Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sende ve bazilariniz da hepinizi degil haahahahahhaah
hadi bee o diziyi ben universite zamani kizlar topluca izliyor diye izlerdm hahahaahahahah yoksa turk dizi kulturum sifir reklamlardan anliyorm hepsini
lifteeeen dizi demeyin ona türk yapımı bi şaheserdi o
bir firdevs yöreoğlu olsun beşir olsun matmazel olsun hepsi ayrı ayrı mikemmel di hele beşir annneeemmm ne cekti cucuuuuukkk öyle aşkın ızdırabı mı olurmş öldü gitti allah rahmet eylesin iyi insandı

hemen bi tehdit

sonraki haftada detoks yaparım
Tihdit severimmgorrhh menden
Yesil gozlu ben cok gozel dimi gozlerim birahma beni
ay benmmm icin yesil gozlu kiz icin yani bihter icinkavga etmeyin litfeenn
ivit hem yisil hem guzelbirahamam
hadi bee o diziyi ben universite zamani kizlar topluca izliyor diye izlerdm hahahaahahahah yoksa turk dizi kulturum sifir reklamlardan anliyorm hepsini
Aski memnuyu izlemedim dimeee
final yapana kadar izledim pişman değilim bi daha olsa yine izlerim entrika severim ben
Bendeeee en etkileyici dizi finaliydi

Kızlar ben dün menümü paylaştım mı hatırlamıyorum ama sanırım paylaşmadım,
Sabah
nesfit 1 kase,
çay fincan
öğle,
mercimek çorbası 1 kase
1dilim tam buğday ekmeği
1 türk kahvesi
akşam
1 küçük kase kurufasülye
1 kase mercimek corbası
salata
yoğurt

2 lt su

hic izlimedimm oisman degilimm

final yapana kadar izledim pişman değilim bi daha olsa yine izlerim entrika severim ben

sina bak keptinnnn neler izliyooomusss

hahahah

Aski memnuyu 3 kere izleyip bitirdim şimdiki gozden kara sevda ama hic bi diziyi 2. kez izleyemem aski memnu baska

İlk cuma
gecen hafta 101.7 sabah tartıldım, 99.1
Waowwwwwwwwwwwww muthis otesiiii

Ayyy kizlar nordunuz ben bittim pestilim cikti ev temizledm sonra cocuklarla kartopu Savaşi yaptik bu spor sayilir dimi 30dk eve geldm esim arabasi istedi hamurunu doktum bi çorbası ni yapcam sonra kizim un helvasi istedi koca bi tava un kavurdum acik sogsun pekmezli yapcam faydali olsun die yagsiz un helvasi sogdumu hiyir hyir edecek.ben kendime ozel arabasi corbasi yapacam izcik yag bi iki yk kavrulmus un koyarım bop acili şöyle yapimda metobolizma bi aci gorsun baska diceklerim bukadar daha sayfalari okumadim..okuyumda görüşürüz

maşallah kuzum yalnız o spor sayılmıyo diyimde : :

Off un helvasiiiiiii
BitmeyenUmidim sana anne diyebilir miyimmm
Ne kadar cok sey yapmissin aferin sanaaa ev kadini bole olunur becerikli hamarat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…