- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #177.001
akşamda yemedin mi tamamdır yarın da aynı seyi yaparız ekmeği azaltmış olursun. buna bnmde ihtiyacım var
Ay canim bebek dogdusuna bi yanda da bizim oglana sunnet sirasi alacagim yani dr ra gidecegiz böyle yogunuz bu aracanııım sen neler yapıyosun okul tatil olunca szden ses cıkmaz oldu
Bnm uzak servisten inip baya yürüyorum ama yinede gidiyorum o marketeKuzum ben zaten ekmek değil abur cubur arıyorum ama çok ac olunca ekmekte ister oluyorum
Evimizin yanında karşısında çaprazında market var işten cıkıp eve gıderken markete gırmemek ıcın verdıgım çaba çok takdire şayan
Ay canim bebek dogdusuna bi yanda da bizim oglana sunnet sirasi alacagim yani dr ra gidecegiz böyle yogunuz bu ara
Bnm uzak servisten inip baya yürüyorum ama yinede gidiyorum o markete
Ayyy dondumm burasi soguk cok güzel kar yagiyorr
yaa bizim burda da başlamış kar bn daha görmedim cok mu soguk ki
genelde sizin ordan bze geliyo ama demek ki ters oldu bu seferAy bende göremiyorum oraya başladıysa bu aksam burayada gelir
genelde sizin ordan bze geliyo ama demek ki ters oldu bu sefer
ay ivit bu sene cok yağdı yaaa akşamdan sabaha 30 cm i geçik kar olmuştukız yok 2 ay oncesı falan burda hıc kar yoktu bi cocuk bırıyle konusuyoduk sokakta kulak mısafırı oldum ınegolde cok kar var dıyodu
ay ivit bu sene cok yağdı yaaa akşamdan sabaha 30 cm i geçik kar olmuştubursaya zaten yagsa da tutmuyo ki o kadar bina var kar mı durur
bizde burdan uludagı izliyoruzAynen kuzu burdada öyleydi sabah bi uyandım 50 cme yakın kar vardı nerdeysebiz biraz yüksekte kalıyoruz uludağ yolundayız ondan bizim oralarda en erken yağıyor ve tutuyor
ben spora giderbizde burdan uludagı izliyoruz
Afiyet olsun canım çok güzel25 ocak 2017 menun
Sabah
1 haslanmis yumurta
4 siyah 2 yesil zeytin
1 kk tulum peyniri
Sekersiz cay
1 dl tb ekmegi
Ara kayisi cayi
Oglen
1 tabak tavuklu bezelye
1 kase yogurt
1 dl tb ekmegi
Ara az sekerli osmanli kahvesi
Aksam
Zeytinyagli pirasa
1 bardak ayran
Su 2 5 olur yatana kadar
Aaa çok sevindim nerde gördünEvet munter 81ci sradaymisin,htc71 kova ,elaalemi, moonli hedef52 o listedeler,valla en onde moonlii ve kova arkadaslarimi tebrik ederim cok güzel kg vermissiniz darisi bize,yanliz ParteMoralll baktim listede goremedim ..
Anladim canim bende bi meraklandiydim neden ben yokum diyeeaynen kuzum bi süre sonra senin adın da yazar orda eski listedir o büyük ihtimal
Yok kız be haddime.ama kendimce yorumluyorum işte.ben bu yaşıma kadar her tür diyeti denedim.şu zayıflama hapları da dahil malesef (hayatımdaki en büyük pişmanlıklarımdan biridir).her zaman geri aldım.bu sefer dengeli,normal ev yemeklerinden porsiyon küçülterek ve ara öğün yaparak beslendim.bir de nefsimi köreltecek kadar canım mesela mantı veya baklava mı çekti mutlaka yiyorum az miktar.ama bunu hafta biri geçmeyecek şekilde yaptım.bu şekilde aklımda hiçbir yiyecek kalmadan hiçbirşeye diyet bitti deyip saldırmadan ve en önemlisi battı balık yan gider modundan çıkarak kilo verdim.her verdiğim grama şükrettim 100 grama bile burun kıvırmadım.hatta haftalarca kilom sabit kaldı vucüdum direndi ben de direndim.bunlar benim tecrübelerim babyhedefim 1. Olmakkkk
Artik kac yilda olurum bakalim
Topic ismi neydi kiz bende bakammmm
Sabah yimirta yemistim canimm proteinn ossun diyee
Sagliksizlar biliyom ama bazen evde cnm baska bir sey cekmiyor yaklasik 2 3 ay once almistim o nesfiti dun aklima geldii yiyem dedim
Bebisss diyetisyenim olursunmu lufffennnnn
Beni yanlış yazmışlar kaptan başlangıç kiloma +3 eklenecekti tartı farkından @SekerPancari71 eskiden kaptanımızdı o bilir de mi?4 . moonlii (14. Takım) ► 14.09.15 ► 80,50 ► 64,90 ► 15,60 ► 19,38%
12 . kova01 ► 05.03.16 ► 74,90 ► 63,80 ► 11,10 ► 14,82%
16 . htc71 ► 05.08.16 ► 76,20 ► 66,50 ► 9,70 ► 12,73%
23 . selcanmehmetcan ► 26.07.16 ► 85,00 ► 75,50 ► 9,50 ► 11,18%
34 . elaalemi ► 12.08.16 ► 65,90 ► 60,20 ► 5,70 ► 8,65%
53 . hedef52 ► 16.11.16 ► 61,00 ► 57,20 ► 3,80 ► 6,23%
80 . edan18 ► 19.12.16 ► 65,00 ► 63,40 ► 1,60 ► 2,46%
81 . munter ► 19.12.16 ► 75,00 ► 73,40 ► 1,60 ► 2,13%
bnm bulabildiklerim bunlar kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?