- 24 Kasım 2015
- 5.531
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #178.601
23 yaşındayım daha ben
aa bizdemi bildirim yapıyoruz pardon kaptancımyalan söylemek gibi olmasın tartılmadım ben ama almışta olamam o yüzden böyle olsa kabul olur mu
***aday listesi***
@TynU (99,1///%) Başlangıç 09ocak Giriş kg101.7 Hedef kg68
G Gunesinkalbi (74/72,7/1,3/%1,76) Başlangıç 31ocak Giriş kg74 Hedef kg60
@senad(70///%) Başlangıç 02şubat Giriş kg70 Hedef kg52
@yaqmur199(65/65/0/%0) Başlangıç 02şubat Giriş kg65 Hedef kg54
kaptinn beni izne ayir ben kilo aldim bu ara adepte olamıyorum yeni hastaneden geldim kan tahlilleri verdim ki ne sorun varsa.bide dun esim is arabasiyla kaza yapmış şarampole takla atmislar icinde 6kisi varmisti allah tan kimseye bişey olmadi çok sukur dun gergin gergin bekle oldum.bide su oglani sunnet ne ettirecem hazirlik falan gelen giden olir benim moral bozuk kg aldim napsam bi ay sonra gelsem bari bacim ni dersiniz..
olmaz mıı tabiki var, geçen hafta pili bitti sanırım yanlış tartıyo gibi geldi. pil alamadım, ve ben hemen bugün değilde haftaya bildirim yaparım sanıyodum o yüzden böyle oldutatlım tartı yok mu evde seninn
artik uyle olacak bekleyecegimmm bibhurukluk var icimdeeKız güldürdün benionca senenin hatrına kaç yasındasın sen canm
Olsun beybisi bakalım haftasonu ne getirecek bize
Canim coook gecmis olsunnn kimseye bir sey olmamasina cok sevindimm Allah korumus. Kilonu takma kafana stres falan gerginlik bunlar hep kilo moralini bozmaaa oglusunun sunnetide guzel gececekninsskaptinn beni izne ayir ben kilo aldim bu ara adepte olamıyorum yeni hastaneden geldim kan tahlilleri verdim ki ne sorun varsa.bide dun esim is arabasiyla kaza yapmış şarampole takla atmislar icinde 6kisi varmisti allah tan kimseye bişey olmadi çok sukur dun gergin gergin bekle oldum.bide su oglani sunnet ne ettirecem hazirlik falan gelen giden olir benim moral bozuk kg aldim napsam bi ay sonra gelsem bari bacim ni dersiniz..
Cnmmm cok gecmis olsunnnnn esin ve yanindakiler iyidir umarimkaptinn beni izne ayir ben kilo aldim bu ara adepte olamıyorum yeni hastaneden geldim kan tahlilleri verdim ki ne sorun varsa.bide dun esim is arabasiyla kaza yapmış şarampole takla atmislar icinde 6kisi varmisti allah tan kimseye bişey olmadi çok sukur dun gergin gergin bekle oldum.bide su oglani sunnet ne ettirecem hazirlik falan gelen giden olir benim moral bozuk kg aldim napsam bi ay sonra gelsem bari bacim ni dersiniz..
gidicez cnm 1 bucukta randevum unutmadan giriyim dedimmmtebrik ederim kuzuum 1 kilodan fazla vermişsin
kilo almamışıznasıl oldun beybi gittin mi doktora
Ben 22 yasindayim 4 bucuk yasinda kizim vağ23 yaşındayım daha ben
aa bizdemi bildirim yapıyoruz pardon kaptancımyalan söylemek gibi olmasın tartılmadım ben ama almışta olamam o yüzden böyle olsa kabul olur mu
***aday listesi***
@TynU (99,1///%) Başlangıç 09ocak Giriş kg101.7 Hedef kg68
G Gunesinkalbi (74/72,7/1,3/%1,76) Başlangıç 31ocak Giriş kg74 Hedef kg60
@senad(70///%) Başlangıç 02şubat Giriş kg70 Hedef kg52
@yaqmur199(65/65/0/%0) Başlangıç 02şubat Giriş kg65 Hedef kg54
Bende ki olaya bak disci kaza yapmis pazartesiymis tobeee yaaaaa
Kismet boyleymis kuzum pazartesini bekle bakalimartik uyle olacak bekleyecegimmm bibhurukluk var icimdee
Canim coook gecmis olsunnn kimseye bir sey olmamasina cok sevindimm Allah korumus. Kilonu takma kafana stres falan gerginlik bunlar hep kilo moralini bozmaaa oglusunun sunnetide guzel gececekninss
Ayy gecmis olsun canim şükür bisey olmamiskaptinn beni izne ayir ben kilo aldim bu ara adepte olamıyorum yeni hastaneden geldim kan tahlilleri verdim ki ne sorun varsa.bide dun esim is arabasiyla kaza yapmış şarampole takla atmislar icinde 6kisi varmisti allah tan kimseye bişey olmadi çok sukur dun gergin gergin bekle oldum.bide su oglani sunnet ne ettirecem hazirlik falan gelen giden olir benim moral bozuk kg aldim napsam bi ay sonra gelsem bari bacim ni dersiniz..
aaa ay maşallaahh, Allah bağışlasın canım benim. İnşallah bebişte vardır eğer istiyosannBen 22 yasindayim 4 bucuk yasinda kizim vağbelki de suan karnimda bi bebis
Saol canimaaa ay maşallaahh, Allah bağışlasın canım benim. İnşallah bebişte vardır eğer istiyosannya nedense ben bundan 3 sene önce aşırı istemiştim evlenmeyi, iş ciddiye bindi şu sıralar korkuyorum bebişte hemen istemiyorum ama Rabbim bilir, büyük konuşmak istemiyorum bide istediğim zaman olmazsa diyede endişem var. o yüzden herşeyin hayırlısı
1 kilo daha gitmis kizlar cok sukur kendimi harika hissediyorum***14. TAKİM 503. ETAP***
kova01( 63/63.3/+0,3/-%0.48)
elaalemi( 59,8/59.5/0.3%0.50)
hedef52( 56,7/56,7/0/%0) sabit
selcanmehmetcan(75,3/+77/1,7/+2.25%)
moonlii(65.4///%)
htc71(65,9/65.7/0.2/%0.30)
edan18(63,4/62.5/0.9/1.42%)
munter(72,7/73.2/0.5/%+0.69)
06derya(79,8/78.8/1/1.25%)
ParteMoralll (67.4 ///%)sabit
mutlurabia(77.7/77.5/0.2/%0,26) hamilelik nedeniyle izne ayrıldı
poncikbirgelincik(61/60,9/0,1/%0,16)
14. Takim ortalamasi:%
Canim bence gitme burdan bu psikolojiyle daha kotu olur basarmissin sen zzaten yine yapabilirsin ama tuvalet sorunuyla alakali doktora git benin tsh im yuksekti doktor ilac verdi onu ictigimden beri duzeldi cok sukurSagolun kizlar yaa ttmm ozaman kaliyim bu arala noldiysa hassas oldum pisikolojim zayif kendime olan guvenim gitti basaramiyacagim diye bocaladim niyse hemen bu hafta ice arti cikmadan toparlaniyim sizlerin sayesinden parte hemen iyiles tohatla bini ♡♥♡
Kiz bizde bugun bir sey varBende ki olaya bak disci kaza yapmis pazartesiymis tobeee yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?