- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #178.661
De de gözün aydin de kizGozun aydin mi diyim ne diyim bilemedim
arayip soracagimda bir musait olamadimCikar heralde canim sen kan ver kanda netlessin pazarteside kontrole gidersin yada orda da kontrole alirlar belki
özel hastanede cıkar diye düşünüyorum ben bebeğim ama. daha öncede hiç yaptırmaadıgımdan bilmiyorum da
@ParteMoralll ilac falan yok mu agri kesici gibisinden sivi seyler mi tuketsen ceneni yormayacak bu haftasonu bize gecmeyecekk kuzu
yok kizlar oylr gecicek bisey degil bu malesef hasarli olsugu icin. Nasil cikik kol gecmezse buda ona benzer oynatinca aciyo.e agrı kesici verseydiler bari
yok kizlar oylr gecicek bisey degil bu malesef hasarli olsugu icin. Nasil cikik kol gecmezse buda ona benzer oynatinca aciyo.
Ben zaten 3 gundur agri kesici aliyodum grip icin.
Aynen kuzumm zaten dr bana cok ilerlemis bi sabah kitlenmis kalkabilirsin demistivalla yapcak bişey de yok ona demek ki
Cok pardon cnmm gormedmm bunu
bu hafta da hastalıklarla gecti senin içinAynen kuzumm zaten dr bana cok ilerlemis bi sabah kitlenmis kalkabilirsin demistihep ihmalden.
Aksam eve gidicez artikkkkkkkkk yiterrr. Kiz ilac icmekten salaklastim grip beni sarhos gibi yapti ama dr gtmeden hallettim
Kiloda veremedm butun aksilikler beni buldu
Kızlar kusura bakmayın ya bizim işlerimz vardı hep bu hafta nişandr gelin bohçasıdr damat bohçasdr
bende sizin yazdıklarınız görmedim yazarken sorryCok pardon cnmm gormedmm bunu
Kızlar kusura bakmayın ya bizim işlerimz vardı hep bu hafta nişandr gelin bohçasıdr damat bohçasdr
ayy 2 gunun hafif gecer ins Allah kolaylik versinn isin zor cnmmyok kizlar oylr gecicek bisey degil bu malesef hasarli olsugu icin. Nasil cikik kol gecmezse buda ona benzer oynatinca aciyo.
Ben zaten 3 gundur agri kesici aliyodum grip icin.
normalde folik asite basladim bitirdim hattaa sonunu gecen cumartesi ictimmunter ozele gidip once doktora gorunmen gerektigini biliyorum. Eskiden direk kan veriliyordu herhalde ama artik yok dedi gecenlerde yakinim.
Sen bence bi dr git ozele sonra dr saana kan testi verir hem hamileyken folikasit falan baslarsin. Bisey kaybetmezsn.
oyy o kadar mi kotu kitlenmek ne demek canim yaa agri bir taraftan skintisi bir taraftan cabucak duzelll kilo veremedin sabit kaldin benide yendinnnn daha ne olsunnnAynen kuzumm zaten dr bana cok ilerlemis bi sabah kitlenmis kalkabilirsin demistihep ihmalden.
Aksam eve gidicez artikkkkkkkkk yiterrr. Kiz ilac icmekten salaklastim grip beni sarhos gibi yapti ama dr gtmeden hallettim
Kiloda veremedm butun aksilikler beni buldu
Aynen bende boyle dusunuyordum bi arayip ozel hastaneyi soracagim nilgi alacagim bi musait olamadimkimunter canım ben özel e gittim aciline ama gebelik için kan testi yapıcam dedm öyle yaptrdm sonra sonucu acildeki doktora gösterdim pazartesi de kadın doğuma gidicem sen de öyle yapablrsn baştan boşuna muane parası ödeme :)
canim ilki onemli degil ki sonucta kan verixeksin hamilemisin ogrenceksin. Sonra istedigin doktora devam edersn.ayy 2 gunun hafif gecer ins Allah kolaylik versinn isin zor cnmm
normalde folik asite basladim bitirdim hattaa sonunu gecen cumartesi ictimgitmek istedigim bir ozel hastane var yarin belki oraya giderim bu aksam bir sakin sakin dusuneyimde kan verilip direk bakilsaydi biraz daha yakin olana giderdim yarinlik hallederdim sonra adam gibi bir dogumcu bulup gidecektim.
oyy o kadar mi kotu kitlenmek ne demek canim yaa agri bir taraftan skintisi bir taraftan cabucak duzelll kilo veremedin sabit kaldin benide yendinnnn daha ne olsunnn
Aynen bende boyle dusunuyordum bi arayip ozel hastaneyi soracagim nilgi alacagim bi musait olamadimki
Bu hafta da yarisiyoz mu senlenSekerPancarii :53,7 =0,1 hedef52:57=0
E elaalemi :59.8=0,3@poncikbirgelincik 61=0,1
htc71 :65,9=0,2 @06Derya :79,8=1
edan18 :63,4=0,9 @kova01 :63=+0,3
@ParteMoralll :68=0@munter :73.4=+0,5
@selcanmehmetcan :75.3=+1,7@mutlurabia 77,7=0,2
Bu hafta da yarisiyoz mu senlen
talihim yoookk bahtım karaaaa böyle sonuuçç batsın yereeee
yenilen pehlivan güreşe doymazmış hadi son bi kez dahaD:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?