- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #177.421
Yesil gozlu benMende birahmam yisil göslümü
Ne kadağda espirikli bi keptiiinnn ahahahahajjajah
ay benmmm icin yesil gozlu kiz icin yani bihter icinyok ben bayılıyorum kıvanc a kimseye kaptırmam
Yesil gozlu bencok gozel dimi gozlerim birahma beni
ay benmmm icin yesil gozlu kiz icin yani bihter icinkavga etmeyin litfeenn
Sende ve bazilariniz dahepiniz benim bebeklerimsiniz
hadi beeBu arada nasil diziler izlediginiz belli oluyyyoooSekerPancarii @ParteMoralll ve kaptinn
Bend de diyom bu tipik dizileri kimlee izliyooo
final yapana kadar izledim pişman değilim bi daha olsa yine izlerim entrika severim benBu arada nasil diziler izlediginiz belli oluyyyoooSekerPancarii @ParteMoralll ve kaptinn
lifteeeen dizi demeyin ona türk yapımı bi şaheserdi oSende ve bazilariniz dahepinizi degil haahahahahhaah
hadi beeo diziyi ben universite zamani kizlar topluca izliyor diye izlerdm hahahaahahahah yoksa turk dizi kulturum sifir reklamlardan anliyorm hepsini
Aski memnuyu 3 kere izleyip bitirdimBu arada nasil diziler izlediginiz belli oluyyyoooSekerPancarii @ParteMoralll ve kaptinn
Tihdit severimmhemen bi tehdit
sonraki haftada detoks yaparım
ivit hem yisil hem guzelYesil gozlu bencok gozel dimi gozlerim birahma beni
ay benmmm icin yesil gozlu kiz icin yani bihter icinkavga etmeyin litfeenn
Aski memnuyu izlemedim dimeeeSende ve bazilariniz dahepinizi degil haahahahahhaah
hadi beeo diziyi ben universite zamani kizlar topluca izliyor diye izlerdm hahahaahahahah yoksa turk dizi kulturum sifir reklamlardan anliyorm hepsini
final yapana kadar izledim pişman değilim bi daha olsa yine izlerim entrika severim ben
Sende ve bazilariniz dahepinizi degil haahahahahhaah
final yapana kadar izledim pişman değilim bi daha olsa yine izlerim entrika severim ben
hahahahlifteeeen dizi demeyin ona türk yapımı bi şaheserdi o
bir firdevs yöreoğlu olsun beşir olsun matmazel olsun hepsi ayrı ayrı mikemmel dihele beşir annneeemmm ne cekti cucuuuuukkk öyle aşkın ızdırabı mı olurmş öldü gitti allah rahmet eylesin iyi insandı
Aski memnuyu 3 kere izleyip bitirdimşimdiki gozden kara sevda ama hic bi diziyi 2. kez izleyemem aski memnu baska
İlk cuma
gecen hafta 101.7 sabah tartıldım, 99.1
Bencede simarip yimiyelimm kizlarr ozellikle benn..Bence guzel yuzdemiz haftaya daha guzel olur insallah
canım süpersin bak gidiyor kilolarrrİlk cuma
canııım cok iyi kilo vermişssiiinnnnİlk cuma
maşallah kuzumAyyy kizlar nordunuz ben bittimpestilim cikti ev temizledm sonra cocuklarla kartopu Savaşi yaptik bu spor sayilir dimi 30dk eve geldm esim arabasi istedi hamurunu doktum bi çorbası ni yapcam sonra kizim un helvasi istedi koca bi tava un kavurdum acik sogsun pekmezli yapcam faydali olsun die yagsiz un helvasi sogdumu hiyir hyir edecek.ben kendime ozel arabasi corbasi yapacam izcik yag bi iki yk kavrulmus un koyarım bop acili şöyle yapimda metobolizma bi aci gorsun baska diceklerim bukadar daha sayfalari okumadim..okuyumda görüşürüz
panpikin için beni üzüyosun beni beni kıvırcıkını
bırakacaaasın o zayıf kızı benim panpikim olacaaasın
Tihdit severimmgorrhh menden
ivit hem yisil hem guzelbirahamam
Aski memnuyu izlemedim dimeee
Bendeeee en etkileyici dizi finaliydi
Ayyy kizlar nordunuz ben bittimpestilim cikti ev temizledm sonra cocuklarla kartopu Savaşi yaptik bu spor sayilir dimi 30dk eve geldm esim arabasi istedi hamurunu doktum bi çorbası ni yapcam sonra kizim un helvasi istedi koca bi tava un kavurdum acik sogsun pekmezli yapcam faydali olsun die yagsiz un helvasi sogdumu hiyir hyir edecek.ben kendime ozel arabasi corbasi yapacam izcik yag bi iki yk kavrulmus un koyarım bop acili şöyle yapimda metobolizma bi aci gorsun baska diceklerim bukadar daha sayfalari okumadim..okuyumda görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?