- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #175.081
Bencede hakettim sabşt kalayım bari onun savaşındayımmmmmmAyy hoşgeldinnerdesin sen
Yooh sen tohati hahettin
Canimmmm ben seni daha cokk seviyorummmNasil biliyi beni
ayyy evt cok acayip motive oldummmm guzel sozlereeeeeee yaaaaaa seviyorm seni panpisimmm
Bende bi tenede sipa var+ koca +3 erkekÇok zor oluyo annesiz valla bnmde annem yoktu evde bi kaç gün valla 5 yaş yaşlandım resmen 2 erkekle
yatarmi hiç dizisi vaaaa
Ohhh benide yeni görenler bayagi zayiflamissin didi özellikle tombul bi yeni gelin vardı o deyinceAyy kizlarrr cumartesi soz vardi ya kuzen kahveleri dagitirken sulari ben dagittim.
Onlardan biri demiski bi tane tombul kiz vardi dogum yapmisti o nerde demisler yani benay nasil havalandmmmm
Bide damat bizle tatile gelmisti eylulde demis parte cok kg vermis tatilden eser yok ama ben ozamanda 68dim demekki vucud skilasio gercektenayyyy cok mutluymmmmmmm
Ask bocugu oldkkkCanimmmm beni seni daha cokk seviyorummmmuckssss
Hahahahaha ohhh yandaaaaan calkalaaaaBende bi tenede sipa var+ koca +3 erkeksekerin dedigi gibi yazih bize
yatarmi hiç dizisi vaaaa
Ohhh benide yeni görenler bayagi zayiflamissin didi özellikle tombul bi yeni gelin vardı o deyincegururlandimmm bindi ayy bende başladım
Hiiii cıs o zamanKuzum ekmek pilav Kızartma aynı gün yedim
Oyle olmuyo kiz son 2 kilom amaan son 3 kilom amaan derken diyeti ciddiye almayinca insan yerinde sayiyo surekliBencede hakettim sabşt kalayım bari onun savaşındayımmmmmm
Icimden bole yaptım onlar bana iltifat ederkeneHahahahaha ohhh yandaaaaan calkalaaaa
Evet bu guzel fikirmis hem sıkıcı olmazKiyma varsa sabah kiymali yumurta yiyebilirsin tatlis cesitli olurogleyi de süt falan icerek gecirirsin aksam da tavuk yanina ayran ohh mis
Icimden bole yaptım onlar bana iltifat ederkene
Bende yaza saklıyorum simarma hakkımi
Bah nasilda biliyiiiBende bi tenede sipa var+ koca +3 erkeksekerin dedigi gibi yazih bize
yatarmi hiç dizisi vaaaa
Ohhh benide yeni görenler bayagi zayiflamissin didi özellikle tombul bi yeni gelin vardı o deyincegururlandimmm bindi ayy bende başladım
Bende yazin bidaha bidaha bidaha simarcamBende yaza saklıyorum simarma hakkımi
Çok heyecanlı asu komploooo kurdu garibim nBah nasilda biliyiiikara sevda timeee
Aha gitti nihannÇok heyecanlı asu komploooo kurdu garibim n
Nihana
Yazık olduAha gitti nihann
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?