- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #170.261
bi kalkıyomusuz +1 kilocok gülerim valla en cokta kendime
Bugün kafayı yemezsek iyi bir şeyallah sabr versin tuz yasak olan insanlara bu nedir yahu su gibi
ekside cıkacagız zayıf olacağız
Bana da bir gün yetiyo her ay bi kere yapilabilir bencedebence biz her ay 1 kere hep beraber yaparız hatta belli bi tarihi takım olarak detoks günü ilan edebiliriz
bende her yaptığımda korkuyorum hatta aksama karnim şişiyo yogurttan heralde ama sabah kalkinca sislikler gitmis kilo da inmis oluyoo ayy ama bende cok merak ediyorum hepimiz kac kilo vercez diye munter sen naptin kizz bizimle msnnn
Yok kızlar anca beraber kanca beraberİstersen ikinci günde devam et tatlis belki 2 kiloya tamamlarsin beni sıktığı icin ben bir gün yapiyorum sadeceAyda bi kez yapilabilir diyo aslinda regl donemlerinin başinda istah kontrolu icin iki gün yapilabilir
Bana da bir gün yetiyo her ay bi kere yapilabilir bencedebence biz yilbasi kacamaklarindan sonra pazartesi takimca saf protein günü yapalim kacamaklarda aldiklarimiz gider nii dersiniz @ParteMoralll sana da uygun dimii bu detoks yaparik emzirenlere de uygun bence protein sonucta ve bir gün hep beraber yapalimm
Pzt benim dogum gunum ama o gun sıze uyamam ki salı olsa olur muuBana da bir gün yetiyo her ay bi kere yapilabilir bencedebence biz yilbasi kacamaklarindan sonra pazartesi takimca saf protein günü yapalim kacamaklarda aldiklarimiz gider nii dersiniz @ParteMoralll sana da uygun dimii bu detoks yaparik emzirenlere de uygun bence protein sonucta ve bir gün hep beraber yapalimm
Amiiiin kuzummhadi inşallah yarın hepimiz sırıtarak yazalım kilomuzu
Ayy insallahhadi inşallah yarın hepimiz sırıtarak yazalım kilomuzu
Yok kızlar anca beraber kanca beraberkaptinn nin dediği gibi ayda bir gün yine hep beraber yapabilriiz
Et tavuk peynir süt yogurt balik kiyma yumurta falan daha da var kiz protein ossun yeternası oluyo o hep et mi yicez
Olur tatlis takimdaki isteyenler toplanir hep beraber yaparizPzt benim dogum gunum ama o gun sıze uyamam ki salı olsa olur muu
Ayy insallah
Et tavuk peynir süt yogurt balik kiyma yumurta falan daha da var kiz protein ossun yeter
Benimde aklima geldi simdi biz yeni yapmis olcaz zararli olur belki onu da bir ay sonra yaparikk olmadiioo zaman o zaman bana uyar ne zaman derseniz ama pazartesi cok erken olcak gbi her ay bi tane yapalım
Gunaydinn canimm bende yaptimm sporumuuHerkese günaydın.muhteşem perşembe geldi çattıben sporumu yaptım hakkımı savdım.
olur kuzum bakem kimler isteyecekkkOlur tatlis takimdaki isteyenler toplanir hep beraber yapariz
her ay 1 detoks mu diyosun beybişoo zaman o zaman bana uyar ne zaman derseniz ama pazartesi cok erken olcak gbi her ay bi tane yapalım
Günaydınn canmmHerkese günaydın.muhteşem perşembe geldi çattıben sporumu yaptım hakkımı savdım.
Günaydın canım spor yapıyordum.yarına eksi çıkmak şart oldugünaydın canım napıyosun nasılsın
ayy ne güzel orda olmak isterdim.bizde full yağmur varGunaydin kizlarrr heryer bembeyaz karrr
kız ben saatimi bile çıkarıyorumgünaydın canıımmm bende yarın iç çamaşırlarımla cıkcam kuzum ne kadar az o kadar iyi
Herkese günaydın.muhteşem perşembe geldi çattıben sporumu yaptım hakkımı savdım.
Benimde aklima geldi simdi biz yeni yapmis olcaz zararli olur belki onu da bir ay sonra yaparikk olmadii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?