- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #168.561
Suan spor yapıyorum litfen dedikodumu yapmagidecek kuzum hepsi bende 75 deydim bak buralara kadar geldim darisi sizlere
Aynen bi heycanla geliyo cogu bi bakmissin ertesi gün yoklaro listenin yarısı yok gelmiiyy ce diyip kaçtılar
Zayifcik miiizayıfcık mı
Voouuuvvv
Gunaydin canimGünaydın kızlar kahvaltımızı yaptık biz ben aksamlari giremiyorum nete eşim işten gelince telefonlarla oynamıyoruz gunluk menumu saat 5 gibi yazsam olurmu
Pastadan sonra aslinda bi jilliani hakiitti oYaptim bileeee baby
pastadan sonra iyi olar
genelde oyle olurherkes kendi vericek fit olucak gelen gelir
Jillian da paklamaz
Evet canım hiç ümitli değildim ama çok mutlu oldumYuppiibak vermissin 3 gunde 300 gr cok guzellllll
Hadiii sende yapppJillian jillian kafamizi yediniz yarin bakcem oo jillianacok kiskandim
Hosgeldin canimmm yerlestin mi evinene guzel eksidesin
Jillian da paklamazayyy sus jilliani yarina kadar duymak istemiyorummm
4. Gunden sonra hic bisey gibi gelecekBacaklarim seyiriyodiyolardir iki gundur bu ne zulummmmm yat assaaaaaaa
Ayy tasinmak cok zor bilirimm bi kere tasindim ama öldüm resmen tasindigim ikinci günü ayaklarimi yere basamamıştim agrisindan, insan bu ev duzene girer mii diyo ama bi bakmissin bi haftada hersey duzenini bulmusHosbulduk canim yerlestim cok şükür ufak tefek kaldi vestiyer dolaplar verildi onlar gelecek tamamdir yerlesmem inşallah. Kiz sekerpancari 70 dusuyum millete cig kofte yedirecemm bu adagim olsun :))))
Daha nerem calissin popom aagriyo
4. Gunden sonra hic bisey gibi gelecek2. Levele gectiginde baska bolgelerinde calistigini goruceksin 10 gun yapiyosun her leveli biliyosun demi bu 2. gunun kaldi 8
Nerelerin agricak sasiracaksinDaha nerem calissin popom aagriyo
Biyer kalmadi :F gogus toto heryerler agriiyyNerelerin agricak sasiracaksinayyy ahahahahhahahahahj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?