- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #177.401
kaç para üleen bi pampiikkkAgahahahajh bide para teklif edeydinpanpilikom o menim sende kivircigimizsin
Hahaha bencedeeeeeeeeeeeee
kötüyüm ben kötüyüm kötüyüm kötüyüüüümmmm ishal yapar kustururummm
2 kilo verersem görürsün haftıyatükürme emojisi olsa koycaktım onu
Ayyy o neeyydi gizahjakakakakakakajjajahakk
Mende birahmam yisil göslümüHahaha bencedeeeeeeeeeeeeebirahmam kankimi
Heee biliyimmmmdomestos reklamı minik kötü mikropcukların şarkısıahahah :
2 kilo verersem görürsün haftıya5 dene nazar istiyom 5
Naayiiiirrrrkaç para üleen bi pampiikkk
türk filmine bağladım
Mende birahmam yisil göslümü
Ne kadağda espirikli bi keptiiinnn ahahahahajjajah
Bende hirslandimm2 kilo ver 5 nazarda benden 10 nazar olcak sendeama önce bni geçmen gerekicek cok hırslandm
Niye ben ednan oluyomaşkı memnuya döndü bura bende bihterle adnanın arasını açan behlül
Bende hirslandimmdetoks mu yapsam ahajahahjaajajajak bide regl haftam benim hayınnn zalımmmmmm
yok ben bayılıyorum kıvanc a kimseye kaptırmamNiye ben ednan oluyomben behliil olacam menene
teşekkür ederiz canımmm
bekliyorum rakibemmm :) bende seni tebrik edermmmm@ParteMoralll canim senide tebrik ederimm misafirin olmasina ragmen kg almamisin eksidesin bile yuhhhiii
Rabia- kiz rakibem senide tebrik ederim beni gectin tek gecte kg verelimde :)) ama haftaya beni beni beklee senn..
Seni nisanlina söylücemyok ben bayılıyorum kıvanc a kimseye kaptırmam
Sonraki haftaya misliyle geri gelir sonra verdiklerin7 günün 7sinde detoks yaparımD:
Hahahahah kendimizi dimi
Kizx ben sali gunu 67.4 dumSekerPancarii biliyi ama sonra misfr gelince ancak korumusum seeeen ducunn 500 degil 1 vereydinnnnn
daha cok kg ver oylee kivircikim dedim ama bakk
Yihhuuuuu ben kazandimmmmmmm
(Çünkunum ben 51 kiloydumbunlari yeni aldigim için eger kacamaksiz diyet yaparsam cabuk gidiyi )
oyyy cinimmm cok teskkur ellerin dert gormesinnnşu listeyi hazırlayana kadar cnm cıktı baş agrım 2 katına cıktı kıymet bilin
Ben yarin anamlara gidecemsirf daha cok kilo veriyim diye garnimin gurultusuyla oturacam zaabaaa gadar
Seni nisanlina söylücem
Sonraki haftaya misliyle geri gelir sonra verdiklerin
viremedim gitmiyooolaaaa
hey masallahhh
oyyy cinimmm cok teskkur ellerin dert gormesinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?