Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ayyy kizlaaa be grip olmuşum ya amann nirden cikti yaz gunu yahu
Kiz partiss bu hafta kacamagim olmadi negenn gitmiyy bu kilo yuksa yisemmi gii bu ney yya ne bicemm bu vucuddd
iş yerinde de iki kişi hasta, hava değişimi oldu ya geçen hafta ben ona yordum. Ama @ParteMoralll haklı, beslenmene dikkat etmene rağmen veremiyorsanbir doktorla konuşmalısın. Ben diyete başlamadan tirodimi, kan değerlerimi kontrol ettirmiştim. Aile hekimine gidersen yardımcı oluyor zaten.

Olmus ....biraz hizlanmalyim sanirim 22 gun olmus sadece 2.8 kilo
Fena değil aslında ortalama haftada 1 kiloya denk geliyor. İlla hızlanmak istiyorsan ve fırsatın varsa spora asıl bence canım. şimdiden yemeğinden çok kısarsan ilerde kilo vermen durunca kısacak yemeğin kalmaz.

Menüm
Kahvaltı 08:00 1 dilim uno çok tahıllı ekmek, 1 haşlanmış yumurta, 2 siyah 1 yeşil zeytin, 1 kk kaşar peyniri (evde peynir bitmiş yarın alacağım), domates salatalık
Öğlen 13:00 special k granola, sek yapsız sütle
Akşam 20:45 yarım tabak bamya yemeği, ufak bir dilim su böreği (dayanamadım )
İşe yürüdüm, 2 kere dört kat merdiven çıktım, indim, sabah 75 ip atlama, 100 duvar voleybolu, gece 25 mekik
3 lt su
Gün içinde çok çay içtim bir bardakta sade türk kahvesi
Bir de hala tartıda 64.4 üm, çok mu yiyorum acaba yaa. Cumaya 63 ü görememek korkusu aldı.

Bugun menum icime sinmedi ekmek falan
Sabah sogam kavurmali omlet iki dilime yakın ekmek
Öğle küçük kase erik
Akşam 17:00 bi porsiyon tel sehriye corbasi
20:00 5.6; erikk ilaç aldim

Sabah
Iki haslanmis yumurta,peynir,iki dilim fume,zeytin
Cay
Aksam
Firinda tavuk,yogurt,yulafciklarim
Sade soda
Iki tl su
Aksam cay kahve eklenir.
Oldukça güzel başarılı bir menü :) yalnız cahil ben füme ne bilmiyorum. Bir de yulafı nasıl tüketiyorsun?

Menüm...
Sabah: kaşarlı patlican tostu(karatay usulü), domates, salatalık.
Akşama doğru dondurma fındık falan yedim yemek yiyemedim..
Kaşarlı patlican tostu hem kaşarı hem patlıcanı çok severim ikisini birden hayal edemedim ama. Tarifi, kalorisi nasıl ki?
Öğlen ve akşam yemediğin için dondurma affedilir bence.

E elaalemi canim kilo verememin sebebini kullandigim şeker hapina bagliyorum ben tedavi gorurjrn 9 ay kulkandim ve 9 kilo verdirdi.birakamiyorum da tup bebek yaptiracagim 4 cuyu.biraksam belki veririm ama mecburum.ben çok diyetisyene gittim normal gözüküyor değerlersadece cok kanim düşük. .

BitmeyenUmidim anladım cnm, o vakit normal bir duraklama dönemide olabilir. Diyetlerde yaşanıyormuş. Yeme rutinini değiştirmek süreci hızlandırmak için işe yarıyabilir diye okumuştum bir de.
Bu arada Allah umarım en yakın zamanda hayırlısıyla bir bebek nasip eder

htc71 e yazdığıö çok fena gazdayım mesajımı ve M Meltemhz ye yazdığım spora asılmalısın önerimi okudum tekrar gaza geldim ve böreği eritme kararı aldım. birazdan 20 dakika hafif tempolu koşu yapacağım.

Pismis et demek yani kalorisi cook dusuk yag orani coook az aciklamasi :)

etin fümelenme işleminden geçirilmesi ile elde edilen, çok az yağ oranına sahip et çeşidi. genellikle meşe ya da çam odunu ile fümelenir etler. hindi ve dana füme popülerdir. salam ve sosis gibi yalandan etlerden en az iki kat daha pahalıdırlar piyasada, çünkü hile şansı daha azdır.

Yani diyetime cok uygun :)

Bende oturdugum semtlerde buyuk marketlerde yulafi bulamadim bi carsiya gitmem lazimm bide bunu da denemek istimm bu yulaff bildigimiz buğday kepegi gibi oluyor dimi bi arastiriyim nirde bulabilemm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…