Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hamisimdir ins bugun kan veremedim ya moralim bozuldu bir tuhaf hissediyorum kendimii sende 1 hafta uzerine regl oldun korku basladi bende yinede
Susamim tutunamassa yaa
Ayyy ahahha bende susamim yokmus dedim ablamlara suan susam tanesi kadar ya
Kiz ama ben test yapmadim yapsam bile tek cizgi çıkacakdi belki hadi insallah senden guzel bi haber aliriz

Ayyy ahahha bende susamim yokmus dedim ablamlara suan susam tanesi kadar ya
Kiz ama ben test yapmadim yapsam bile tek cizgi çıkacakdi belki hadi insallah senden guzel bi haber aliriz
Ins cnm ins. Susamlarimizzz hayata tutunsunnn insss .
Ben gecen ay oyle oldum test yaptim tek cikti kiz yinede inanasim gelmedi sonra kan verdim sonuc cikmadi sonuc cikincaya regl oldumm birde cok cok zor ihtimaldi olmasi ona ragmen bi umutlandiydimm
Ana yuree istee napcann

İnsallah canimmm dua etti kizim sana bence hamissin susamin vag minnik susam oo Spor yapma sakin netlesene kadar kiz bide cok yukseklere uzanma düşer deller Allah korusu

Kizlar simdi yazacaklarimi cook dikkatle okuyup idrak etmenizi rica ediyorumm

Ben sabah kan verebilmek icin esime ufacik minnak yalan suledimm kan da veremedim dolayisiyla gebeligim hala netlik kazanamadi
Simdi ben yarin ozel hastaneye gidip kan verip sadece gebelik testimi yaptirayim sonucu cikar mi ? Yoksa esime surpriz ile test sonucuna gore haber vereyim mi ? Ben ne yapayim pazarteside aile hekimi yogun mu olur ne olur millet kan veremediyse kesin cikmaz aksama kadar boyle dusunceler sabah beridir beni bunlatti bi el atin bana

Cikar heralde canim sen kan ver kanda netlessin pazarteside kontrole gidersin yada orda da kontrole alirlar belki

bence sen pzartesi sabah erkenden özel hastaneye git kuzum orda hemen yaptır cıksın sonuc yarın gitme imkanın varsa yarında olur

İnsallah canimmm dua etti kizim sana bence hamissin susamin vag minnik susam oo Spor yapma sakin netlesene kadar kiz bide cok yukseklere uzanma düşer deller Allah korusu
Evet o minicik elleri minicik akliyla ban dua etmis ins Rabbim kabul etmistir
Spor yapmiyimmm zatii sadece sabah akaam ise yuruyorummm o kadarcikk dikkatte ediyom guyaa ikilemde olmak cok kotu yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…