- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #175.101
Evet canim tek bi cesit yersen sıkıcı olur gozun doymazEvet bu guzel fikirmis hem sıkıcı olmaz
Ayy yazin dar kotlar ustune beyaz salaş tisortler harikaa oliyo insan giyindikce havalaniyoBende yazin bidaha bidaha bidaha simarcam
Iyi geceler tatlımBen yatıyorum kizlarhayirli geceler
En cok onu ozlemstm thsrt altina kot cik ama yazin yaptm ohh ne rahat hayatt dahada zayifliyinca dahada super olcakkkkAyy yazin dar kotlar ustune beyaz salaş tisortler harikaa oliyo insan giyindikce havalaniyo
Iyi gecelerrrrBen yatıyorum kizlarhayirli geceler
Benim sabah en gec 10 30 da oluyo kahvaltim aksam da 7 den sonraya birakmamaya calisiyorum canim yatmam 1 i buluyo kalkmam da 9 9 30 falanKızlar sabah akşam öğünleriniz saat kaçta oluyor? Uyuma düzeniniz nasıl günlük kaaç saat uyuyorusunuz?
evlenince alirsinnn tatlissAyy ne güzel keşkem benim de olsa ne gezerrr annem babam ne yapsın pisikletihe kız valla iyi akıl ettin kurtuldukkk oleyyyy yaşasınn
Keptinnn binimm spor nirdeyettiniz gari spor takimcilari siziii SekerPancarii bahh guruyonmu sphorumu silmisler bizde onlari pembee takimdan silekk
yalniz tombul kizAyy kizlarrr cumartesi soz vardi ya kuzen kahveleri dagitirken sulari ben dagittim.
Onlardan biri demiski bi tane tombul kiz vardi dogum yapmisti o nerde demisler yani benay nasil havalandmmmm
Bide damat bizle tatile gelmisti eylulde demis parte cok kg vermis tatilden eser yok ama ben ozamanda 68dim demekki vucud skilasio gercektenayyyy cok mutluymmmmmmm
sag ol sekirimmmmmmAfiyet olsun canimm guzel
afiyet olsun balim gayet guzel menu de spor da❤❤❤❤❤
Kızlar sabah akşam öğünleriniz saat kaçta oluyor? Uyuma düzeniniz nasıl günlük kaaç saat uyuyorusunuz?
Ciliz degil ama olsun her turlu guzelizevlenince alirsinnn tatlissveya kendi evine cikincaaa
yalniz tombul kiz
tombul kiz ciliz kiz oldu
sag ol sekirimmmmmm
Ben caliatigim icin 7 de kahvalti
10 ara ogun 12 oglen yemegi aksam en gec 7 gibi yemeye calisutorumm.
Uyku duzebimm 6 6.5 saat uyuyorum yetmiyor
Hedefcim boyun yasin dogrumu seninde alman gereken kalori buymus ikinci resimdeki
Keptinnn binimm spor nirdeyettiniz gari spor takimcilari siziii SekerPancarii bahh guruyonmu sphorumu silmisler bizde onlari pembee takimdan silekk
Ayy cok şiş hissediyorum kendimi kiz hic boyle olmazdim ben galiba spor odem yaptim bende ama inecek elbet o odemiste o zaman ben haftada 1 kilo kesin vererem
Oyleyimayhh övünmeyi sivmim pik ama bah utandim
Tövbe tövbe inşallah dua ediyorum hepimiz için
Aksamki form biskuvi olmasa guzel aslinda canim tabi biberin boyutu buyuk degilsegöz hakki o biber seni yeniyim diye çoh eleştirmiyom dermişim ben fesat miyim o kadan
Ayy kizlarrr cumartesi soz vardi ya kuzen kahveleri dagitirken sulari ben dagittim.
Onlardan biri demiski bi tane tombul kiz vardi dogum yapmisti o nerde demisler yani benay nasil havalandmmmm
Bide damat bizle tatile gelmisti eylulde demis parte cok kg vermis tatilden eser yok ama ben ozamanda 68dim demekki vucud skilasio gercektenayyyy cok mutluymmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?