- 24 Kasım 2015
- 5.532
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #161.201
Yok cnm ekmek icin demistm olsun telafi edersin.Kizzz partiss soganli omlet yaptimdi o mu olmadi iki sogan dan bi domatisten 3-4 yesil biberden iki yumurtadan yaptim ama üç kisi yidik yaninda baskw bisiy vardi uyinedim ven allahtan
Migrostan aliyorm cnm kepek var bide karisim ben karisim kullaniyormBende oturdugum semtlerde buyuk marketlerde yulafi bulamadim bi carsiya gitmem lazimm bide bunu da denemek istimm bu yulaff bildigimiz buğday kepegi gibi oluyor dimi bi arastiriyim nirde bulabilemm..
Bu ara karataycılarda çok meşhur :)Oldukça güzel başarılı bir menü :) yalnız cahil ben füme ne bilmiyorum. Bir de yulafı nasıl tüketiyorsun?
Kaşarlı patlican tostuhem kaşarı hem patlıcanı çok severim ikisini birden hayal edemedim ama. Tarifi, kalorisi nasıl ki?
Öğlen ve akşam yemediğin için dondurma affedilir bence.
Etobur bir şahıs olarakPismis et demek yani kalorisi cook dusuk yag orani coook az aciklamasi :)
etin fümelenme işleminden geçirilmesi ile elde edilen, çok az yağ oranına sahip et çeşidi. genellikle meşe ya da çam odunu ile fümelenir etler. hindi ve dana füme popülerdir. salam ve sosis gibi yalandan etlerden en az iki kat daha pahalıdırlar piyasada, çünkü hile şansı daha azdır.
Yani diyetime cok uygun :)
Hımm , anneme patlıcan aldırıp deneyeyimBu ara karataycılarda çok meşhur :)
Patlıcanı soyup ikiye böl hafif z.yağı ve tuz döküp tost makinasında pişir sonra kaşar koyup iki patlıcanı birleştir az birazda öyle dursun çok güzel oluyo doyurucu canım..
Karatay candır :)Etobur bir şahıs olarakBen de deneyeceğim bilgiler için teşekkürler canım
Hımm , anneme patlıcan aldırıp deneyeyimannem de karataycı benim, ben daha çok mehmet özü dinliyorum. Onda da pek tarif yok
Bu arada 20 dakika hafif tempolu koşu ve göğüs inceltici hareketler yaptımmutluyum, gururluyum
Afiyet olsun canım..Sabah menum 1 yumurta 2 kk peynir 5 zeytin 2 dilim tam buğday ekmegi 2 bardak çay içtim.öğle yemedim.Akşam menum 2 parca tavuk haslama 1 kaşık pilav yedim.45 dakika yürüyüş yaptim.
Yok canım kararmıyosarraf annem patlıcan kararmaz mıymış diye soruyor?? Bu sayede yemek yapmayı ne kadar az bildiğim ortaya çıktı
Hayırdır acıktın mı
Yok pis bogazligm tuttu geneHayırdır acıktın mı
Ahh benim aklımda neler var da tutuyom kendimi yenmez bu saatten sonra...Yok pis bogazligm tuttu gene
Ahh benim aklımda neler var da tutuyom kendimi yenmez bu saatten sonra...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?