- 3 Ocak 2017
- 1.469
- 2.865
- 63
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #177.721
Hafif bi menu olmus canim bence gayt guzellMenüm: sabah: 1 haslanmıs yumurta,3 dlm peynir,2 dilim kaşar (küçük),1 küçük dilim tb ekmeği,çay
Öğle: 2 küçük dilim ekmek, peynir
Ara: 1 muz
Akşam: 3 ymk kşğı kereviz,yoğurt
yeşil çay, tarhana badem vs yerim.
1.5 lt su. 50 dk egzersiz
Ay evet ya çok saçma oldu bugün gündüz hep aç gezdim akşam da bi tek kizartma vardı öyle karişti yarın kahvaltımi sağlam yaparım düzeltirim :)Canim biraz diyet menusunden uzak olmus gibi geldi bana kizartma falan yarina toparlarsin ins
Tarhana ne çok seviyoruz maşallahMenüm: sabah: 1 haslanmıs yumurta,3 dlm peynir,2 dilim kaşar (küçük),1 küçük dilim tb ekmeği,çay
TM caniimm sen söylersin o zaman hazır oldugundaYa biraz kendimi deniyim canim ip atladim bugun ama 25 de bir dura dura kondisyonum eksik ben zaman tutamadim o yuzden ben kendimi hazir hissettikden sonra spor listesine girmek istiyorum zaten
Tabiki soylerim moraalim tavan zaten sabah ki eksi 1 kilodan dolayiTM caniimm sen söylersin o zaman hazır oldugunda
vuu spora da baslamisiz gayet guzell30 ocak 2017 menum
Sabah
2 adet yumurtanin akiyla omlet(sarisini oğlusuma yedirdim)
6 zeytin yesil siyah karisik
2 kucuk kare dil peyniri
1 dilim beyaz ekmek tam bugdayim bitmisti
Sekersiz cay
Oglen
Patates salatasi
1 minik kurabiye
Ara
az sekerli turk kahvesi
Ceyrek elma
Aksam
Fasulye piyazi bir dolu kase
Su 2.5 olur
Spor 250 ip atlama
5
ortaya karisik menu olmissSabah:1 bardak sut ofiste 1 Nescafe 1 mandalina yedim
Ara:1fincan kahve
Öğle:2 dilim ekmek çorba çok az kapuska yemeği 1 ayran
Ara:1 portakal 1 fincan kahve 1 ayran
Aksam:2 dilim ekmek çok az patates kızartması
Sabah kahvaltı yapamayinca gerisini toparlayamadim
Spor da yapıcam bu aksam yapınca eklerim listeye
Bugün bi üşengecizcibik kraker olmayaymiSSS
Kuzum gun gecmiyorki sen bir kacamak yapmayasin cubuk kraker olmayaymis 10 numara 5 yildiz olurmus
Ohh afiyetler olsunnnMenüm: sabah: 1 haslanmıs yumurta,3 dlm peynir,2 dilim kaşar (küçük),1 küçük dilim tb ekmeği,çay
Bende üsenmesem yapcamda artık yeterSPOR LİSTESİ(24/31)
22.19
PEMBE TAKİM
(252dk) SekerPancarı71 :54dk+60dk+58+50dk+30dk
(115)selcanmehmetcan:40+30+45
edan18 :45+70+60+40+15+50
Poncikbirgelincik:60+85
Kova01: 45dk+45dk+30 dk+70+50+40
MOR TAKİM
hedef52:40+60+60+30+40+40+30+50
htc71 :
(400)munter :90+65+30+55+50+55+55
elaalemi:70+70+70+50+60+30+50
pembe takım:1072
mor takim:1085
Kizlar 10 dk daha yurudum dag tirmanicisi gibi karda kosturdum spor yaptim gildim aslinda daha fazlada 10 dk spor olarak yaptimm gruba katkim olsun didimmm kii baya arayi acmisik
Valla bende suyu zorla içiyorum ya yaz gelse de başlasak keyifle içmeyevuu spora da baslamisiz gayet guzell
ortaya karisik menu olmiss
su icmekten midem bulandi bugun ondan bastirsin diye yidimhavalar baya sogudu ayaklarim isinmadi hic ondan oyle oldu yoksa likir likir suyumu icerimmm
en masum oydu tatlisss
Ohh afiyetler olsunnn
aromali sular cok guzelde yapmiye usenirimmmValla bende suyu zorla içiyorum ya yaz gelse de başlasak keyifle içmeye
I akşamlar kızlarrr
Öğlen gibi netim bitti şimdi kocam geldi onunkinden paylastim oyle bakiyorum
Bu aralar duzenim kaydi benimde ders ev cocuk derken diyet menuler hazirlayamadim pek kendimemisafir vardı bide yarindan itibaren sporla birlikte diyete ihanet etmeden devamn ediyorum
Insallah cnmmmböyle böyle biticek bu günlerde kuzum
ilaca cok yönelme ya ben pek sevmiyorum ilac içmeyi de kimse içmesin istiyorum manyak mıyım neyim
sagolun canlarmmmGeçmiş olsun canımm
I akşamlar kızlarrr
Öğlen gibi netim bitti şimdi kocam geldi onunkinden paylastim oyle bakiyorum
Bu aralar duzenim kaydi benimde ders ev cocuk derken diyet menuler hazirlayamadim pek kendimemisafir vardı bide yarindan itibaren sporla birlikte diyete ihanet etmeden devamn ediyorum
Insallah cnmmm
Bende agri kesicj bile geberince iciyorum ama baya baya bogazm acimaya basladi bide ben dr gidicem dis icin hasta olrsam olmazmis hemen ictm grip ilaci insallah olmaz. Yoksa bende senin kafadayim manyaklik
sagolun canlarmmmmunter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?