Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bi kalkıyomusuz +1 kilo cok gülerim valla en cokta kendime
bende her yaptığımda korkuyorum hatta aksama karnim şişiyo yogurttan heralde ama sabah kalkinca sislikler gitmis kilo da inmis oluyoo ayy ama bende cok merak ediyorum hepimiz kac kilo vercez diye munter sen naptin kizz bizimle msnnn

bence biz her ay 1 kere hep beraber yaparız hatta belli bi tarihi takım olarak detoks günü ilan edebiliriz
Bana da bir gün yetiyo her ay bi kere yapilabilir bencede bence biz yilbasi kacamaklarindan sonra pazartesi takimca saf protein günü yapalim kacamaklarda aldiklarimiz gider nii dersiniz @ParteMoralll sana da uygun dimii bu detoks yaparik emzirenlere de uygun bence protein sonucta ve bir gün hep beraber yapalimm

hadi inşallah yarın hepimiz sırıtarak yazalım kilomuzu

İstersen ikinci günde devam et tatlis belki 2 kiloya tamamlarsin beni sıktığı icin ben bir gün yapiyorum sadece Ayda bi kez yapilabilir diyo aslinda regl donemlerinin başinda istah kontrolu icin iki gün yapilabilir
Yok kızlar anca beraber kanca beraber kaptinn nin dediği gibi ayda bir gün yine hep beraber yapabilriiz

nası oluyo o hep et mi yicez

Pzt benim dogum gunum ama o gun sıze uyamam ki salı olsa olur muu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…