- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #179.201
Hafif şeyler yap kuzum aman diyim sende yersin illaki. İlaç gerekli demek ki yani vücudunda bişeyler ters gidiyor ilaç ta onu engelliyorNolduu kiz yanlis hesapmi yaptim.
Basladim tekrar ilaca canim biraz durdurdu beni sanki..bide karar verdim srtik su üç gunu atlatiyim diyeti artik anlamiyla yapmak istiyorum çarşamba günü misafirlerim gelcek ev hayirli olsuna ooooo bissürü hazırlık yapcammh..
Çıktı mı sonuçlar vuhuuuuKizlar 7 haftalik gebe gozukuyom
Çıktı mı sonuçlar vuhuuuuKizlar 7 haftalik gebe gozukuyom
İradene hayranımAz önce eşim zorla bir lokma yedirmeye çalıştı ve ben reddettim.bu cuma artık 62 yi görmek istiyorum ya
hadi gözün aydınKizlar 7 haftalik gebe gozukuyom
Çıktı mı sonuçlar vuhuuuu
hadi gözün aydınçok sevindim
Cok guzel cnmmiyi akşamlar kızlar menüm
sabah
kiymali 2 yumurta yarim kk peynir 3 zeytin yarım dilim ekmek
ara
1 portakal
öğlen
6yk patlican yemegi 4 yk yoğurt 1 dilim ekmek
akşam
1 kase mercimek çorba
ara 1 elma
şu 1.5 2 ye tamamlayacagim
spor 45 dakika leslie
Evt onun icin canimm.@ParteMoralll canim olcu almis doktor gecmisi okudum. Bir sey sorayim o seffaf aparat icin mi olcu aldi doktor ?
Kizinda gece rahatsiz olmus gecmis olsun gazli seyler yidirme cocuga
Ay sen 7 haftaliksan cok ohoooooooooo keseler kalp atislari vs yakinsinOkudum giiii o yazdigimda yimik yapidim o an okuyamadiydinnnn
Aile hekimimde iyle soyledi cift cizgi ciktiya hamissin ama insan merak ediyor kafada yinede acaba oluyor o sonuclansin kalp atisi lese icin bunlari dusunecegim sonradigerleri pimpiriklimiyim nee
Sizi gidi mutlu aile sizi
Onu bende begenmedim kuzum iyi yapamamislar
insallah cnm azcik sabir et.Evitttt yaa yok kizz su uc gunu bi ekmeksiz atlatiyim ihanet etmeden diyete sadik olmak istiyorum bayagi zorlanıyorum ama üstesinden gelecegim.senin ölçü almislar ama neden okadar gec veriyler arkadasin fakultede sabah aldilar ölçü,aksam 16:00 gibi o seffaf seyi verdilerdi.ayy hayirlisiyla bi agridan kurtulda canimm gec olsunda guc olmasinda..
Hahahahahahaahhaahah ben dogru anladimAy kizlar binyanlis anlasilma oldu ben adetimin ilk gununden hesaplattim programa onun sonucu bu sizin boyle anlayabilecegijiz benim aklima hiic gelmedi
Evt onun icin canimm.
Kizzz yok be ne gazlisi gazliyla ne isi olur onun
Ay sen 7 haftaliksan cok ohoooooooooo keseler kalp atislari vs yakinsinallah askina git bi doktora delurucummmm
Yoksa bir tabak yerdm diyosun hahahaah tohat yermisinn ben yeni cikardim firindan
insallah cnm azcik sabir et.
Blmiyorum ki cnm valla
Hahahahahahaahhaahah ben dogru anladim
Evett ama o oluyo isteBen sandiydimki kizinda gaz oldu gaz uyutmadi yanlismi anlamisin
Sag salim esime mujde verebilirsem doktora gidecem dee nasip olmadi malimmm sebeplerden otruuuu
Analarrr anlar hahahahahahkiz guldurdun beni
Hee anladimmEvett ama o oluyo istecocuklarin gazi tuttummu tutuyo sende anlarsinnnn ay iyi sabrettin ben netten sonucu gorunce havaya ziplayip esime gostermistm
Evet yeni geldim :) merhabasenad sen yeni geldin dimi cnm bu ara cok ayrintili bakmiyorum atladim galiba hosgeldinnnnnn kac kilosunnnnnn kac yasindaasnnnn anlat bakam
Az daha spor yapsana kuzum bak ben 90 Fk yaptım ama gecemiyiikiyi akşamlar kızlar menüm
sabah
kiymali 2 yumurta yarim kk peynir 3 zeytin yarım dilim ekmek
ara
1 portakal
öğlen
6yk patlican yemegi 4 yk yoğurt 1 dilim ekmek
akşam
1 kase mercimek çorba
ara 1 elma
şu 1.5 2 ye tamamlayacagim
spor 45 dakika leslie
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?