- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #174.821
valla benim uslubum bu. Kimse icin degistiremem. Sakayla karisik konusuyorum bi sana dokundu sanirim.
Ama burda her turlu elestiriye acik olmak lazim. Kucumser hakaret olsa haklisin ama yok.
Menu elestirmek buranin kurali. Tek bana degil kim menunu elestirse hemen karsi cikiyosun.
Cikabilirsin ama denemis kg vermis olsan ve geri almadan saglikli versen kabul ederim. Ama biz dogrulari gostermeye calisiyoruz.
Ki ben senin menulerini yeterli goruyodum ki bebege kadar.
Hem sen istemistin menulerimi yakin takibe al diye. Neyse uzatmaya gerek yok.
Ayyy miyav gelmisss
Hoşbulduk canısı fıstığım fitsin Hale'n daha maşallahAyyy miyav gelmissshosgeldin canimm nasilsin kilo durumlari ne alemde
Sinsiyim işte uzaktan takip ediyorum fesatım ben katılırım sohbete Tabiki
Buralarda kilomu korumaya çalışıyorum miyavim spora agirlik verdimHoşbulduk canısı fıstığım fitsin Hale'n daha maşallahhiç sorma takılı kaldı
Hele sen hiç canımı sıkıyorsun kilo vermişsin buralardasın daha yakında minoş kızında katılır buraya anası kılıklı cimcime
Ah ah herşey bir bıraktım sorma inşallah yarın başlıyorum spora çok uzun bir ara verdim sporsuz olmuyor canımBuralarda kilomu korumaya çalışıyorum miyavim spora agirlik verdimsen spora devam ediyo msn tatlis olsun arada takiliyo kilo takma sen beybiii
Ben burdakilere hava atmak icin burdayimHele sen hiç canımı sıkıyorsun kilo vermişsin buralardasın daha yakında minoş kızında katılır buraya anası kılıklı cimcime
Bazen insan yılıyor herseyden canim ya olsun sen azimlisin bi baslarsin tam baslarsinAh ah herşey bir bıraktım sorma inşallah yarın başlıyorum spora çok uzun bir ara verdim sporsuz olmuyor canım
ben onu görmediydim kiiiKiz benimde profilimde yaziyi yaahahahahahgahajajahahhh
Evet bu aralar yataktan kalmak Bile istemiyorum sabahdan akşama kadar yatsam uyusamBazen insan yılıyor herseyden canim ya olsun sen azimlisin bi baslarsin tam baslarsin
Çok iyi yapıyorsun Benimde çocuğum olsa aynı senin gibi olurum ben maşallah canım nazar değmesin azıcık çıkıyor demişsin ya İnan çıkmıyordur sana öyle geliyordurBen burdakilere hava atmak icin burdayimkendimi övüyom falan iyi oluyo ahahah cimcimem benim gibi tombik olmaz insallah buyuyunce hic kilo derdi olmaz hep saglikli besliyom onii insallah buyunce de hep saglikli kiloda olur ayy kiz azcik cok yesem cikiyo benim kilo buralarda olmak iyi oluyo
oy kız kıyamam ben sana gitte dinlen senAyy kizla bir eve variyim aciktimda halim hic yok daha iki sayfa kaldi okuyamadim tel sarj bitiyy yemek hazirlicam uykim vaa eeee puff bitti binn
Ne dicem hayirlisi olsunn vayyy arkadasimmm yasin kucuk beni gecersin kg vermede ..Rabia- okeyy beybim varim yarisa yuhhhiiii acilin ben gelimm :)))
sen kac yasindasin sende mi guccuk gillerdensin merak ettim selcana abla diyince. :)değiştirdim canım :)
enee pek güzel olmusdeğiştirdim canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?