Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar sabah akşam öğünleriniz saat kaçta oluyor? Uyuma düzeniniz nasıl günlük kaaç saat uyuyorusunuz?
Canim ben 8 bucukda kalkiyorum bi kahve içip 45 dk spor yapiyorum 10 gibi kahvaltimi yapiyorum 2 gibi ogle yemegim 5 bucukda da aksam yemegimi yiyorum ve genelde 11 de yatıyorum

2129 mu 1373 iyi gibi geldi evet mantıken dogru aldıgımız yakıtıgımızdan azsa zayıflıyoruz bende baslıyayım buna madem ki beraber ilerleriz

moralimi bozamazsın seni yeniciiimmmm

wuhuuuuu
bu sözleri duymak için daha cok zayıflamamız gerekiyo
Bu hafta kesin yenersin ki benii ben diyet yapmicam yaa bıktım 1 haftadir diyet spor yapiyorum hic kilo vermedim hala 54.0 kiloyumpfffffffffffffffff

Günaydın kızlar.spor listesine hergün yanına artı koyarak mı yazıyoruz dakikaları? Ben Yen'i liste olacak diye bekliyordum yazmadım o yüzden

Günaydın ponçikler:)
Gunaydinn fistiklar
Gunaydinnn tontiklerr

Kizlar biz rakip oldukya simcikkk ne olcekkk
Bugun sporum yokkkk yasasinnn her yerim agriyi
Günaydın kızlar.spor listesine hergün yanına artı koyarak mı yazıyoruz dakikaları? Ben Yen'i liste olacak diye bekliyordum yazmadım o yüzden

günaydın beybileerrr
spor listesini kontrol ederek paylaşaym ben hak yenmesin kuzum az bekleetcm seni

spor listesi güncel 09.13

SPOR LİSTESİ(17/24)

MOR TAKİM
SekerPancarı71 :55dk
Selcanmehmetcan:60 dk
edan18 :45 dk+45 dk
Poncikbirgelincik:15dk+20dk
Kova01:60 dk+55dk

PEMBE TAKİM
hedef52:30dk+45dk
htc71 : 45 dk+30
munter :15 dk+60 dk
Elaalemi:80dd

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…