Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Menü çok güzelll aman kuzum onlemini al hasta olmadan

Bugün helva günü mü
Aksamı beğendimmm

Uyaninca 1 bardak su

Sabah: 1 dilim ekmek 1 yumurtanın yarısı

Ara:kahve

Ogle: yarım kase çorba yarim tabak erişte

Ara:1 portakal kahve

Aksam: 1 kase çorba koca 1 tabak karnabahar yemeği ekmek yemediimm

2.5 litre su içtim 1 saat yürüyüş yaptım daha evde de spor yapicam toplu yazarım hepsini

Menum
Sabah
Kan versigim icin kahvalti yapamadin maalesef yol uzerinde simitci falan yoktu yarim paket cizi yarim paket cubuk kraker yedim birde 2 hurma

Ogle
1 porsiyon dolu dolu lahana yemegi 1 dilim tb ekmegi

ara
1 elma

Aksam
2 kasik kiyma kavurmasi
Yarim dilim tb ekmegi
2 kasik lahana yemegi
Cig karnibahar cicegi attim agzima 3 5 tane

2.5 lt su
25 dk yuruyus

Sen ne yaptin ne dedi doktor ben gecmisi okuyamadim cnm
Usenmeeeee cabuh okuuuuu
Sabrediyom yarina surpriz artik hayirlsiiyla hamis olimde hamis degilsem bak o zaman skintiya bu kadar gecikme falan
Yaa iki kere cift cizgi cikti daha neeee
Bugün helva günü mü
Aksamı beğendimmm
Vallaaaa kizimi giydiriyodum esim gelip agzima tutunca geri cevirmedim sabah sabah alakasiz oldu ama ossun guzel
eristeyi begenmedim ama ossun guzelll

Usenmeeeee cabuh okuuuuu

Vallaaaa kizimi giydiriyodum esim gelip agzima tutunca geri cevirmedim sabah sabah alakasiz oldu ama ossun guzel

Okudum giiii o yazdigimda yimik yapidim o an okuyamadiydinnnn
Aile hekimimde iyle soyledi cift cizgi ciktiya hamissin ama insan merak ediyor kafada yinede acaba oluyor o sonuclansin kalp atisi lese icin bunlari dusunecegim sonradigerleri pimpiriklimiyim nee

Karnabahar çiçeği ne ola ki

Usenmeeeee cabuh okuuuuu

Sizi gidi mutlu aile sizi
Onu bende begenmedim kuzum iyi yapamamislar

Arastirdm biraz ama her yerde farklı bilgiler var bi site de yenir denen digerinde yenmez diyo
Karatay benden sorulurdu iki sene önce cidden diyet olarak en mantıklısı ama evde iki öğün yiyemeyince çok zor oluyor dışarıda karataya göre beslenmek benim için , yağı falan kötü oluyor dışarların zaten dışarıdan yemeği hiç sevmem o yüzden ama Cidden karatayla hem doyuyorsun hem kilo veriyorsun

Fark etmez yeter ki içinde folik asit olsun ne kullanırsan kullan.benim 2tane var biliyorsun iyice deneyimlendim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…