Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

akşamda yemedin mi tamamdır yarın da aynı seyi yaparız ekmeği azaltmış olursun. buna bnmde ihtiyacım var

Kuzum ben zaten ekmek değil abur cubur arıyorum ama çok ac olunca ekmekte ister oluyorum
Evimizin yanında karşısında çaprazında market var işten cıkıp eve gıderken markete gırmemek ıcın verdıgım çaba çok takdire şayan

Bnm uzak servisten inip baya yürüyorum ama yinede gidiyorum o markete

kız yok 2 ay oncesı falan burda hıc kar yoktu bi cocuk bırıyle konusuyoduk sokakta kulak mısafırı oldum ınegolde cok kar var dıyodu
ay ivit bu sene cok yağdı yaaa akşamdan sabaha 30 cm i geçik kar olmuştu bursaya zaten yagsa da tutmuyo ki o kadar bina var kar mı durur

ay ivit bu sene cok yağdı yaaa akşamdan sabaha 30 cm i geçik kar olmuştu bursaya zaten yagsa da tutmuyo ki o kadar bina var kar mı durur

Aynen kuzu burdada öyleydi sabah bi uyandım 50 cme yakın kar vardı nerdeyse biz biraz yüksekte kalıyoruz uludağ yolundayız ondan bizim oralarda en erken yağıyor ve tutuyor

Afiyet olsun canım çok güzel

Yok kız be haddime.ama kendimce yorumluyorum işte.ben bu yaşıma kadar her tür diyeti denedim.şu zayıflama hapları da dahil malesef (hayatımdaki en büyük pişmanlıklarımdan biridir).her zaman geri aldım.bu sefer dengeli,normal ev yemeklerinden porsiyon küçülterek ve ara öğün yaparak beslendim.bir de nefsimi köreltecek kadar canım mesela mantı veya baklava mı çekti mutlaka yiyorum az miktar.ama bunu hafta biri geçmeyecek şekilde yaptım.bu şekilde aklımda hiçbir yiyecek kalmadan hiçbirşeye diyet bitti deyip saldırmadan ve en önemlisi battı balık yan gider modundan çıkarak kilo verdim.her verdiğim grama şükrettim 100 grama bile burun kıvırmadım.hatta haftalarca kilom sabit kaldı vucüdum direndi ben de direndim.bunlar benim tecrübelerim baby

Beni yanlış yazmışlar kaptan başlangıç kiloma +3 eklenecekti tartı farkından @SekerPancari71 eskiden kaptanımızdı o bilir de mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…