düşünüyormuş bütün izinleri, geri dönmeleri kaldırdım herkes gelecek delikafadulden
benimkinin yanında ne kalır peki mafoldumben 98 kilo ile başladım hepsini geri aldım :tomato: ben dönmeye korkuyorum
ben dönecek miyim ciddi misin :roflol:
kız hala ben dönecekmiyim diyorsun sen neden böyle çıktın ben bir türlü anlamıyorum bu ne inat gelmemde gelmem keçi oldun başımıza bak senin sorumlulukların var unutma sen kaptansın hani ceza listeleri hani ençok katılan ve hiç katılmayanların listeleri hani ödül ve cezalar sen boşlarsan herşeyi tabi dağılır takımklava: klava:
anam kız kendimi annem gibi hissettim aynı onungibi oldum deslerimi boşlayınca oda benim başıma dikilip böyle konuşur dururdu delikafaduldendelikafadulden
gecmis olsun aynalar .....igneyle falan olmaz bak toparla bu hafta kilo vereceksin hic sansin yok seneler geciyo citir citir gezemiycez boyle giderseslm kızlar nasılsınız emoşum, neslihanım ve s2000nim gelmiş hoşgelmişler kaydirigubbakcemile3
kızlar ben 7 gün rapor aldım cuma günü diş ağrısı için doktora gitmiştim, dolguyu çıkardı kök çürümüş dedi müdahale edip pazartesi gel dedi ama gece yanağım şişmeye başladı pazar günü gözümde şişmeye başlayınca acile gittim tomografi çektiler kan aldılar tansiyonuma baktılar iğne vurup, serum taktılar ilaç yazıp gönderdiler. sbah gözüm daha kötüydü doktora gittim bu defa dişçiye. konuşmaman lazım yoksa daha şişer dedi aslında 10 gün rapor veriyordu ama çok uzun dedim 7 gün yaptım lülülülülülü sabah akşam iğne yiyecem mafoldumben şimdi evdeyim zaten kiloluyum yanak şişko bide şimdiki halimi düşünün iğne batırıp fosaltmak geliyo içimden delikafadulden
eylülcem msn ne bak sana mail attım acele a.s
of of diğer kızlar nerde bak gene kimse gelmiyo nasıl getiricez bu milleti buraya bir fikri olan varmı acabakaydirigubbakcemile
akannehir neyse bende bugunun ne yedim yazip cikayim bari........ sabah 7 diyet biskuvi kahve saat 9 da 2 kepekli etimek saat 10 mandalina oglen 10 bir biber dolmasi haslanmis yarim tabak yesil fasulye ara bir muz aksam bi kase corba kiymali melemen simdi bi elma bu kadar fazla goruksede walla degil acaip aclik hissi var daha ama yemiycemlmaz:
unutmadim dun gece yapamadim ama bu sabah telafi edildi mail gonderdimopuyorumnanaktansen yediklerini yazmmışsın ama bişey unutmadın mı mafoldumben mafoldumben mafoldumben
gecmis olsun hiray dikkat et kendinegünaydın kızlar
4 gündür başım ağrıyo migrenim tuutu
bu günde kursum var gitmem lazım
ilaç alıp yatıcam saat 12 ye kadar kendimi ii hissedersem gidicem
geçmişi okuyamadım herkez ne alemde merakta ediyorum monitöre bakamıyorum migreni olan beni anlarrsenağlamasenağlama
öpüyorum hepinizi kızlarrrŞeniz
kendinize ii bakın
merhaba kızlar ben bugün sabah 1 tane beypazarı gevreği yedim.küçücük bir parçaydı.biraz öncede 1 elma yedim.2-3 tane üzüm yedim.öğlen ne yiyeceğiz belli değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?