- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #177.781
baştan başlarızAminn
O zaman 5 yaptiktan sonra nolcak bitecek mi yarisma
Sen bundan zayif olcaksinn kiiisanki fizik olarak bana benziyo
üst bacakklar ve basen var diğer yerler normal. bende +göbekte var tabi
İnsallah cumaya eksileniriz hepimiz
İnsallah olucak bu haftaamin yaaa ilk 3 e bi girebilsek
Sen bundan zayif olcaksinn kiii
Bende aynen oyle seviyorum yaa incecik oluyum ama hatlarim dolgun az kasli olsun o yolda ilerliyoruz harika olicizzay ben seviyorum böyle fizikleri aslında tam zayıf değil ama kiloluda değilama bn kas istiyorum tabi o yğzden daha zayıf olmam lazımmm sen zaten zayıfsın ondan bişi demiyom
Aynen kiz
en güzel biz oliciiizzz herkes bizi kıskanıciiiikkk herkes bize özenerek bakiciikkkBende aynen oyle seviyorum yaa incecik oluyum ama hatlarim dolgun az kasli olsun o yolda ilerliyoruz harika olicizz
coooh beklersiiinnnAynen kizcok az farkla yendik htc olsaydi morsduk ama bu haftada yenicizzz
Bu kim dicikleren güzel biz oliciiizzz herkes bizi kıskanıciiiikkk herkes bize özenerek bakiciikkk
Goricizzzz bakalım şekercimAynen kizcok az farkla yendik htc olsaydi morsduk ama bu haftada yenicizzz
Onlar anca kurumussun iyice dirBu kim diciklerbu nasil olar dicikler bu nasil bi gizillik dicekler ama kvdelerimiz asla yorum yapmicak
Ben dün öğlen oldum rahatim bu gün gobukum indi birazSelam kizlarr. Gunaydinlarrr
Ben cok sisim gerginimmm bombikimmm hala regl olamadim ama cok belirtisi var ins cumaya kadar olur sisim inerrr
Sporda yenilmisik beyaaa
Hoş geldin canımMerhaba bayanlar bende sizin araniza katilmak istiyorum
kiz var mi itimaaaallllAy benimde yatip yatip uyyasim geliyo reglim 4 gün gecikti bi kaza olmayaydi bariaklima deli sorular
bende bendeeAyy darisi bana hic belirtim yok karnim adet donemindeki gibi agrimiyo arada batik batik sanci giriyo insallah bende olurum biran once
merhaba cnm hosgeldinn kendinden bahsedermisinnnMerhaba bayanlar bende sizin araniza katilmak istiyorum
Ben dün öğlen oldum rahatim bu gün gobukum indi biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?