Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Tatlis hosgeldin nasil oldunnn
Yarin dr sana tam olarak nasil bir operasyon uygulayacak bu smile yanlis oldu telden silinmiyor
Canim yarin ölcü alincak splint yapilcak. Yani seffaf bisey disardan bakan anlamicak cenem eklemlerin duzelmesi icin. Disardan bsy belli degil ama icerde olaylar karismis :)
Sonrada fizik tedavi yapilcak ceneme demekki yerine gelmesi icinmi amlamadim bende uygulansn anlicam.
Bildigim kadaryla 6 ay takilcak istedigim zaman elimle cikarabiliyorum Allahtan belli degil yoksa ben

Aa onu biliyon ben tatlisss o cok zor degil ark kullaniyordu sadece yemek yerken falan cikarip takmasi skintili biraz. Tabi insanin basina gelmeyince baskasinda olunca kolay geliyor cok gecmis olsun tekrardan. Fizik tedavi isleminde ne yapcaklar merak ediyomm bende ins agrili vs olmaz. Carcabuk duzelirsin cnm

Evet oyleymis insallah 6 aydir. Bana gore degil hic ama olsn allah baska dert vermesin bunada sukurrr.
Sagol kuzucummmmm sen zaman yapican test

Evet oyleymis insallah 6 aydir. Bana gore degil hic ama olsn allah baska dert vermesin bunada sukurrr.
Amin cnmmm Allah beterinden korusun.
Siz dogum yapmis hatunlarsiniz bunlar size bisicik yapmaz

plan yaptim sabah gitcem ins

tez zamanda biter inşallah canım telden falan kolay o zaman benim gorumcem 2 sene taktı teli şimdi çıktı bile inşallah sende tedavi ni olup iyilesirsin tez zamanda tatlım

Amin cnmmm Allah beterinden korusun.
Siz dogum yapmis hatunlarsiniz bunlar size bisicik yapmaz

plan yaptim sabah gitcem ins
Dogru didinnnnnn gizzzz gicik bi durum okadar. :) git git cok merk ediyormm
tez zamanda biter inşallah canım telden falan kolay o zaman benim gorumcem 2 sene taktı teli şimdi çıktı bile inşallah sende tedavi ni olup iyilesirsin tez zamanda tatlım
evet o daha zor cnm. Sagolasnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…