- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #175.121
Sen kac olcan 20 kilomumoralimi bozamazsın seni yeniciiimmmm
wuhuuuuu
bu sözleri duymak için daha cok zayıflamamız gerekiyo
cınıııım ben kahvaltı 7.3da öğle 12 de akşamda 7 de yapıyorum. sabah 7 de uyanıyorum 23de uyumaya calışıyorumKızlar sabah akşam öğünleriniz saat kaçta oluyor? Uyuma düzeniniz nasıl günlük kaaç saat uyuyorusunuz?
Canim ben 8 bucukda kalkiyorum bi kahve içip 45 dk spor yapiyorum 10 gibi kahvaltimi yapiyorum 2 gibi ogle yemegim 5 bucukda da aksam yemegimi yiyorum ve genelde 11 de yatıyorumKızlar sabah akşam öğünleriniz saat kaçta oluyor? Uyuma düzeniniz nasıl günlük kaaç saat uyuyorusunuz?
kaptinn canim alman geren kalori 2129.4 buymus ama metobolizmanin yaktigi kalori 1373.8 normal hareketli oldugunda metobolizmanin yaktigi 1373.8 hareketsiz kaldiginda kilo sabit geliyormus
Benim gunluk yaktigim normal hareketli oldugum yani haftanin 3 gunu egzersiz yapilan harekete gore çıkıyor metobolizmanin yaktigi 1501.3 aldigimiz kalorinin yarisini normal hareketle yaksak diger kalanlari sporla yaksak geriye kalan bize enerji olacak böylece kg vermeye baslicagiz benim anladigim bu bu cumartesiden itibaren denesem diyorum. ..
Bu hafta kesin yenersin ki beniimoralimi bozamazsın seni yeniciiimmmm
wuhuuuuu
bu sözleri duymak için daha cok zayıflamamız gerekiyo
Evet kuzum 1300 kalori cok ideal bence zayiflaman için daha fazlasini alma2129 mu1373 iyi gibi geldi evet mantıken dogru aldıgımız yakıtıgımızdan azsa zayıflıyoruz bende baslıyayım buna madem ki beraber ilerleriz
Gunaydin fistigimGunaydinn fistiklar
Gunaydin canimGünaydın ponçikler:)
Sen kac olcan 20 kilomu
Günaydın ponçikler:)
Gunaydinn fistiklar
Gunaydin kizlar
Gunaydinnn tontiklerr
Kizlar biz rakip oldukya simcikkk ne olcekkk
Bugun sporum yokkkk yasasinnnher yerim agriyi
Günaydın kızlar.spor listesine hergün yanına artı koyarak mı yazıyoruz dakikaları? Ben Yen'i liste olacak diye bekliyordum yazmadım o yüzden
SacmalamaBu hafta kesin yenersin ki beniiben diyet yapmicam yaa bıktım 1 haftadir diyet spor yapiyorum hic kilo vermedim hala 54.0 kiloyum pfffffffffffffffff
tahminen 30lara inmem gerek cok dyince tabi
Ayy gına geldi yaa bu ne boyleeeeSacmalama
Sabiir sabirrrrrrr kiz zaten zayfsn allah askina ne takilion tartiyaAyy gına geldi yaa bu ne boyleeeehic boyle olmamistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?