- 3 Ocak 2017
- 1.469
- 2.865
- 63
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #179.121
Noluuyyy dersen olmazkızlar bu haftada uyarı aldık mı liste düzenleme işi bizde haberiniz olsun ona göre detoks falna filan ne varsa artık herkes 1 kilo kesin vermiş olsun cumaya noluuuuyyy
Ivitt hahahahaha koptmm
sakin olMantiiuiuuuuuuwyywuwuwuu
Bence benUff pis bogazik yaaen cok ben en cok
Bu ne cesaret yidigim mutlaka ara beni diyosunay bide yüzüne baka bakabu ne cesaret yiğidim desene kızına
Benim kizim o cesareti hic gosteremedikapılar kapalı önüne duruyor aacccc diye diyor tatlı tatlı yarım yamalak kiyamiyorum actiggim gibi dolap lara dalıyortopluyorum çıkıyoruz yarım saat 1 saat sonra tekrar aynı yerdeyiz
Cok mu iyivalla cok iyispor oluyodur işte sana da
anlamiyorki daha cucuk yada anlamamzliktan geliyirBenim kizim o cesareti hic gosteremedigozune baktim ve olay bitti hic bi süs eşyami kaldirmadim elleme kizim o senin degil dedim hep o da ellemedi zavallim
Bende her hedefimi 50 yapacuuuummm
maşallah kııız sanaaaaKizlar anca girebildim haftaya -600 le basliyorum masalllah bağaaaaa
Noluuyyy dersen olmazherkes kilo vermis olsun boyle dicen
Benim kizim o cesareti hic gosteremedigozune baktim ve olay bitti hic bi süs eşyami kaldirmadim elleme kizim o senin degil dedim hep o da ellemedi zavallim
Cok mu iyiev esyalari dağılırsa annem cinnet diyo kizim sen anla
anlamiyorki daha cucuk yada anlamamzliktan geliyir17 aylık ama işine geleni gayet güzel anlıyor dışarı gidelimmi dedigimde sevinçten tepiniyir karnin aciktimi diyorum mamma diyor anasi gibi pis bogaz
katılıyoreeeee hiç seside çıkmiiiyyymunter sonucu aldın mı ? Meraktan öldürme bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?