- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #170.241
Daha iyi kiz 6 bucuk da birak ama istersen 1 de ye 7 de birak zaten en son 8 e kadar yeyin diyo evet sonrasi su yesil cayKız ben şimdi 12.30da başlasam en son öğünüm 18.30 oluyor eğer 7de bırakacaksakbıraktıktan sonra da yeşilçay ve su sadece dimi kuzu
Ayy insallah ben bir bucuk kilo versem cok sevincemBöyle anlatıyoz ya çok güzel geliyor kulağa umarım yarın sabah dumura ugramayız
Tamamdır o zaman 1de yiyim 7de bırakayımDaha iyi kiz 6 bucuk da birak ama istersen 1 de ye 7 de birak zaten en son 8 e kadar yeyin diyo evet sonrasi su yesil cayayy ben 1 kilo artidayim ama gider bence bir kilo
Ben deeeeeeAyy insallah ben bir bucuk kilo versem cok sevincemama 1 e de raziyimmm
Evet kuzum kesinlikle 3 kez falan yaptim en kotu 900 gr gitti bence de guzel seyler olacakTamamdır o zaman 1de yiyim 7de bırakayımben de 200 gr işler umduğumuz gibi giderse gidecek bu kilolar umarım öyle gider daha once de denemişsin gitmiş işte güzel düşünelim güzel olsun
Aminn aminnBen deeeeee1e razıyım 1.5 olur mu bilmiyom amma lütfen 1 olsun pıliiss
Agzından bal damliyooo maşallahhEvet kuzum kesinlikle 3 kez falan yaptim en kotu 900 gr gitti bence de guzel seyler olacaken cok da 1200 gr gitti aslinda bu iki gün yapiliyo ama kilo verenler ilk gunde 1 kilo 1 bucuk kilo vermis ikinci gün devam ettiklerinde 400 500 gr daha vermisler ama ben hep bir gun yaptim
bi kalkıyomusuz +1 kiloBöyle anlatıyoz ya çok güzel geliyor kulağa umarım yarın sabah dumura ugramayız
Beğendin mii oh afiyet olsun kuzum
tuzsuz olması dışında cok güzel olmuş bence
En çoook korktuğum böyle bir şey yaşamakbi kalkıyomusuz +1 kilocok gülerim valla en cokta kendime
begendim valla sıcak olaymıs bide nefis olcakmışBeğendin mii oh afiyet olsun kuzum
Detoksun faydalarıbegendim valla sıcak olaymıs bide nefis olcakmış
ben bunun terbiyeli sıcak corbasını da yapayım bi ara
Diyetisyen bana sutyeni Bile cikartiriyodukopcasindan dolayi metal altın olmayacakmis
Aynen bende cok seviyorum o yuzden zorlamiyo insani
tuzsuz olması dışında cok güzel olmuş bence
Detoksun faydaları
Aynen bende cok seviyorum o yuzden zorlamiyo insaniafiyet olsun beybi
İstersen ikinci günde devam et tatlis belki 2 kiloya tamamlarsin beni sıktığı icin ben bir gün yapiyorum sadeceAgzından bal damliyooo maşallahhbiz niye bir gün yaptık kız
İstersen ikinci günde devam et tatlis belki 2 kiloya tamamlarsin beni sıktığı icin ben bir gün yapiyorum sadeceAyda bi kez yapilabilir diyo aslinda regl donemlerinin başinda istah kontrolu icin iki gün yapilabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?