- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #178.641
Hamisimdir ins bugun kan veremedim ya moralim bozuldu bir tuhaf hissediyorum kendimii sende 1 hafta uzerine regl oldun korku basladi bende yinedeAma sen test yaptin bebegim sen hamissin bence
Saol canim hic hazir degildim zaten
Ayyy ahahha bende susamim yokmus dedim ablamlaraHamisimdir ins bugun kan veremedim ya moralim bozuldu bir tuhaf hissediyorum kendimii sende 1 hafta uzerine regl oldun korku basladi bende yinede
Susamim tutunamassa yaa
Ayy dememistim ona uzulmesin yoksa diye bugun dedim varya tuhhh yaa cok sevindi simdi yok falan biseyler dedim ama vardir vardir diyo yavrumKizin icin uUldum giii yavrum duada etmisti
Ayy sok oldum kizz rahatlama geldi yalan yohhyaaaaa
Ins cnm ins. Susamlarimizzz hayata tutunsunnn insss .Ayyy ahahha bende susamim yokmus dedim ablamlarasuan susam tanesi kadar ya
Kiz ama ben test yapmadim yapsam bile tek cizgi çıkacakdi belki hadi insallah senden guzel bi haber aliriz
Inanamiyor napsin ben bile inanamadim ilk okudugumdaAyy dememistim ona uzulmesin yoksa diye bugun dedim varya tuhhh yaa cok sevindi simdi yok falan biseyler dedim ama vardir vardir diyo yavrum
Ayy sok oldum kizz rahatlama geldi yalan yohh
İnsallah canimmm dua etti kizim sana bence hamissin susamin vag minnik susam ooIns cnm ins. Susamlarimizzz hayata tutunsunnn insss .
Ben gecen ay oyle oldum test yaptim tek cikti kiz yinede inanasim gelmedi sonra kan verdim sonuc cikmadi sonuc cikincaya regl oldummbirde cok cok zor ihtimaldi olmasi ona ragmen bi umutlandiydimm
Ana yuree istee napcann
O test bekliyo iki cizgi cikacak bence anne diyohayırlı zaman da hayırlı bi şekilde olur inşallahhh
kzın acıkla şimdi bunu hadi
Aynen yaaInanamiyor napsin ben bile inanamadim ilk okudugumda
Cikar heralde canim sen kan ver kanda netlessin pazarteside kontrole gidersin yada orda da kontrole alirlar belkiKizlar simdi yazacaklarimi cook dikkatle okuyup idrak etmenizi rica ediyorumm
Ben sabah kan verebilmek icin esime ufacik minnak yalan suledimmkan da veremedim dolayisiyla gebeligim hala netlik kazanamadi
Simdi ben yarin ozel hastaneye gidip kan verip sadece gebelik testimi yaptirayim sonucu cikar mi ? Yoksa esime surpriz ile test sonucuna gore haber vereyim mi ? Ben ne yapayim pazarteside aile hekimi yogun mu olur ne olur millet kan veremediyse kesin cikmaz aksama kadar boyle dusunceler sabah beridir beni bunlatti bi el atin bana
O test bekliyo iki cizgi cikacak bence anne diyoayy bugune kadar da soylememistim yaa tuhhhh
Amin canim hayirli zamanda insallah
Kizlar simdi yazacaklarimi cook dikkatle okuyup idrak etmenizi rica ediyorumm
Ben sabah kan verebilmek icin esime ufacik minnak yalan suledimmkan da veremedim dolayisiyla gebeligim hala netlik kazanamadi
Simdi ben yarin ozel hastaneye gidip kan verip sadece gebelik testimi yaptirayim sonucu cikar mi ? Yoksa esime surpriz ile test sonucuna gore haber vereyim mi ? Ben ne yapayim pazarteside aile hekimi yogun mu olur ne olur millet kan veremediyse kesin cikmaz aksama kadar boyle dusunceler sabah beridir beni bunlatti bi el atin bana
Evet o minicik elleri minicik akliyla ban dua etmis ins Rabbim kabul etmistirİnsallah canimmm dua etti kizim sana bence hamissin susamin vag minnik susam ooSpor yapma sakin netlesene kadar kiz bide cok yukseklere uzanma düşer deller Allah korusu
Yarin gitsem sonuc cikar mi acaba ?bence sen pzartesi sabah erkenden özel hastaneye git kuzum orda hemen yaptır cıksın sonuc yarın gitme imkanın varsa yarında olur
özel hastanede cıkar diye düşünüyorum ben bebeğim ama. daha öncede hiç yaptırmaadıgımdan bilmiyorum daYarin gitsem sonuc cikar mi acaba ?
Gozun aydin mi diyim ne diyim bilemedimRegl oldummm kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?