- 24 Kasım 2015
- 5.531
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #177.441
maşallah kuzumyalnız o spor sayılmıyo diyimde : :
biliyorum bende cok severimNegenn yaa bana ne banane bide dk tuttum eğil kalk kartopu yap at zahmet işi bilinmi yaaa
Off un helvasiiiiiii
BitmeyenUmidim sana anne diyebilir miyimmm
Ne kadar cok sey yapmissin aferin sanaaa ev kadini bole olunur becerikli hamarat
Tamam kız taam bu bana kâr oldu :)))biliyorum bende cok severimama yok beybi sonra diğerlerine haksızlık olur böyle cıkıp oynayanlar vardı hatırlıyorum çinkiliimmm
Tamam kız taam bu bana kâr oldu :)))
ay neler yedinkızçeler ben bugün diyeti bozdumbir günlük diyet molası reca ediyorum. yarın toparlayacağım inşallahh
Canimmm cok uzuldum insallah kötü bisey yokturKızlar ben hafta sonu pek burda olamayabilirim alevi sorunlarım var siz burayı boş bırakmayın olur mu
Afiyet olsun canimm guzel menün 2 catal pastadan bisi olmaz❤Sabah:muzlu,narlı,kivili yulaf lapası
Öğle:ızgara balık,salata
İkindi: sarımsaklı köfte,ayran,salata,2çatal yaş pasta
Bugün anneme uğradım.ikindi sadece bınları yedim.yemediklerim daha fazla.akşam birşey yemeyi düşünmüyorum
Saati erkense bişey olmaz kuzum bütün hafta hoc kaçamak yapmadın sonuçta sporla eritirsin sen onuSabah:muzlu,narlı,kivili yulaf lapası
Bugün anneme uğradım.ikindi sadece bınları yedim.yemediklerim daha fazla.akşam birşey yemeyi düşünmüyorum
Menün pek güzel kuzuuum sporda sahaneMenum
Sabah 2 tatli kaşığı alıç marmelati sekersiz turk kahvesi
Kahvalti: 1 dilim b.ekmek, 1 yumuta kavurmali kaşarlı, cok az da kahvaltiliklardan yedim
Öğle: yarim küçük portakal, 1 elma
Akşam: 1 kase tavuk sulu mercimek çorbası, yarim tabak barbunya, 2 tane köfte
Spor
30 dk twist shape stepper
Eki Görüntüle 1945166 Eki Görüntüle 1945167 Eki Görüntüle 1945169
Bu resimdekiler ve 50 thigh master
Ve esneme hareketleri
Hep kötü kötü şeyler oluyo zaten hiç iyi şeyler olmuyo kiCanimmm cok uzuldum insallah kötü bisey yokturmerak etme sen buralari
aferin sana tatliss diyete devamm kilolarimizi verince rahatlayacagiz zatennGel yavrummm gel kuzummmmm ayy duygusallastim has.. ay kız kg dan korkmasam neler yaparım benn ama evdeki kuzulara yapıyim.o kuzular hep benim diyet menülerime göz dikiyorlar mene hep az kalıyor yada hep diyetlik pisirimm çözüm öyle bulim bazen...
neeennnnkızçeler ben bugün diyeti bozdumbir günlük diyet molası reca ediyorum. yarın toparlayacağım inşallahh
Kuzumm nolduuuu takma kafana her sey duzelecek insssKızlar ben hafta sonu pek burda olamayabilirim alevi sorunlarım var siz burayı boş bırakmayın olur mu
Menum
Sabah 2 tatli kaşığı alıç marmelati sekersiz turk kahvesi
Kahvalti: 1 dilim b.ekmek, 1 yumuta kavurmali kaşarlı, cok az da kahvaltiliklardan yedim
Öğle: yarim küçük portakal, 1 elma
Akşam: 1 kase tavuk sulu mercimek çorbası, yarim tabak barbunya, 2 tane köfte
Spor
30 dk twist shape stepper
Eki Görüntüle 1945166 Eki Görüntüle 1945167 Eki Görüntüle 1945169
Bu resimdekiler ve 50 thigh master
Ve esneme hareketleri
Ya düzelir ya tamamen kötü ye gider bakalım kuzum hayırlısıaferin sana tatliss diyete devamm kilolarimizi verince rahatlayacagiz zatenn
neeennnn
Kuzumm nolduuuu takma kafana her sey duzelecek insss
kozlar nazar mi var bizde niden boyle oluyyyooo
ÜzülmeeeeHep kötü kötü şeyler oluyo zaten hiç iyi şeyler olmuyo ki
Menün pek güzel kuzuuum sporda sahane
Guzel bi menu olmus canim izgara balikli falan cok severim baligiSabah:muzlu,narlı,kivili yulaf lapası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?