- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #174.721
pişman olmştur benceCanımcım sabah ve ilk aran çikolata okey.öğleni 1.5 yerine 1porsiyon yapıp yanına ayran yoğurt ekleseydin iyi olurdu.2. Ara yine çikolata yemişsin hurma kurukayısı ceviz veya meyve çok daha iyi olurdu.akşam zaten olmamış.kek tatlı.kalori düşün olsa da insülini fırlatıyor bunlar o da o saatte yağ depoluyor.ben de bazen dayanamıyorum. Yiyorum o ayrı meseleyorum yapmamı istediğin için yazdım tatlım
Canm biz onceden baya bi yaptik. Hrrkes biriyle eslesiyo ve yarisiyo. Cumadan cumaaya kim daha cok kg verirse o kazaniyo. Ucunda birsey yok sadece motive amaclinası kız anlamaadım ben
Bize yakın 2 tane varda ona yanında gelecek arkadaş lazım bide havalar soğuk ya zor olur
Ayy ben de seviyorum . Bi de patlıcan reçeli var annem yapıyor muhteşem tadı.2 aydır dolapta bekliyor yemiyorumGabah datlisi yidigin icin ve ben gabbah datlisi çoh sevdigim icin borek yemedin diye ovmedim siniii
o zaman beybi siz bana bildirin ben toplu ekliyeyim böyle karışcaksa sürekli hak geçmesin olur mu.Hiç görmedim kız aaaa
Hee biliyom zati bakıyom hep benimkisi olmayan alınıyo
ayyy bursaya o yol kenarlarına ne güzel parklar yapmışlar hayran kaldım valla bide yeşillendirmişler spor aletleri voleybol sahaları
pişman olmştur bence
he mantıklııı du ben kiloların oldugu bi liste yapaym hemencik geliyomCanm biz onceden baya bi yaptik. Hrrkes biriyle eslesiyo ve yarisiyo. Cumadan cumaaya kim daha cok kg verirse o kazaniyo. Ucunda birsey yok sadece motive amacli
Evt cnmmm yap bakalim kmler var esleselim listeye girmeyenlrrde dahil :)he mantıklııı du ben kiloların oldugu bi liste yapaym hemencik geliyom
Olur kuzum sana da zahmet olack ama keptıno zaman beybi siz bana bildirin ben toplu ekliyeyim böyle karışcaksa sürekli hak geçmesin olur mu.
yalışlamaya bizim takımın sporu yazılmaz falan
Evt cnmmm yap bakalim kmler var esleselim listeye girmeyenlrrde dahil :)
Bende izindeyim ama masallah geri kalmiyomhahahahaha
ahahahaValla kendi kaşındı.hala da böreği yemedim bana aferin deyin diyor.e ben de patlıcan reçelini yemedim
Olur kuzum sana da zahmet olack ama keptın
Beni 68 ekle cnmmay du senin profildeki kiloyu mu alayım @SekerPancari71 sen kac kiloydun en son sizi diyin öyle paylaşayım
Ama cumadan itibaren ogun paylascak ya herkrs o kilodan hesaplancak.ay du senin profildeki kiloyu mu alayım @SekerPancari71 sen kac kiloydun en son sizi diyin öyle paylaşayım
temamdır kuzuummm selinde yazdı mı listeyi paylaşayım . azdan coka sıralıyayımBeni 68 ekle cnmm
Paylas bakimtemamdır kuzuummm selinde yazdı mı listeyi paylaşayım . azdan coka sıralıyayım
yesil cayyy cinimmmmmBen basladigimda gece gunduz arasitriyodmmm kafamda sadece zayiflamak vardi. Simdi siz burdasiniz bizde elestiriyoruz.bunda ni var caymi sicak cikilatami arada sabrinizi zorliyim hahahahahahah
5 kilo agirlik derkenKiz 5 kilo agirlikla yapiyom ben bazi squatlarimi şişiyo kaslarim 1 hafta yaptim ara vermekte gec kaldim hatta bugun iyce dinlensin kaslar Perşembe sizde dinlenme yapin ki kaslar dinlensin cumaya hazirlikaynen yaa kilo insani strese sokuyo gercekten en guzeli tartilmamak
aksamki pilavvv azsa guzelllDünkü menüm:
Sabah: 2 dilim kepekli ekmekten tost
Öğlen: Tavuk çorbası, tavuklu bezelye yemeği
Akşam: bulgur pilavi, tavuk, yoğurt
gün içinde şekersiz çay ve 2 litre su içtim + 20 dk spor
Ve kızlar ben evde spor yapamadıgıma karar vererek salona yazılma kararı aldım
munter canım lavaşı evde annemle yapıyoruz orta boy piyasadakiler kadar büyük değil.
Ben yapmistimmm begenmemistim 2 sarmaaaGünaydın kızlarrrayy kimse ne menüme yorum yapmış ne de yaptığım sporu takmışş kızlar yanlış listeyi alıntılamışsınız sanırım yine benim spor kayıp çünkü
Ama cumadan itibaren ogun paylascak ya herkrs o kilodan hesaplancak.
Simdi sadece isim eslesmeleri yapalm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?