- 24 Kasım 2015
- 5.531
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #177.261
Ben sana dimiştim kacamaksiz diyet yaparsam ben 1 1 bucuk kilo kesin veriyorumahahahahcidden nası oldu o ya 1,5 kilo valla tebrikler kuzum önünde saygıyla eğiliyorum
Canim benim coklkk teşekkür ederimmm ❤❤❤❤ spora alisti vucut ve artik inmeye basladimmm bende cok mutluyumSekerPancarii valla sasirdimm ne güzel gitmis bak odemmis yaa artik yuruyus yerine bende spora baslicam o gonderdigim fotokobideki sporlari yapacamm puff yerinde saymak sinir bozucu biseyy .amaa gerçekten cok cok coooook tebrik edyiyurummm seni mucukk mucukkkk..
Bir saat sonra görüşürüz belkim.bi mucize oluşur :))) saha saha bu saatten
Sonra ne mucizesi ama artida degilim cohh ekside degilimm..
Ben sana dimiştim kacamaksiz diyet yaparsam ben 1 1 bucuk kilo kesin veriyorumama 55 e yeni çıkmıştım ya o çabuk gitti o yuzden haftaya daha az verebilirim saol bebegim
Yani cok da heveslenme 1 kilo veririmmm yinebildirim yapsana kız nere gidiyon wc ye mi
o zaman haftaya kesin yenerim cok hırslandımbana yenmeler yakısır
1,2 kg farkla
Olsun canim her eksiye sevinelimBir saat sonra görüşürüz belkim.bi mucize oluşur :))) saha saha bu saatten
Sonra ne mucizesi ama artida degilim cohh ekside degilimm..
Olsun canim sonucta eksidesinGünaydın kızlar benden de 300gr gitmişregl zamanı geldi basimda agriyor ödemde var ancak bu kadar oldu kilo veren herkesi tebrik ediyorum
Ayy regl msn canim odemdir yaa olamaz yoksaGünaydın tatlişlarrrSinirlerim bozuldu çünkü saçma sapan gelen +1.3 kg var
Günaydın kızlar benden de 300gr gitmişregl zamanı geldi basimda agriyor ödemde var ancak bu kadar oldu kilo veren herkesi tebrik ediyorum
Canimmmmm teşekkür ederim
Geçmiş olsun canımkuzular gece migrenim tuttu telefonu falan attım elimden cvp veremedim size hala da başım agrıyo zor bakıyorum pc ye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?