- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #177.681
Vallaa arada gelip gidiyo bogazlar yokluyo beni galiba. Daha hasta olmadim yani bu sadece boyle bi keyifsizlik usumeyaa kuzum hasta mı olduunn ıhlamur kaynat kendine limonlu yumusatır bogazını
kızına sarıl yatın en güzel ooh miiisssVallaa arada gelip gidiyo bogazlar yokluyo beni galiba. Daha hasta olmadim yani bu sadece boyle bi keyifsizlik usume
Dunde disardaydim ama hava cook sogukkkkk bi bitmedi kiss yaaaaa.
Sen naptin sorucaktm vallahi aklimdan geciyodu duzelttinizmi sorunlari canimmm
Hayırdır kız ne sorunu ?kızına sarıl yatın en güzel ooh miiisss
aynı canım bnm değişiklik yok geldiler konuşulmadı bile ailem yaza kadar bekleyelim sorunlar devam ederse o zaman konusulur şimdi cok erken dedi beni bunalttıklarıyla kaldım yani
nişandı düğündü o bu tartışmaları işte kuzum.Hayırdır kız ne sorunu ?
Ay bi sorun olmasın da tatlı atışmalar olsun kuzumnişandı düğündü o bu tartışmaları işte kuzum.sende göreceksin bunlarııı
Ay bi sorun olmasın da tatlı atışmalar olsun kuzum
geçmiş olsun canım dikkat et kendine havalardan herkes hastaSabah oyleyim ben biraz usutuncce hemen bogazlarm aciyo. Ne blm bugun usuyorumm basin agriyodu sabah hala ayni moddayim.
Bu sen misinnnn
Geçmiş olsun kuzum yine salgın var c vitamini depolamalısın ayrıca tavuk suyundan çorba yap, içine bol karabiber limon kırmızı pul biber at cok iyi gelirSabah oyleyim ben biraz usutuncce hemen bogazlarm aciyo. Ne blm bugun usuyorumm basin agriyodu sabah hala ayni moddayim.
Bende aynı sekilde kuzenlerim geldi haftasonu teyzem falan ay allahım sürekli bir yemek,kuzenimide görseniz taş gibidir uzun incecik onu görünce sinirden yiyesim geliyo bana nazar değdiriyolar uyuz oluyorum vallahi neyse gittiler ucuz atlattım kimse gelmese olmasa öyle güzel kilo veriyorumkiidaha da yapmam artık bundan sonra hafta sonları kendimi eve kapatıcam kimseyide cagırmıcam,vericem orda 3 kilo veremedim gitti
Geçmiş olsun canım.hemen kestane balıSabah oyleyim ben biraz usutuncce hemen bogazlarm aciyo. Ne blm bugun usuyorumm basin agriyodu sabah hala ayni moddayim.
Ay vallahi ben şunu anladım benim zayıflamamıda istemeyenler var,zayıflasam kimse yüzlerine bakmaz diye mi korkuyorlar acaba
Keskeeeee oyle sarilip yatabilsem oglen uyudu ondada islerimi yaptim.kızına sarıl yatın en güzel ooh miiisss
aynı canım bnm değişiklik yok geldiler konuşulmadı bile ailem yaza kadar bekleyelim sorunlar devam ederse o zaman konusulur şimdi cok erken dedi beni bunalttıklarıyla kaldım yani
Sagol canim benimmmgeçmiş olsun canım dikkat et kendine havalardan herkes hasta
sagol cnmm ama oda bitti :) en iyisi grip onleyici ilac almak hic cekemem hastalik.Geçmiş olsun canım.hemen kestane balı
Sagol cnmmGeçmiş olsun kuzum yine salgın var c vitamini depolamalısın ayrıca tavuk suyundan çorba yap, içine bol karabiber limon kırmızı pul biber at cok iyi gelir
böyle böyle biticek bu günlerde kuzumKeskeeeee oyle sarilip yatabilsem oglen uyudu ondada islerimi yaptim.
Allah allahhhh aileler karismasin bence bu islere ya ne bu boyle yazik yipranyosunuz
Sagol canim benimmm
sagol cnmm ama oda bitti :) en iyisi grip onleyici ilac almak hic cekemem hastalik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?