- 14 Temmuz 2016
- 4.061
- 9.973
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #177.801
Insanın yattikca yatasi geliyor öyle zamanlarda kalk biseylerle ugras boş durma kuzumKizlaaa cok bii usengecimm benim uzerimde agirlik varrr niden biyle olduu nidiiinn
Hani sen bidaha kacamak yapmiyordun nidenn yaptindünkü menüm;
Sabah: kepekli ekmekten tost, 3 4 tane petibör bisküvi
küçük muz
Öğlen: Tavuk sote, süt helvası
küçük muz, 2 avuç leblebi
Akşam: bi tane gofret, bi muz daha
2 litre su, şekersiz çay, yeşil çay içtim 80 dkda spor
Hani sen bidaha kacamak yapmiyordun nidenn yaptin
Merhaba bayanlar bende sizin araniza katilmak istiyorum
Bu kim diciklerbu nasil olar dicikler bu nasil bi gizillik dicekler ama kvdelerimiz asla yorum yapmicak
kiz var mi itimaaaallll
bende bendee
merhaba cnm hosgeldinn kendinden bahsedermisinnn
Darisi basimizaaa
Goricizzzz bakalım şekercimyuruyuse gidicem bu gün kaç saat yurusem aceba
Selam kizlarr. Gunaydinlarrr
Ben cok sisim gerginimmm bombikimmm hala regl olamadim ama cok belirtisi var ins cumaya kadar olur sisim inerrr
Sporda yenilmisik beyaaa
Onlar anca kurumussun iyice dirkadının etli butlusu makbul dir kilo alinca da kilo ver dir hep biseyler
sen sporu bırak bugünle yarın kııızzz ben senden de bi süphelendim niyeyseKizlaaa cok bii usengecimm benim uzerimde agirlik varrr niden biyle olduu nidiiinn
Hedef olarak kac kilo düşünüyorsun canımIsmim Nil canim 24 yasindayim Istanbulda yasiyorum. 1 ay once dogum yaptim 64 kiloyla hamile kaldim, 88 kiloyla doguma girdim. 1 hafta sonra 18 kilo kilo gitmisti. 70 kiloya dusmustum fakat klasik sut yapsin onu ye bunu ye derken su an 74 kiloyum :) umarim sizin sayenizde biraz gaza gelip yaza kadar hamile kaldigim kiloya dusebilirim :) Boyumda 1.71 bu arada :)
Ismim Nil canim 24 yasindayim Istanbulda yasiyorum. 1 ay once dogum yaptim 64 kiloyla hamile kaldim, 88 kiloyla doguma girdim. 1 hafta sonra 18 kilo kilo gitmisti. 70 kiloya dusmustum fakat klasik sut yapsin onu ye bunu ye derken su an 74 kiloyum :) umarim sizin sayenizde biraz gaza gelip yaza kadar hamile kaldigim kiloya dusebilirim :) Boyumda 1.71 bu arada :)
Hedef olarak kac kilo düşünüyorsun canımIsmim Nil canim 24 yasindayim Istanbulda yasiyorum. 1 ay once dogum yaptim 64 kiloyla hamile kaldim, 88 kiloyla doguma girdim. 1 hafta sonra 18 kilo kilo gitmisti. 70 kiloya dusmustum fakat klasik sut yapsin onu ye bunu ye derken su an 74 kiloyum :) umarim sizin sayenizde biraz gaza gelip yaza kadar hamile kaldigim kiloya dusebilirim :) Boyumda 1.71 bu arada :)
dünkü menüm;
küçük muz
Yok aslinda ama bi suphe geldi niyeysekiz var mi itimaaaallll
bende bendee
merhaba cnm hosgeldinn kendinden bahsedermisinnn
Darisi basimizaaa
Ayy cok sey yapmak istemiyorum amaKizlaaa cok bii usengecimm benim uzerimde agirlik varrr niden biyle olduu nidiiinn
Kiz Allah bilir de benim olmasin dahaHahhh ikinizde hamis olurmusunuz ins..kizSekerPancarii bence kizin yasinda buyumustu bence ikinciye musait bi yastasiniz hakkinizda hayırlısı olsun bekliyek bakalim varmi yokmu bebissssb
Hayirlisi olsun bakalım kiizlarrrYok aslinda ama bi suphe geldi niyeysebenimki hep gununde olur
Ayy cok sey yapmak istemiyorum amaolabilir bence karnina kramp gibi 2 3 snlik sancilar giriyo mu ve ikindi vakti ozellikle bi uyku geliyo mu bi iş yapinca sırtında taş taşımış gibi yoruluyo msn
dünkü menüm;
küçük muz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?