Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kaptinn beni izne ayir ben kilo aldim bu ara adepte olamıyorum yeni hastaneden geldim kan tahlilleri verdim ki ne sorun varsa.bide dun esim is arabasiyla kaza yapmış şarampole takla atmislar icinde 6kisi varmisti allah tan kimseye bişey olmadi çok sukur dun gergin gergin bekle oldum.bide su oglani sunnet ne ettirecem hazirlik falan gelen giden olir benim moral bozuk kg aldim napsam bi ay sonra gelsem bari bacim ni dersiniz..

tatlım tartı yok mu evde seninn

kuzuum cok geçmiş olsun bilemedim ki kendimi toparım diyosan cık izne ama daha cok kilo alırım diyosan cıkma bence

Kız güldürdün beni onca senenin hatrına kaç yasındasın sen canm

Olsun beybisi bakalım haftasonu ne getirecek bize
artik uyle olacak bekleyecegimmm bibhurukluk var icimdee

Canim coook gecmis olsunnn kimseye bir sey olmamasina cok sevindimm Allah korumus. Kilonu takma kafana stres falan gerginlik bunlar hep kilo moralini bozmaaa oglusunun sunnetide guzel gececekninss

Cnmmm cok gecmis olsunnnnn esin ve yanindakiler iyidir umarim
Allah korusun yaa

Bence ayrilmaa daha kotu olur gitmeeee grup seni tutucaktir kacamak konusunda.

***aday listesi***
@TynU (99,1///%) Başlangıç 09ocak Giriş kg101.7 Hedef kg68
G Gunesinkalbi (74/72,7/1,3/%1,76) Başlangıç 31ocak Giriş kg74 Hedef kg60
@senad(70/69.8/0.2/%0.29) Başlangıç 02şubat Giriş kg70 Hedef kg52
@yaqmur199(65///%) Başlangıç 02şubat Giriş kg65 Hedef kg54

Ben 22 yasindayim 4 bucuk yasinda kizim vağbelki de suan karnimda bi bebis

Kismet boyleymis kuzum pazartesini bekle bakalim Benimde bazen cok huzursuzum bazen cok enerjik bazen aglayasim var bazen deli gibi gulesim

Ayy gecmis olsun canim şükür bisey olmamis sende iyi etmissin kan vermekte bi baksinlar bakalim canim sunnet ne zaman bitecek sabit kalarak halletsen de hic izne ayrilmasan kiz

Ben 22 yasindayim 4 bucuk yasinda kizim vağbelki de suan karnimda bi bebis
aaa ay maşallaahh, Allah bağışlasın canım benim. İnşallah bebişte vardır eğer istiyosann ya nedense ben bundan 3 sene önce aşırı istemiştim evlenmeyi, iş ciddiye bindi şu sıralar korkuyorum bebişte hemen istemiyorum ama Rabbim bilir, büyük konuşmak istemiyorum bide istediğim zaman olmazsa diyede endişem var. o yüzden herşeyin hayırlısı

Saol canim aslinda hic beklemedigimiz istemedigimiz dusunmedigimiz bi zaman ama hayirlisi bakalim ben küçük evlendim canim 1 sene dusunmedik bebek iyiki de oyle yapmışız 1 sene sonra istedik 7 ay sonra oldu dogum falan derken 2 sene bebeksiz gezmis olduk sonra bebekli hayatta ayri bi guzel tabi Rabbim hayirli zamanda hayirli evlatlar nasip etsin

1 kilo daha gitmis kizlar cok sukur kendimi harika hissediyorum

Sagolun kizlar yaa ttmm ozaman kaliyim bu arala noldiysa hassas oldum pisikolojim zayif kendime olan guvenim gitti basaramiyacagim diye bocaladim niyse hemen bu hafta ice arti cikmadan toparlaniyim sizlerin sayesinden parte hemen iyiles tohatla bini ♡♥♡

Canim bence gitme burdan bu psikolojiyle daha kotu olur basarmissin sen zzaten yine yapabilirsin ama tuvalet sorunuyla alakali doktora git benin tsh im yuksekti doktor ilac verdi onu ictigimden beri duzeldi cok sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…