- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #176.961
Tamam keptin kapışalım öbür haftadaben yenerim kesin de hadi niysii
kaç kilosun sen beybiTamam keptin kapışalım öbür haftadaben yenerim kesin de hadi niysii
Ama sen regldin bu hafta demi ondan olmustur kiz insallah yarin ekside olursunbilmiyorum ki ben cuma 57 ydim cumartesi 59 oldumhiç bişeyde yemedim sadece 1 küçük dilim pasta
ama yarına 57 ye inerim daha da aşagısını bekliyorum bugün cok az yicem
Göriciz bakalimpek sanmıyore bu hafta ben bilerek yenildim
inşallah yaaAma sen regldin bu hafta demi ondan olmustur kiz insallah yarin ekside olursun
bencede cok tehlikeli illa yerim diyosan kendine göre bişeyler götür kuzumGöriciz bakalimben cumartesi kizimi kvdeme birakip annemlere gidicem ablalarim geldi oturacuz sanaha kadar cok tehlikeli bi gün benim icin
54.0cuma 55.2ydim
Evde kahvaltimi guzelce yapar giderim kuzum aksam da manti yapacak anaminşallah yaa
bencede cok tehlikeli illa yerim diyosan kendine göre bişeyler götür kuzumkefir çiğ madem meyve falan
Boyum 1.65 kuzum 50 olacamKız sen hala neyine zayıflıyon boyunda maşallah
Boyum 1.65 kuzum 50 olacambenim vucudum dolgun kaldiriyorum 50yi seviyom incecik
Evde kahvaltimi guzelce yapar giderim kuzum aksam da manti yapacak anam5 kasik alirim bi tabağa onunla idare ederim ama erken yiyoruz annemlerde en gec 5 bucukda yiyoruz ordan kurtaririm gibi cok ozledim mantiyiii
Senin boy ve hedef kilon neydi tatlisBende 50 olabilsem belki bende severdimm
mantı mı
az ye ama bak yemekten önce 2 bardak su iç o tıkar biraz en azından
1.63 civari boyum hedef kiloda 50 52 aslında ama öncelikle mart ayına kadar en kötü 55 olmam lazımSenin boy ve hedef kilon neydi tatlis
53 tam olur sanki tatlis sanada ama 50yi de kaldirir bencede1.63 civari boyum hedef kiloda 50 52 aslında ama öncelikle mart ayına kadar en kötü 55 olmam lazım
53 tam olur sanki tatlis sanada ama 50yi de kaldirir bencedeonce ilk hedefe in zaten görüntüne bakarsin inmek istersen devam edersin kuzum benim ilk hedefim 57 ydi sonra baktim memnun kalmadim 55e indim ondan da memnun kalmadim 52 yaptim hedefimi sonra baktim ki en iyisi 50 olacak en son 50ye indirdim hedefimi
300 kalori kaç kaşıkmış bi ona baksana kuzumEki Görüntüle 1944612 Kiz 6 kaşik yesem 188 kalori o da küçük bi tabak eder galiba yeter bana daha fazlasini yimicem söznormal bi aksam yemegi en az 300 kalori eder zaten mantinin kalorisi de cok diilmis yaa 200 kalori desek 6 kaşığa normal bence
Yuvarlak yuzlumusun canim benimde çökmüştü bekarken zayifladigimda ama sagliksiz ve 3 ayda 13 14 zayifladim ondan oldu şimdi hiç çökme falan olmadı yavaş yavaş verdim tabiki yüz kuculuyor ama hasta gibi görünmüyor yani dikkat çekecek derecede falanYa aslında bende yazın 55 56ydım herkes böyle iyi daha fazla zayıflama dedi zayıfladıkça yüzüm çöküyor cunku
53 tam olur sanki tatlis sanada ama 50yi de kaldirir bencedeonce ilk hedefe in zaten görüntüne bakarsin inmek istersen devam edersin kuzum benim ilk hedefim 57 ydi sonra baktim memnun kalmadim 55e indim ondan da memnun kalmadim 52 yaptim hedefimi sonra baktim ki en iyisi 50 olacak en son 50ye indirdim hedefimi
Bir tabak yaklasik 250 kalori diyo kiz dur kaşık hesabi bakiyim ben geliyom300 kalori kaç kaşıkmış bi ona baksana kuzumona göre yiyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?