- 24 Kasım 2015
- 5.532
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #161.141
Ayy canimm o kadar güzel bi duygu ki ben evlenmeden öncede tombuldum yani hic bir zaman böyle zayif olmadimmm ve harikaa bişey zayif olmakEminim çok yakışmıştırminnak anne
Ara ara hatırlat bize başarını insana acayip motivasyon veriyor:)
kilo verme dönemlerinde ne yapıyordun peki, özellikle kaçındığın besinler var mıydı?? Ya da özel bir yöntemin?
Bu arada yaşın boyun kaçtı??
Eşin çevren nasıl tepki verdi?
Tartıda o 51 sayısını görmek nasıl bir duygu??
Ayy heyecandan ne peş peşe sorular sormuşum
Ayrilma kiz burdan sohbet edelim hepGüzel olur canım ben şimdilik sadece sohbet ediyorum sizle bi kaç ay sonra başlamayı düşünüyorum
Afiyet olsun fistik gayet hafif bir meniiEvittt menum
10:00 sabah zeytin piynir
Ogle bi yesil elma
Ara bir bardak ayran
Aksam 19:30 bugun beyle oldu geç saat
Sogan kavurmasi bir porsiyon bi bardak çay
2.lt su
Afiyet olsun canim güzel menünKahvaltı 12:20 2 dilim ekmek
1 kibrit kutusu tulum
1 yumurta haşlama
2 siyah, 1 yeşil zeytin
Nane, domates, salatalık
Ara yağsız sütle americano
Akşam yarım tabak dible, yarım tabak ıslanak, 3 parça biftek, çok sulu cacık
3 lt su, 1 saat parkta spor,
Gece yatmadan süt içebilirim belki
Ayyyyy kizzz kv bendeydi yogundum bugun telfnu degistm anca ayarladim yarin sabahtan itibaren artik burdayimmmmmm..@ParteMoralll tatlikooo
Ediyorum tatlım eskiye göre aksam hiç bisey yemiyorum aksam yemeğimi genelde 7 ye kadar yemiş oluyorum abur cubur cok yemezdim hepten bıraktım ekmegide dikkat ederek yiyorum onceden yarım ekmegi bi öğünde yiyebilme kapasitesine sahiptimhtc71 anladım cnm :) şimdilik diyette değilim diye çok kaçırma yine de. Grubun avantajını kilonu korumak için kullan bence:) bu sayede diyete avantajlı başlarsın :))
Süpersin tatlımEdiyorum tatlım eskiye göre aksam hiç bisey yemiyorum aksam yemeğimi genelde 7 ye kadar yemiş oluyorum abur cubur cok yemezdim hepten bıraktım ekmegide dikkat ederek yiyorum onceden yarım ekmegi bi öğünde yiyebilme kapasitesine sahiptimartık bir yada iki dilim oyle işte yavaş yavaş veriyorum emzirdigim için birden yüklendim süt azalınca diyeti bıraktım ama dikkat etmeyi bırakmadım oyle gidiyorm şimdilik
Seni buldum daha gitmem şeker kızAyrilma kiz burdan sohbet edelim hep
Biraz biraz gidiyor fıstığım bıraktığımda 75. Di bu sabah 74 du gördümSüpersin tatlımböyle gidersen çok çaba sarfetmeden kilo bile verebilirsin yarım ekmekten iki dilime düşmek, abur cuburu azlatmak başlı başına dönüşüm sağlayan şeyler.
Dikkat ederek telafi etsen yarın güzel olur canım birazda sporla şahane olur benceIyi aksamlar canlarim nasilsinizSabah menüm cirtme ( haslanmis yumurta sogan )2 kk peynir 4 dlm sck 4 dilim ekmek 3 bardak çay valla pazar kaçamağım oldu .Ailemle olunca yapmam dedim.Lakin gitti bugunkacamagim oslun Öğlen yarım gözleme 2 kk peynir az domates az salata 2 brdk cay aksam yemek yemedim.25 dakima yürüyüş yaptim.
Bi ben kaldım bende şimdi yatıyorum canımAyyy herkes yattigalibaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?