Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bilmiyorum ki ben cuma 57 ydim cumartesi 59 oldum hiç bişeyde yemedim sadece 1 küçük dilim pasta
ama yarına 57 ye inerim daha da aşagısını bekliyorum bugün cok az yicem
Ama sen regldin bu hafta demi ondan olmustur kiz insallah yarin ekside olursun

inşallah yaa

bencede cok tehlikeli illa yerim diyosan kendine göre bişeyler götür kuzum kefir çiğ madem meyve falan
Evde kahvaltimi guzelce yapar giderim kuzum aksam da manti yapacak anam 5 kasik alirim bi tabağa onunla idare ederim ama erken yiyoruz annemlerde en gec 5 bucukda yiyoruz ordan kurtaririm gibi cok ozledim mantiyiii

Evde kahvaltimi guzelce yapar giderim kuzum aksam da manti yapacak anam 5 kasik alirim bi tabağa onunla idare ederim ama erken yiyoruz annemlerde en gec 5 bucukda yiyoruz ordan kurtaririm gibi cok ozledim mantiyiii

mantı mı
az ye ama bak yemekten önce 2 bardak su iç o tıkar biraz en azından

mantı mı
az ye ama bak yemekten önce 2 bardak su iç o tıkar biraz en azından
Kiz 6 kaşik yesem 188 kalori o da küçük bi tabak eder galiba yeter bana daha fazlasini yimicem söz normal bi aksam yemegi en az 300 kalori eder zaten mantinin kalorisi de cok diilmis yaa200 kalori desek 6 kaşığa normal bence

1.63 civari boyum hedef kiloda 50 52 aslında ama öncelikle mart ayına kadar en kötü 55 olmam lazım
53 tam olur sanki tatlis sanada ama 50yi de kaldirir bencede once ilk hedefe in zaten görüntüne bakarsin inmek istersen devam edersin kuzum benim ilk hedefim 57 ydi sonra baktim memnun kalmadim 55e indim ondan da memnun kalmadim 52 yaptim hedefimi sonra baktim ki en iyisi 50 olacak en son 50ye indirdim hedefimi

Ya aslında bende yazın 55 56ydım herkes böyle iyi daha fazla zayıflama dedi zayıfladıkça yüzüm çöküyor cunku

300 kalori kaç kaşıkmış bi ona baksana kuzum ona göre yiyelim

Ya aslında bende yazın 55 56ydım herkes böyle iyi daha fazla zayıflama dedi zayıfladıkça yüzüm çöküyor cunku
Yuvarlak yuzlumusun canim benimde çökmüştü bekarken zayifladigimda ama sagliksiz ve 3 ayda 13 14 zayifladim ondan oldu şimdi hiç çökme falan olmadı yavaş yavaş verdim tabiki yüz kuculuyor ama hasta gibi görünmüyor yani dikkat çekecek derecede falan

sonra 45 istedim 40 35 derkene yok olmuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…