- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #178.621
Hah soyleeeSagolun kizlar yaa ttmm ozaman kaliyim bu arala noldiysa hassas oldum pisikolojim zayif kendime olan guvenim gitti basaramiyacagim diye bocaladim niyse hemen bu hafta ice arti cikmadan toparlaniyim sizlerin sayesinden parte hemen iyiles tohatla bini ♡♥♡
Bu ne terslikk amaaa pehhhhKiz bizde bugun bir sey var
bekleyecegim mecburrrrKismet boyleymis kuzum pazartesini bekle bakalimBenimde bazen cok huzursuzum bazen cok enerjik bazen aglayasim var bazen deli gibi gulesim
Sen kac yasinda evlendinn tatlisSaol canimaslinda hic beklemedigimiz istemedigimiz dusunmedigimiz bi zaman ama hayirlisi bakalim ben küçük evlendim canim 1 sene dusunmedik bebek iyiki de oyle yapmışız 1 sene sonra istedik 7 ay sonra oldu dogum falan derken 2 sene bebeksiz gezmis olduk sonra bebekli hayatta ayri bi guzel tabi Rabbim hayirli zamanda hayirli evlatlar nasip etsin
Canim gittim gitmesine ama lab. Cihaz arzaliymis bugun kan alamiyorlarmis ozel hastaneyede gidemezdim uzak bize birde is yerinden izin almistim tekrar ise donup izin almam olmayacakti kaldim boyle sap gibi hayirlisi dedim ciktimmmunter sayfalarin hepsini okuyamadim gittin mi canim doktora test icin
Bende anlamadimmBu ne terslikk amaaa pehhhh
Ayy benimkide psikolojik olabilir bence ya hic beklemiyorum çünkü ama 8 gün gecikmede fazla sanki hic gecikmedigi icin bu kadar suphelendim ya ondan mi oluyo bu haller bilmiyorumbekleyecegim mecburrrrbende bi bitmek bilmeyen mide bulanti hissi bir bas agrisi var pskolojik mi hamislik mi ne bilmim pefff
Sen kac yasinda evlendinn tatlis
Canim gittim gitmesine ama lab. Cihaz arzaliymis bugun kan alamiyorlarmis ozel hastaneyede gidemezdim uzak bize birde is yerinden izin almistim tekrar ise donup izin almam olmayacakti kaldim boyle sap gibi hayirlisi dedim ciktimm
Bende anlamadimmevrenin bize oyunuu
Bende ki olaya bak disci kaza yapmis pazartesiymis tobeee yaaaaa
Aminnn cnmmmmmm. Yaaaa artk halletsinler yaa sabah zor kahvalti yaptm cenem cok agriyo acip kapatirken pfff bende ki sansYaa ay ne dir bu kazalar rabbim esirgesin
Aminnn cnmmmmmm. Yaaaa artk halletsinler yaa sabah zor kahvalti yaptm cenem cok agriyo acip kapatirken pfff bende ki sans
amin canım cümlemize inşallaahSaol canimaslinda hic beklemedigimiz istemedigimiz dusunmedigimiz bi zaman ama hayirlisi bakalim ben küçük evlendim canim 1 sene dusunmedik bebek iyiki de oyle yapmışız 1 sene sonra istedik 7 ay sonra oldu dogum falan derken 2 sene bebeksiz gezmis olduk sonra bebekli hayatta ayri bi guzel tabi Rabbim hayirli zamanda hayirli evlatlar nasip etsin
evet yaaaaaaaaaaaaaaa pazartesiye coook varagrıyo muuuama kıyamam valla cok üzüldm şu an
evet yaaaaaaaaaaaaaaa pazartesiye coook varagrıyo muuuama kıyamam valla cok üzüldm şu an
evet yaaaaaaaaaaaaaaa pazartesiye coook var
Ayy ben olmimmm insRegl oldummm kizlar
Ama sen test yaptin bebegim sen hamissin benceAyy ben olmimmm inssu an icim bir panikkk olduuu
Tatlis gozunaydinn ben senden bebis beklidimmm yaaa ama siz istediginizde olsun tabikiii hayirlisi gonlunuze gore verdi rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?