- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #168.501
Ayy insallahbizde böyle olcaz
tskcanım en son kim paylaştıysa ondan cevapla diyosun yazının basında sonunda ki eklentileri siliyosun sonra kendi kilonu adının oldugu yere yazıp paylaşıyosun
Saol canimTebrikler canım.senden bekliyordum valla bu eksiyi
Benide al listeye canimkaptinn
Önceki kilo 76.8
Simdiki kilo 75
Fark 1.8
Yuzdesi% 2.34
Ayy ilk defa 75si gordum bugunlere şükür kizlar annemgilde kaldigimda 78kiloya ciktim izne ciktigimda diyet ne biraktim valla lahmacunlar bile goturdum ve herseyden yedim birde 6 saatte yedim is sebebiyle aksam 9:30 da yedim demekki stres ve 6 saatte yedigimden vermisim..
Yok canm ben haftaya aranizdayim bu arada ozledm seniii gelmene sevindimmmSlm kızlar oooooooo bayağı msj olmuş oku oku bitmedi yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz yarın izinden donsemmi acabakaptinn kaptincimm
@ParteMoralll canım sende dondunmu izinden haydi donmediysen beraber donelimm beybim...
Yarın bir tartiliyim en son iki kilo fazlaydı hatta bir ara 3 umarım eski kilodayimdir
su an gerckten cok rahatladım valla demek ki orantılı yemişim
yoook cnm haftaya kesin geliyorum
Hosgeldin canimmm yerlestin mi evineBenide al listeye canimkaptinn
Önceki kilo 76.8
Simdiki kilo 75
Fark 1.8
Yuzdesi% 2.34
Ayy ilk defa 75si gordum bugunlere şükür kizlar annemgilde kaldigimda 78kiloya ciktim izne ciktigimda diyet ne biraktim valla lahmacunlar bile goturdum ve herseyden yedim birde 6 saatte yedim is sebebiyle aksam 9:30 da yedim demekki stres ve 6 saatte yedigimden vermisim..
Yok canm ben haftaya aranizdayim bu arada ozledm seniii gelmene sevindimmm
yoook cnm haftaya kesin geliyorum
Benide al listeye canimkaptinn
Önceki kilo 76.8
Simdiki kilo 75
Fark 1.8
Yuzdesi% 2.34
Bi sefer cok hamlama olmadi dimiTunaydin kizlarrrr kalktimm kizimla kahvalti falan ancak bakabildimm.
Sabah kalktigimda bacaklarim agriyodu hala hafiften var.
Ama bugunde yapicam yapabilirsem.
Ama agri var biraz bacaklarim da kollarim daBi sefer cok hamlama olmadi dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?