- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #177.241
Spor oncesi karbonhidrat yemek enerji verir aslinda kuzum ama bir avuç ye bakalim oyle dene bide kc dk yapiyosun sporu
Menun guzel bence canim ama leblebiyi yemeseydin keske muzu yeseydin spordan once spordan sonra da yediklerin cok guzel❤❤❤afiyet olsun canimm ❤Dünkü menüm;
Sabah: küçük kepekli ekmekten tost, bitane haşlanmış yumurta
10:30; küçük muz
Öğlen; Çorba, terbiyeli köfte
15;30: 2 avuç leblebi
Akşam;(spordan sonra cok acıkmıstım dayanamadım); 1 kase çorba,2 kucuk parca tavuk
gun ıcınde 2 lıtre su, kayısı cayı, yesıl cay, sekersız cay ıctım
Menun guzel bence canim ama leblebiyi yemeseydin keske muzu yeseydin spordan once spordan sonra da yediklerin cok guzel❤❤❤afiyet olsun canimm ❤
Gunaydin kizlar
Kilo bildirimim
Cuma: 55.2
Guncel kilo: 53.7
Fark: 1.5
Bencede sonuncu olan liste hazirlasinnnlisteyi de bi zahmet sonuncu hazirlasinsonuncu olursam hazirlarim nooolmis
spor ve wc ye gidememen den oyle cikmis cnm
Guzel cnmmm
Bu ne boyleee masalllahhhhh gecen haftayida verdin 1.5 kggggg inanamiyorummmm
***14. TAKİM 502. ETAP***
@poncikbirgelincik (eski kilo:61,6/yeni kilo 61/fark: 61,6-61=0,6/%0,6*100:61(eski kilo)=0,98)
eski kilondan yenisini çıkartıp kaç kilo verdiğini buluyosun. sonra cıkan sonucu 100 le çarpıp eski kilona böldüğünde yüzden çıkıyo onuda sırasıyla yazıyosun
kaptinn buraya nasıl işliyoruz kuzu anlamadım
Aynen kuzum senede 1 kez bi donem 3 4 kilo aliyorumolur öyle şeyler sen çok şeyapma
verirsin iinşallah canim benim
ahahahahÖvün bini övün
LİSTESİ(24/31)Spor listesi nerde bulamıyoruuuuuuumm
Sağol canım ders oldu bana bidaha 2. avuç yokAma ben biliyorum tuvalet sorunu yuzunden böyle oldu cunku dün 60.7ydi hiç kaçamak yok 300 gram alacak kadar bısey yemedim
Olsun canim haftaya cok daha fazla vericeksin motiveni bozmadan devammİnşallah canım yılmıyorum, pes etmiyorum devam
mantıklı sonuncu olan hazırlasınlisteyi de bi zahmet sonuncu hazirlasinsonuncu olursam hazirlarim nooolmis
spor ve wc ye gidememen den oyle cikmis cnm
Guzel cnmmm
Bu ne boyleee masalllahhhhh gecen haftayida verdin 1.5 kggggg inanamiyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?