- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #177.821
hee oldu kalorili şekerli şeyler ye sonra bide yemek yeme iyice sağlığınla oynaKaçamak yapınca yemek yemeyip cezalandırıyorum kendimi
-300 gram
Darisi sana diyomusumHayirlisi olsun bakalım kiizlarrr
Ismim Nil canim 24 yasindayim Istanbulda yasiyorum. 1 ay once dogum yaptim 64 kiloyla hamile kaldim, 88 kiloyla doguma girdim. 1 hafta sonra 18 kilo kilo gitmisti. 70 kiloya dusmustum fakat klasik sut yapsin onu ye bunu ye derken su an 74 kiloyum :) umarim sizin sayenizde biraz gaza gelip yaza kadar hamile kaldigim kiloya dusebilirim :) Boyumda 1.71 bu arada :)
Hosgeldin canimmm ❤Ismim Nil canim 24 yasindayim Istanbulda yasiyorum. 1 ay once dogum yaptim 64 kiloyla hamile kaldim, 88 kiloyla doguma girdim. 1 hafta sonra 18 kilo kilo gitmisti. 70 kiloya dusmustum fakat klasik sut yapsin onu ye bunu ye derken su an 74 kiloyum :) umarim sizin sayenizde biraz gaza gelip yaza kadar hamile kaldigim kiloya dusebilirim :) Boyumda 1.71 bu arada :)
hanimiz bebiiişşşHahhh ikinizde hamis olurmusunuz ins..kizSekerPancarii bence kizin yasinda buyumustu bence ikinciye musait bi yastasiniz hakkinizda hayırlısı olsun bekliyek bakalim varmi yokmu bebissssb
Ahahahhahahasla aslaaaonlarda sen kilo mu aldın dicikler o bacaklar ne dicikler kocan sana bakmıyo mu dicikler
Asprin içmesin kiz kani sulandiriyo ya. hamişse zararli olurpek tavsiye etmiyorum ama cok zorlarsa 1 aspirin iç kuzum iyi gelir kolaylaştırır
yenildik ya kız dakika farkıyla
kendimi dağa taşa vurcam der gibikaptinn merak etme keptin Kızımı uyutuyorum birazdan cikarim babası evde bugün bırakıp gidicem kendimi yuruyuse vurcam
Kiz Allah bilir de benim olmasin dahamaddi olarak sıkıntılıyız bebek kismetiyle gelir derler ama dimi
Ahahahahgaha ah keskem keskemmmvalla öyle oluyo kısmetiyle geliyo ya cok kısmetliyse zengin olursunuz
Ahahahahgaha ah keskem keskemmm
Hayirli olsun canimm anali babali buyusun10gün sonra 2. yeğenim geliyo bnmde pek severim bebekleri
Darisi sana diyomusumsenin bi tane miydi kiz bebis
Ee kizimm ee eee eee
amiiin kuzum valla öyle oluo ağlayınca abla diyip atıyom kucagınaHayirli olsun canimm anali babali buyusunBende severimm yegen sevmeyi mizmizlaninca ver anasina
he bi tane aman dur kiz benimki daha 17 aylık uyudu emziriyorum simdi daha kuzum minnak büyüsün biraz daha
Allah bağışlasın evlatlarımızihe bi tane aman dur kiz benimki daha 17 aylık uyudu emziriyorum simdi daha kuzum minnak büyüsün biraz daha
Hedef olarak kac kilo düşünüyorsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?