- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #176.981
Yohh 50 son insallahsonra 45 istedim 40 35 derkene yok olmuşum
Tabi canim herkesin vucudu yuzu kaldirmiyo az kiloyu en iyisi kendimizi mutlu hissettigimiz kiloya kadar inmekYa aslında bende yazın 55 56ydım herkes böyle iyi daha fazla zayıflama dedi zayıfladıkça yüzüm çöküyor cunku
Yuvarlak yuzlumusun canim benimde çökmüştü bekarken zayifladigimda ama sagliksiz ve 3 ayda 13 14 zayifladim ondan oldu şimdi hiç çökme falan olmadı yavaş yavaş verdim tabiki yüz kuculuyor ama hasta gibi görünmüyor yani dikkat çekecek derecede falan
Bir tabak yaklasik 250 kalori diyo kiz dur kaşık hesabi bakiyim ben geliyom
Yohh 50 son insallah
Ben kaç aydır yemiyorum unuttum en son ni zaman yediğimiEki Görüntüle 1944619 10 kasik 313 kalori kalori olarak fazla degil ama kilo yapar diyiien fazla ayda bir yiyebilirink
Valla yeyip kilolanirsaniz karışmamBen kaç aydır yemiyorum unuttum en son ni zaman yediğimicumadan sonra bende mi yisemm
Eki Görüntüle 1944619 10 kasik 313 kalori kalori olarak fazla degil ama kilo yapar diyiien fazla ayda bir yiyebilirink
sen yersen bende yerim her türlüBen kaç aydır yemiyorum unuttum en son ni zaman yediğimicumadan sonra bende mi yisemm
neyse tm abartmayalım zaten bi tabak nedir
6 kaşik yicez sadece yedigimiz zamansen yersen bende yerim her türlü
hayaller mantı hayatlar mercimek corbası6 kaşik yicez sadece yedigimiz zamanfazlasi bize yakışmaz
65size layık olmaya calışıyorumkac dk yemişim kız söle yazayım hemen
Hayiriiiiiirrrkızlar bi ince dilim beyaz ekmek yiyim mi
no no noooööökızlar bi ince dilim beyaz ekmek yiyim mi
tebrik ediyorum kuzumm
akşamda yemedin mi tamamdır yarın da aynı seyi yaparız ekmeği azaltmış olursun. buna bnmde ihtiyacım varBende kendımı tebrık ettim olacak galiba bu iş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?