Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar sabah akşam öğünleriniz saat kaçta oluyor? Uyuma düzeniniz nasıl günlük kaaç saat uyuyorusunuz?

Ayy ne güzel keşkem benim de olsa ne gezerrr annem babam ne yapsın pisikleti he kız valla iyi akıl ettin kurtuldukkk oleyyyy yaşasınn
evlenince alirsinnn tatliss veya kendi evine cikincaaa

Keptinnn binimm spor nirde yettiniz gari spor takimcilari siziii SekerPancarii bahh guruyonmu sphorumu silmisler bizde onlari pembee takimdan silekk

yalniz tombul kiz
tombul kiz ciliz kiz oldu

Afiyet olsun canimm guzel

afiyet olsun balim gayet guzel menu de spor da❤❤❤❤❤
sag ol sekirimmmmmm

Kızlar sabah akşam öğünleriniz saat kaçta oluyor? Uyuma düzeniniz nasıl günlük kaaç saat uyuyorusunuz?

Ben caliatigim icin 7 de kahvalti
10 ara ogun 12 oglen yemegi aksam en gec 7 gibi yemeye calisutorumm.
Uyku duzebimm 6 6.5 saat uyuyorum yetmiyor

Ciliz degil ama olsun her turlu guzeliz

kaptinn canim alman geren kalori 2129.4 buymus ama metobolizmanin yaktigi kalori 1373.8 normal hareketli oldugunda metobolizmanin yaktigi 1373.8 hareketsiz kaldiginda kilo sabit geliyormus
Benim gunluk yaktigim normal hareketli oldugum yani haftanin 3 gunu egzersiz yapilan harekete gore çıkıyor metobolizmanin yaktigi 1501.3 aldigimiz kalorinin yarisini normal hareketle yaksak diger kalanlari sporla yaksak geriye kalan bize enerji olacak böylece kg vermeye baslicagiz benim anladigim bu bu cumartesiden itibaren denesem diyorum. ..

Kizlar kk kulübünde forum da "saglikli beslenme "basliginda konu içeriği (gunluk almaniz gereken kalori hesaplama) tıklayın boyunuzu kilonuzu yasinizi yazin hesapliyor sizlerde kac cikacak. Gunluk nekadar yaktiginizi hareketinize gore hesapliyor günlük olcmek isterseniz :))

Aksamki form biskuvi olmasa guzel aslinda canim tabi biberin boyutu buyuk degilsegöz hakki o biber seni yeniyim diye çoh eleştirmiyom dermişim ben fesat miyim o kadan

moralimi bozamazsın seni yeniciiimmmm

wuhuuuuu
bu sözleri duymak için daha cok zayıflamamız gerekiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…