Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

dünkü menüm;
Sabah: kepekli ekmekten tost, 3 4 tane petibör bisküvi
küçük muz
Öğlen: Tavuk sote, süt helvası
küçük muz, 2 avuç leblebi
Akşam: bi tane gofret, bi muz daha

2 litre su, şekersiz çay, yeşil çay içtim 80 dkda spor

Hani sen bidaha kacamak yapmiyordun nidenn yaptin

Ismim Nil canim 24 yasindayim Istanbulda yasiyorum. 1 ay once dogum yaptim 64 kiloyla hamile kaldim, 88 kiloyla doguma girdim. 1 hafta sonra 18 kilo kilo gitmisti. 70 kiloya dusmustum fakat klasik sut yapsin onu ye bunu ye derken su an 74 kiloyum :) umarim sizin sayenizde biraz gaza gelip yaza kadar hamile kaldigim kiloya dusebilirim :) Boyumda 1.71 bu arada :)

kiz var mi itimaaaallll

bende bendee

merhaba cnm hosgeldinn kendinden bahsedermisinnn

Darisi basimizaaa

Hahhh ikinizde hamis olurmusunuz ins..kiz SekerPancarii bence kizin yasinda buyumustu bence ikinciye musait bi yastasiniz hakkinizda hayırlısı olsun bekliyek bakalim varmi yokmu bebissssb

Selam kizlarr. Gunaydinlarrr
Ben cok sisim gerginimmm bombikimmm hala regl olamadim ama cok belirtisi var ins cumaya kadar olur sisim inerrr

Sporda yenilmisik beyaaa

pek tavsiye etmiyorum ama cok zorlarsa 1 aspirin iç kuzum iyi gelir kolaylaştırır
yenildik ya kız dakika farkıyla

Hedef olarak kac kilo düşünüyorsun canım

Hedef olarak kac kilo düşünüyorsun canım

yine mi tatlı

kiz var mi itimaaaallll

bende bendee

merhaba cnm hosgeldinn kendinden bahsedermisinnn

Darisi basimizaaa
Yok aslinda ama bi suphe geldi niyeyse benimki hep gununde olur
Kizlaaa cok bii usengecimm benim uzerimde agirlik varrr niden biyle olduu nidiiinn
Ayy cok sey yapmak istemiyorum ama olabilir bence karnina kramp gibi 2 3 snlik sancilar giriyo mu ve ikindi vakti ozellikle bi uyku geliyo mu bi iş yapinca sırtında taş taşımış gibi yoruluyo msn

Hahhh ikinizde hamis olurmusunuz ins..kiz SekerPancarii bence kizin yasinda buyumustu bence ikinciye musait bi yastasiniz hakkinizda hayırlısı olsun bekliyek bakalim varmi yokmu bebissssb
Kiz Allah bilir de benim olmasin daha maddi olarak sıkıntılıyız bebek kismetiyle gelir derler ama dimi

Hayirlisi olsun bakalım kiizlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…