Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kahvaltı 12:20 2 dilim ekmek
1 kibrit kutusu tulum
1 yumurta haşlama
2 siyah, 1 yeşil zeytin
Nane, domates, salatalık
Ara yağsız sütle americano
Akşam yarım tabak dible, yarım tabak ıslanak, 3 parça biftek, çok sulu cacık
3 lt su, 1 saat parkta spor,
Gece yatmadan süt içebilirim belki

htc71 anladım cnm :) şimdilik diyette değilim diye çok kaçırma yine de. Grubun avantajını kilonu korumak için kullan bence:) bu sayede diyete avantajlı başlarsın :))

Ayy canimm o kadar güzel bi duygu ki ben evlenmeden öncede tombuldum yani hic bir zaman böyle zayif olmadimmm ve harikaa bişey zayif olmak diyetimin ilk başlarinda ilk bi 15 kilomu verene kadar çok disiplinli ilerledim canim hiç bir kacamagim olmadi diyebilirim nerdeyse kahvaltıda bir veya iki dilim çavdar ekmegi yiyordum sonra gün kalaninda ne ekmek ne pilav makarna hic bi hamur işi yemiyordum ama besleyici faydali olan herseyden yedim 4 öğün beslendim sabah 2 dilim çavdar ekmeğimle yumurta peynir klasik kahvalti birinci ara öğünümde bur meyve ve bazen yulafli bazen sade yogurt ikinci ara öğünümde sekersiz nescafe ve bir avuc cig badem findik ceviz birer kuru kayisi incir yerdim akşam da sebze et ne pisirdiysrm ekmeksiz yogurt ve salatayla bir tabak yerdim ve 6 dan sonra hic bisey yemedim canim menüm hep böyleydi bi 15 kilo verdikten sonra arada kacamak yaptim bazen zaten kilo vermem de yavasladi ama azmettim ve 57 ye kadar disiplinimi çok bozmadan verdim kilolalarimi ilk 59 u gördüğümde o kadar sevinmistim kii 5 li rakamlarda olmak harikaydi benim diyet planim hep az ye 6 dan sonra meyve bile yeme ve faydali gidalar ye oldu canim ne vitamin kaybi yaşadim ne de sac dökülmesi çok şükür Eşim çok memnun kilomdan o da yakiştiriyor bana bu kiloyu ama tabi aile büyükleri çok zayifladin bu kadar da olmaz falan diyor eşimin babannesi benim anneannem kayinvalidem çok fazla zayifladin diyolar ama genc olan hiç kimseden böyle bi tepki almadim herkes guzel karşiliyor boyum 165 alt beden 36 38 üst beden 36vucut hatlarim dolgun tahta gibi zayiflardan diğilim ay ne çok konustum

Afiyet olsun canim güzel menün

Iyi aksamlar canlarim nasilsiniz Sabah menüm cirtme ( haslanmis yumurta sogan )2 kk peynir 4 dlm sck 4 dilim ekmek 3 bardak çay valla pazar kaçamağım oldu .Ailemle olunca yapmam dedim.Lakin gitti bugunkacamagim oslun Öğlen yarım gözleme 2 kk peynir az domates az salata 2 brdk cay aksam yemek yemedim.25 dakima yürüyüş yaptim.

SekerPancarii Bravo kaptanım boyun, posun kilon ve serüveninle umudumuzsun
Ahh o 5'li rakamlar kendileri bana yaklaşık 10 yıldır uğramıyorlar, ancak hayallarde benim de en büyük hayalim o anı yaşamak, hatta KK günlüğümde hayallerim bölümünde bahsettim.
Benim deplanım snn ki gibi bir diyet yolu izleyebilmek. Her hafta süreçte bir iki şeyi değiştirerek kilo vermemin durmasını engellemek gibi bir planımda var. Bu hafta gece mekik ve sabah ekstradan sporla kahvaltıda yumurta deneyeceğim mesela.

htc71 anladım cnm :) şimdilik diyette değilim diye çok kaçırma yine de. Grubun avantajını kilonu korumak için kullan bence:) bu sayede diyete avantajlı başlarsın :))
Ediyorum tatlım eskiye göre aksam hiç bisey yemiyorum aksam yemeğimi genelde 7 ye kadar yemiş oluyorum abur cubur cok yemezdim hepten bıraktım ekmegide dikkat ederek yiyorum onceden yarım ekmegi bi öğünde yiyebilme kapasitesine sahiptim artık bir yada iki dilim oyle işte yavaş yavaş veriyorum emzirdigim için birden yüklendim süt azalınca diyeti bıraktım ama dikkat etmeyi bırakmadım oyle gidiyorm şimdilik

Süpersin tatlım böyle gidersen çok çaba sarfetmeden kilo bile verebilirsin yarım ekmekten iki dilime düşmek, abur cuburu azlatmak başlı başına dönüşüm sağlayan şeyler.

Dikkat ederek telafi etsen yarın güzel olur canım birazda sporla şahane olur bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…