Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sabah
Iki yumurtadan omlet
Peynir,domates,salatalik,zeytin,iki fume
Cay
Oglen bir havuc yedim kutur kutur :)
Aksam
Bir kase domates corbasi, Firinda mantar yulafciklarim, az tavuk ayran
1.5lt su
Aksam cay kahve icerm.
Afiyet olsun canım çok güzel ımmm canim domitis çorbasi çektiii

Ayyyy menum yazemm
Sabah sehriye corba
Ara 7 erik yarim elma
Öğle 3tane salatilik
Ahsamm 6-7 kabak yimegi iki haslanmis butt 3-4 yk yoğurt
2-2.5 lt su spor yok geberiyommm
Kabak yemegi bir tabak yidin herhal dimi kiz 6-7kasik o kadar olur ama kabak candir yii kahvalti niye yapmadin kiz heriflen küssün diye kahvaltı hazirlamadin mi yoosaa ama menün iyi canikommm

Yok kizz yarim tabakti kabak yimegi yaninada but koydum toplam bi porsiyondu ben goz karari didim 6-7 kasik.yokkk anam herifnen kusum diye istah açıldı sabah midem bulaniydi corba kolayima geldi gari çay da icemim iki haftadir bulantidan arti corba candir cann

Benim menü gene akşam mesaisi ile cortladı
Kahvaltı
07:00 1 haşlanmış yumurta, 2 siyah 1 yeşil zeytin, 1 dilim çok tahıllı ekmek, domates, 3 biber, 1 kk tulum peynir
Ara 12:00 sek diyet sütle sütlü nescafe
Öğlen 13:30 special k gronala, sek diyet sütle
Ara latte
Akşam 20:15 civarı az miktar kızarmış patates, yeşil biber, kırmızı biber, kıyma kavurma ( iş çıkış saatim dolayısıyla böyle mecbur yedim gibi oldu) gece aç kalıp yemekten korktuğum için yedim, yoksa yemeyebilirdim
Spor işe yürüme 1 saat, 75 ip atlama, 100 du ar voleybolu, kızartmaları eritmek için yaklaşık 30 dakika hafif tempolu spor (saat 10 gibi yapacağım)

Benimm işlerim var azıcık kızlar, yarın müsait olursam inşallah bol bol yazacağım. Gece de menülere yorum yazacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…