Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

yaa kuzum hasta mı olduunn ıhlamur kaynat kendine limonlu yumusatır bogazını
Vallaa arada gelip gidiyo bogazlar yokluyo beni galiba. Daha hasta olmadim yani bu sadece boyle bi keyifsizlik usume
Dunde disardaydim ama hava cook sogukkkkk bi bitmedi kiss yaaaaa.
Sen naptin sorucaktm vallahi aklimdan geciyodu duzelttinizmi sorunlari canimmm

kızına sarıl yatın en güzel ooh miiisss
aynı canım bnm değişiklik yok geldiler konuşulmadı bile ailem yaza kadar bekleyelim sorunlar devam ederse o zaman konusulur şimdi cok erken dedi beni bunalttıklarıyla kaldım yani

Hayırdır kız ne sorunu ?

Kızlar selamm birkaç gündür internet problemi yaşıyorumm dün girdiğimde de site yapılandırmadaydı vallahi,ben size dünki menümü söyliyim
Sabah,
Nesfit gevrek
Kk süzme peynir
Yarım dilim tam bugday ekmek
Öğle
tavuklu salata biraz sosuda vardıı
Akşam
Yarım kasecik patlamış mısır
Mercimek corba

Dün sinemaya gittimde mısır ordan kaldı akşamda az yedim öyle oluncaa

Sabah oyleyim ben biraz usutuncce hemen bogazlarm aciyo. Ne blm bugun usuyorumm basin agriyodu sabah hala ayni moddayim.
Geçmiş olsun kuzum yine salgın var c vitamini depolamalısın ayrıca tavuk suyundan çorba yap, içine bol karabiber limon kırmızı pul biber at cok iyi gelir

daha da yapmam artık bundan sonra hafta sonları kendimi eve kapatıcam kimseyide cagırmıcam ,vericem orda 3 kilo veremedim gitti
Bende aynı sekilde kuzenlerim geldi haftasonu teyzem falan ay allahım sürekli bir yemek,kuzenimide görseniz taş gibidir uzun incecik onu görünce sinirden yiyesim geliyo bana nazar değdiriyolar uyuz oluyorum vallahi neyse gittiler ucuz atlattım kimse gelmese olmasa öyle güzel kilo veriyorumkii

Ay vallahi ben şunu anladım benim zayıflamamıda istemeyenler var,zayıflasam kimse yüzlerine bakmaz diye mi korkuyorlar acaba

tabikide isatemeyenler bardır kuzum bazı insanlar öyle manyak oluyo ki egolarını tatmin etmek için etrafında ezicek insan arıyolar ama sende kuzenin gibi taş olacaksın
yok cınııım ben değilim o netten buldum

Keskeeeee oyle sarilip yatabilsem oglen uyudu ondada islerimi yaptim.

Allah allahhhh aileler karismasin bence bu islere ya ne bu boyle yazik yipranyosunuz
geçmiş olsun canım dikkat et kendine havalardan herkes hasta
Sagol canim benimmm
Geçmiş olsun canım.hemen kestane balı
sagol cnmm ama oda bitti :) en iyisi grip onleyici ilac almak hic cekemem hastalik.

böyle böyle biticek bu günlerde kuzum
ilaca cok yönelme ya ben pek sevmiyorum ilac içmeyi de kimse içmesin istiyorum manyak mıyım neyim

SPOR LİSTESİ(24/31)
17.40

PEMBE TAKİM
(252dk) SekerPancarı71 :54dk+60dk+58+50dk+30dk
(115)selcanmehmetcan:40+30+45
edan18 :45+70+60+40+15
Poncikbirgelincik:60+85
Kova01: 45dk+45dk+30 dk+70+50+40

MOR TAKİM
hedef52:40+60+60+30+40+40
htc71 :
(345)munter :90+65+30+55+50+55
elaalemi:70+70+70+50+60+30

pembe takım:1022
mor takim:885
[/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…