- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #175.261
Ayyy evt yaaa sen yazin calisiyosunBende yazin gelmesini istemiyorumm hic cunkumm hep bahcede calismakla geçiyo omrumuz puff hem bizimkinede yazin tatil yok adam haril haril çalışıyo su faturasi yazmakla meşgul hep
Bende yazin gelmesini istemiyorumm hic cunkumm hep bahcede calismakla geçiyo omrumuz puff hem bizimkinede yazin tatil yok adam haril haril çalışıyo su faturasi yazmakla meşgul hep
Bence gitmeCok aciktimm alsamda arkdasim cagirdi kizlar abartmicammm yarin cumakozlar ben usuttum sanirim.karnim cok sis oysa ne kadar guzel besleniyorum kac gundur
Ayy uff ya kiz valla bir haftadir az yiyom gr inmedi kilom ve karnimi görseniz 4 aylik hamile gibiyimkız neettinnn
Biz gidip manti yiyokmuAyy uff ya kiz valla bir haftadir az yiyom gr inmedi kilom ve karnimi görseniz 4 aylik hamile gibiyimyidim valla bugunde
yaza kadar inşallahhBende tatile gitmek istiyorummm
Once zayiflamam lazimm boyle gidemem
Tatilde 10 kisilik yedigim icinn olamaz
bnce de gitme kuzum perşembe akşamı kim biir neler yaptı biz ekmek bile yemiyoruzCok aciktimm alsamda arkdasim cagirdi kizlar abartmicammm yarin cumakozlar ben usuttum sanirim.karnim cok sis oysa ne kadar guzel besleniyorum kac gundur
Ayy uff ya kiz valla bir haftadir az yiyom gr inmedi kilom ve karnimi görseniz 4 aylik hamile gibiyimyidim valla bugunde
Biz gidip manti yiyokmu
Sen yemistin ama salcali tereyağlı ekmekbende 2 haftadır 57 58 arası gidip geliyom bende yiyim bari
yiyek mi
Noooovvv yimeeeBiz gidip manti yiyokmu
Sen yemistin ama salcali tereyağlı ekmekhatırlatirim senin hakkin bittii
Gel yiyekbende 2 haftadır 57 58 arası gidip geliyom bende yiyim bari
yiyek mi
sen yerken iyi amaNoooovvv yimeee
bugün bende öyleyim valla bi uyku hali bi bıkkınlık çalışasım da yokGel yiyekbugunde nednse hic modum yok takima uzaktan mi devam etsem bilmiyorm
sen yerken iyi ama
niye acabaay o önceki haftaydı yabu hafta öle bi çılgınlık yapmadım daha
Katiliyormmmmmmmmmm sanaaabugün bende öyleyim valla bi uyku hali bi bıkkınlık çalışasım da yok
Ayy belki dedim vucudu şoklarsam eksiye duserimay o önceki haftaydı yabu hafta öle bi çılgınlık yapmadım daha
Bende de o oluyo ise yariyo bazen. Ama suan cok riskli benim icinAyy belki dedim vucudu şoklarsam eksiye duserimolmaz mi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?