Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Burda konu menu olunca malesef ikili diyalogdan cikiyo olay. Cok alingansin.

Yenir tabi cnm :) sutte icilir nesxafede icilir sutlu :)
beni nasilda tanisimisin herkes istedigi gibi anlayabilir sikinti yok. Cansin
Ben üsluba cok onem veriyorum canim yoksa alinganlik degil benimki sadece uslubun hosuma gitmedi uzatmaya gerek yok diyorum ama herkes birsey yaziyo

Ben cikolata vb yemek yerine porsiyonumu buyuk tutuyorum canim az gozukebilir ama porsiyonum fazla

Ben üsluba cok onem veriyorum canim yoksa alinganlik degil benimki sadece uslubun hosuma gitmedi uzatmaya gerek yok diyorum ama herkes birsey yaziyo
valla benim uslubum bu. Kimse icin degistiremem. Sakayla karisik konusuyorum bi sana dokundu sanirim.
Ama burda her turlu elestiriye acik olmak lazim. Kucumser hakaret olsa haklisin ama yok.
Menu elestirmek buranin kurali. Tek bana degil kim menunu elestirse hemen karsi cikiyosun.
Cikabilirsin ama denemis kg vermis olsan ve geri almadan saglikli versen kabul ederim. Ama biz dogrulari gostermeye calisiyoruz.
Ki ben senin menulerini yeterli goruyodum ki bebege kadar.
Hem sen istemistin menulerimi yakin takibe al diye. Neyse uzatmaya gerek yok.

Evet soyledim bu benin elestiriye acik oldugumu gosterir benim insanlarin menulerine nasil cevaplar yazdigimi bi oku istersen ve kimseye de itiraz etmedim simdiye kadar yazdiklarindan oturu

Evet soyledim bu benin elestiriye acik oldugumu gosterir benim insanlarin menulerine nasil cevaplar yazdigimi bi oku istersen ve kimseye de itiraz etmedim simdiye kadar yazdiklarindan oturu
Elestirye acik oldugunu sanmiyorum. Acik olanlar zaten kaale aliyo. Ben yanlis dusunuyosam arkadaslar soylesin.
Hernyse sen nasil istersen konuyu burda kesiyorum artik!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…