Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kız ben şimdi 12.30da başlasam en son öğünüm 18.30 oluyor eğer 7de bırakacaksak bıraktıktan sonra da yeşilçay ve su sadece dimi kuzu
Daha iyi kiz 6 bucuk da birak ama istersen 1 de ye 7 de birak zaten en son 8 e kadar yeyin diyo evet sonrasi su yesil cay ayy ben 1 kilo artidayim ama gider bence bir kilo

Daha iyi kiz 6 bucuk da birak ama istersen 1 de ye 7 de birak zaten en son 8 e kadar yeyin diyo evet sonrasi su yesil cay ayy ben 1 kilo artidayim ama gider bence bir kilo
Tamamdır o zaman 1de yiyim 7de bırakayım ben de 200 gr işler umduğumuz gibi giderse gidecek bu kilolar umarım öyle gider daha once de denemişsin gitmiş işte güzel düşünelim güzel olsun

Tamamdır o zaman 1de yiyim 7de bırakayım ben de 200 gr işler umduğumuz gibi giderse gidecek bu kilolar umarım öyle gider daha once de denemişsin gitmiş işte güzel düşünelim güzel olsun
Evet kuzum kesinlikle 3 kez falan yaptim en kotu 900 gr gitti bence de guzel seyler olacak en cok da 1200 gr gitti aslinda bu iki gün yapiliyo ama kilo verenler ilk gunde 1 kilo 1 bucuk kilo vermis ikinci gün devam ettiklerinde 400 500 gr daha vermisler ama ben hep bir gun yaptim

Agzından bal damliyooo maşallahh biz niye bir gün yaptık kız

Agzından bal damliyooo maşallahh biz niye bir gün yaptık kız
İstersen ikinci günde devam et tatlis belki 2 kiloya tamamlarsin beni sıktığı icin ben bir gün yapiyorum sadece Ayda bi kez yapilabilir diyo aslinda regl donemlerinin başinda istah kontrolu icin iki gün yapilabilir

İstersen ikinci günde devam et tatlis belki 2 kiloya tamamlarsin beni sıktığı icin ben bir gün yapiyorum sadece Ayda bi kez yapilabilir diyo aslinda regl donemlerinin başinda istah kontrolu icin iki gün yapilabilir

bence biz her ay 1 kere hep beraber yaparız hatta belli bi tarihi takım olarak detoks günü ilan edebiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…