- 25 Temmuz 2016
- 772
- 1.239
- 63
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #168.601
ayyy ne guzel ya.masa basi is super. arada kalk kahveni al filan. evraklar yalniz kalinca ciglik cigliga aglamaz tabihaklısın kuzum benimki latife
bütün gün masa bası calısıyorumda
2kilo bence cok iyiBiz kizimla 10 bucukta kalktigimiz için bana Günaydın gelmişyeşil çayımi içtim şimdi su iciyorum ve 88 kiloya düşmüşum 2 kilo vermisim çok sevindim
ayyy ne guzel ya.masa basi is super. arada kalk kahveni al filan. evraklar yalniz kalinca ciglik cigliga aglamaz tabi
Haaa beyin yorgunlugu ve stresi dersen Allah yardimcin olsun canim zor.
Kızlar listede gözüküyor demi benim bilgiler
Bide evi isi kizin pesinde kosay kıızzz ben totomun üstüne touramadıydım ilk yaptıgım zamanlar hep yattıydım
yok cnm 27 28 galiba biz yuvarliyozSiz 30 dk diyorsunuz da jillian 20 dk .şu 3 leveli olan.siz başka jillian mı yapıyorsunuz?
evet canim simdi gorebiliyoruz. eksilerdesin tebriklerKızlar listede gözüküyor demi benim bilgiler
şükür yarabbimyess bu sefer olmuş canısı
sağol canım 3 günde bu kadar olmuşşşevet canim simdi gorebiliyoruz. eksilerdesin tebrikler
bugun
sabah: 1 yumurta ile omlet, 1 dilimden az peynir, yarim kruvasan
ara: 1 porsiyon meyve
aksam : kocaman bir tabak uzeri yogurtlu brokoli ve karnabahar haslamasi (ama cok cok kocaman)
ara : kahve dusunuyorum. yaninda ya da icinde bir kac bitter damla cikilota
doydunmu sen bunlarla kuzubugun
sabah: 1 yumurta ile omlet, 1 dilimden az peynir, yarim kruvasan
ara: 1 porsiyon meyve
aksam : kocaman bir tabak uzeri yogurtlu brokoli ve karnabahar haslamasi (ama cok cok kocaman)
ara : kahve dusunuyorum. yaninda ya da icinde bir kac bitter damla cikilota
canim disardaydim. bebekle kostur kostur islerimi hallettim ancak. eve geldigimde ancak meyveyi yedim acele ile.kız öğle nerde
27 dk kiz jillianin 1. LeveliSiz 30 dk diyorsunuz da jillian 20 dk .şu 3 leveli olan.siz başka jillian mı yapıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?