- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #174.781
Özledim sizleri fıtığım kimseler kalmamışiyi yapmisssinnnn ozledinmi buralari :)
Yok sarraf izinde kova burda :) sekrrpancari burda ben burda:)Özledim sizleri fıtığım kimseler kalmamışsarraf mezun mu oldu nerelerde
Evet soyledim bu benin elestiriye acik oldugumu gosterir benim insanlarin menulerine nasil cevaplar yazdigimi bi oku istersen ve kimseye de itiraz etmedim simdiye kadar yazdiklarindan oturu
Kovayı tanımıyorum moon nerede eski kaptanızYok sarraf izinde kova burda :) sekrrpancari burda ben burda:)
Yok canım ya böyle iyi
Aaa kovayi nasil tanimiyosun kiz o vardi burdaKovayı tanımıyorum moon nerede eski kaptanız
Uzak tan sinsi sinsi takip edicem sizleribennn varim burda delirmezsin hahahahaha
Neyse uzaktan katil madem :)
Çok yoğun o zaman selam söyle onadaAaa kovayi nasil tanimiyosun kiz o vardi burda
Moon burdada gruba cumalari geliyo bide arada yaziyo. Normalde iletisimdeyiz onla
Hahahahahahah kendine sinsi diyoUzak tan sinsi sinsi takip edicem sizleri
Sinsiyim işte uzaktan takip ediyorum fesatım ben katılırım sohbete TabikiHahahahahahah kendine sinsi diyosohbete katilirsun hem kiloda almazsin. :)
Gel bunlar benim giymetimi bilmiyoSinsiyim işte uzaktan takip ediyorum fesatım ben katılırım sohbete Tabiki
Gel bunlar benim giymetimi bilmiyosen biliyisin
demek öylelaf soktun sen bana
zaten uykum vardısende bana ozelden sokunca bende sana sokuym dedm hahahaahahah neyse u muahbbet sey oldu tabi ki sen biliyosunnnnnnn aaaaaa gel neneneneeeeeee
Esime kahvalti hazirladim tatlis yeni yedi gelemiyorumpek biliyisinn
Ohooo okuman lazmmAyy cok konusmussunuz hic birini okumadimönemli bisey var miiii kiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?