Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Herkes eleştiriye acik olmali bence katılıyorum zaten elestiri kabul etmiceksek ne isim var benim burdatam ciddi konusuyum diyom seytan dürtüyo

Hele sen hiç canımı sıkıyorsun kilo vermişsin buralardasın daha yakında minoş kızında katılır buraya anası kılıklı cimcime
Ben burdakilere hava atmak icin burdayim kendimi övüyom falan iyi oluyo ahahah cimcimem benim gibi tombik olmaz insallah buyuyunce hic kilo derdi olmaz hep saglikli besliyom onii insallah buyunce de hep saglikli kiloda olur ayy kiz azcik cok yesem cikiyo benim kilo buralarda olmak iyi oluyo

Çok iyi yapıyorsun Benimde çocuğum olsa aynı senin gibi olurum ben maşallah canım nazar değmesin azıcık çıkıyor demişsin ya İnan çıkmıyordur sana öyle geliyordur

Ne dicem hayirlisi olsunn vayyy arkadasimmm yasin kucuk beni gecersin kg vermede .. Rabia- okeyy beybim varim yarisa yuhhhiiii acilin ben gelimm :)))
kiz ne alaka sen guzel verirsin saglkli beslensen :)
munter le ol sennn oldun mu soyle geriden geliyom
beni kimse istemiiyy
değiştirdim canım :)
sen kac yasindasin sende mi guccuk gillerdensin merak ettim selcana abla diyince. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…