- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #179.141
Vardır bir hayır sonu iyi olsun canım..Ya kizlar sonucum cikmamis su an cok sinirli gerginim nu ne yaaa her bi halt cikmis o gebelik cikmamis
Selam kızlar menüm..
Sabah: çemenli yumurta, kk peynir, dört zeytin, yeşillik, 10 çiğ fındık..
Ara: türk kahvesi, üç hurma..
Akşam: bir kase yayla çorbası, bir tabak pırasa (pirinç yok), salata..
nası cıkmamış anlamadım benYa kizlar sonucum cikmamis su an cok sinirli gerginim nu ne yaaa her bi halt cikmis o gebelik cikmamis
Canım ben karataycıyımöğünler güzelde öğle nerdee
aaaa cok sevindim bunaCanım ben karataycıyım..yeni başladığımda üç öğündü şimdi iki öğün yiyorum..
Baya cikmamis sonuc yok yarina kaldibyaninası cıkmamış anlamadım ben
Kizlar sonuc cikmamis ama daha bekleyecek sabrim kalmadi yani soyleyecem esime sevgiye segkate pohpohlanmaya ihtiyacim var olmuyo boyle
Sinirlenme dur.sürprizin bozulacak.1 gün daha sabret canım.zaten adet olmadığına göre gebelik kesin gibi birşey.Baya cikmamis sonuc yok yarina kaldibyani
ay bence de bu kadar beklemişkenSinirlenme dur.sürprizin bozulacak.1 gün daha sabret canım.zaten adet olmadığına göre gebelik kesin gibi birşey.
Vardır bir hayır sonu iyi olsun canım..
ne zamna cıkarmıs sonuc kuzum ona göre söyle
Sinirlenme dur.sürprizin bozulacak.1 gün daha sabret canım.zaten adet olmadığına göre gebelik kesin gibi birşey.
Oylemi diyorsunuz kizlarrray bence de bu kadar beklemişken
Sakin ol canım daha ne sonuçlar bekleyeceksin bu süreçte.yoksa geçmez bu 9 ay.sen folik asit kullanıyor musun bakayım?Oylemi diyorsunuz kizlarrrsabretmekten icim patladi yilan hikayesine dondu
Sabah beri icim icimi yiyor sonucuma bakarken eski sonuca tiklamisim kozlar bir baktim 1.2 yaziyor kalp krizi geciriyordum ay bir sok oldum anlatilir gibi degil
İnternetten bir bak istersen ben öyle başlamıştım kitabını daha sonra aldım..aaaa cok sevindim bunabende cok merak eitoyrum o beslenme seklini kitbını mı alsam diyodum
Haklisin cnmm daha onumde cok zorlu yollar var sakin ve olgun olmaliyimmmSakin ol canım daha ne sonuçlar bekleyeceksin bu süreçte.yoksa geçmez bu 9 ay.sen folik asit kullanıyor musun bakayım?
aaaaaaaa niye cikmamiski yaa mirak ediyoruzzYa kizlar sonucum cikmamis su an cok sinirli gerginim nu ne yaaa her bi halt cikmis o gebelik cikmamis
Aynen cnm yaa bi sonuc bunkadar mi gec cikaraaaaaaaa niye cikmamiski yaa mirak ediyoruzz
Sen ne yaptin ne dedi doktor ben gecmisi okuyamadim cnmaaaaaaaa niye cikmamiski yaa mirak ediyoruzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?