- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #178.461
1 kilo gitti canm
Kız aniden kilo aldıydım ya ben sebepsiz ondan gitti bi de detoks da yaptım
66 canım 68 di sali günü regl oldum onunda siskinligi vardi bugün 66 oldu yineOssun kızzz 2 nedir maşallah kaçsın şimdii
Ay birden inmesi süper bişey dimii66 canım 68 di sali günü regl oldum onunda siskinligi vardi bugün 66 oldu yine
Kız aniden kilo aldıydım ya ben sebepsiz ondan gitti bi de detoks da yaptım
66 canım 68 di sali günü regl oldum onunda siskinligi vardi bugün 66 oldu yine
Evet evet Çok güzel keşke hep öyle olsaAy birden inmesi süper bişey dimii
Evet evet Çok güzel keşke hep öyle olsavazgectim olmasin ondan sonra eriyip buhar oluriz ilk gün 800 gr ikinci gun 700 gr bugunde 500 yarina da allah ne verirse
kız günde 800 700 gr nedir maşallah yaaEvet evet Çok güzel keşke hep öyle olsavazgectim olmasin ondan sonra eriyip buhar oluriz ilk gün 800 gr ikinci gun 700 gr bugunde 500 yarina da allah ne verirse
Canim yarin ölcü alincak splint yapilcak. Yani seffaf bisey disardan bakan anlamicak cenem eklemlerin duzelmesi icin. Disardan bsy belli degil ama icerde olaylar karismis :)Tatlis hosgeldin nasil oldunnn
Yarin dr sana tam olarak nasil bir operasyon uygulayacakbu smile yanlis oldu telden silinmiyor
Kızzz sen hamissin belki dee önce onu öğrenek dur bakemOhaa yaa biri 1 lg biri 2 kilo veriyor bennn 1 kg almisimmmmm cok pis hasetlendimmm
Ben incecik olcimmm sindi koca gobusluOhaa yaa biri 1 lg biri 2 kilo veriyor bennn 1 kg almisimmmmm cok pis hasetlendimmm
Aa onu biliyon ben tatlisss o cok zor degil ark kullaniyordu sadece yemek yerken falan cikarip takmasi skintili biraz. Tabi insanin basina gelmeyince baskasinda olunca kolay geliyor cok gecmis olsun tekrardan. Fizik tedavi isleminde ne yapcaklar merak ediyomm bende ins agrili vs olmaz. Carcabuk duzelirsin cnmCanim yarin ölcü alincak splint yapilcak. Yani seffaf bisey disardan bakan anlamicak cenem eklemlerin duzelmesi icin. Disardan bsy belli degil ama icerde olaylar karismis :)
Sonrada fizik tedavi yapilcak ceneme demekki yerine gelmesi icinmi amlamadim bende uygulansn anlicam.
Bildigim kadaryla 6 ay takilcak istedigim zaman elimle cikarabiliyorum Allahtan belli degil yoksa ben
Hamis degilsrmmm depresyonumu siz dusunun sisiklik ana pskolijisi vs vs artikin her gun birinizin omzunda aglarimmm teselli bulurummmKızzz sen hamissin belki dee önce onu öğrenek dur bakem
Evet oyleymis insallah 6 aydir. Bana gore degil hic ama olsn allah baska dert vermesin bunada sukurrr.Aa onu biliyon ben tatlisss o cok zor degil ark kullaniyordu sadece yemek yerken falan cikarip takmasi skintili biraz. Tabi insanin basina gelmeyince baskasinda olunca kolay geliyor cok gecmis olsun tekrardan. Fizik tedavi isleminde ne yapcaklar merak ediyomm bende ins agrili vs olmaz. Carcabuk duzelirsin cnm
Ne gobusu kas o kasBen incecik olcimmm sindi koca gobuslu
Amin cnmmm Allah beterinden korusun.Evet oyleymis insallah 6 aydir. Bana gore degil hic ama olsn allah baska dert vermesin bunada sukurrr.
Sagol kuzucummmmm sen zaman yapican test
tez zamanda biter inşallah canım telden falan kolay o zaman benim gorumcem 2 sene taktı teli şimdi çıktı bile inşallah sende tedavi ni olup iyilesirsin tez zamanda tatlımEvet oyleymis insallah 6 aydir. Bana gore degil hic ama olsn allah baska dert vermesin bunada sukurrr.
Sagol kuzucummmmm sen zaman yapican test
Kızz dur öyle düşünme bakem hamissindir inşallah yarın git bi öğren valla heyecanla bekliyomm seniHamis degilsrmmm depresyonumu siz dusunun sisiklik ana pskolijisi vs vs artikin her gun birinizin omzunda aglarimmm teselli bulurummm
Dusunmimmm dimiiiKızz dur öyle düşünme bakem hamissindir inşallah yarın git bi öğren valla heyecanla bekliyomm seni
Dogru didinnnnnn gizzzz gicik bi durum okadar. :) git git cok merk ediyormmAmin cnmmm Allah beterinden korusun.
Siz dogum yapmis hatunlarsiniz bunlar size bisicik yapmaz
plan yaptim sabah gitcem ins
evet o daha zor cnm. Sagolasnnntez zamanda biter inşallah canım telden falan kolay o zaman benim gorumcem 2 sene taktı teli şimdi çıktı bile inşallah sende tedavi ni olup iyilesirsin tez zamanda tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?