- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #179.381
niye kimse yok
kızlar beni kendi kendime konuşturuyosunuz burda
Çekmediğim dertler, çile kalmadı.
Feryatsız gündüzüm, gecem olmadı.
Ağlamadık sokak, köşe kalmadı.
Yalnızım dostlarım, yalnızım yalnız.Çekmediğim dertler, çile kalmadı.
Feryatsız gündüzüm, gecem olmadı.
Ağlamadık sokak, köşe kalmadı.
Yalnızım dostlarım, yalnızım yalnız..
AhahahhaahfsggsgkkjfaajkKırılmış her yanım
Kaybolur zaman saçlarında
Gözlerim sokaklarda
Sebebi isyan aşkım
İçim yanar, içim kanar daaa
İsyaaaaııınnnn
Sevdik birbirimizi deli sevdik
Gözleri sürme gelincik
Saçları sırma gelinciiik
Suçumuz neydi bizimmm
Kiz bu nerden geldi aklınaKarşıma bir daha çıkma sakın
Bence bu asrın hatası olur
Kendime başka bir aşk bulurum
Sen beni hiç sevmesen de oluuurr
bu serdar ortactı bulamayabilirsiniz
Ahahahhaahfsggsgkkjfaajk
buda ayna grubu hey gidin hey ne dinlerdik içimizi yakan klibiyle beraber hem izler hem aglar hem aşk acısı cekerdik
Kiz bu nerden geldi aklına
Ahahahh aynen valla melodili okudum hepsini
buda ayna grubu hey gidin hey ne dinlerdik içimizi yakan klibiyle beraber hem izler hem aglar hem aşk acısı cekerdik
sözleri okurken müziksiz okuyamıyon farkettin mi
Biliyom baktim profilinden nereye baktığınıahaahadad evet nerden bildinbiri evde kaldım yazmış onu okuyodum
Ahahahh aynen valla melodili okudum hepsini
dimik dedektifciliğe başladııkkBiliyom baktim profilinden nereye baktığını
Onlineysen ve yazmiyosan hemen bakarim nerdesin kimlesinnnbni boş bırakmayın psikolojim bozuluyo
dimik dedektifciliğe başladııkk
Onlineysen ve yazmiyosan hemen bakarim nerdesin kimlesinnnkork menden
oku oku beni nası delirttiniz buralarda görNe kadar konusmussunuz ben okuyayimm biterse gelecem
Aminm cmmmmmOoo grubun en kucugu sensin galibaolursun yaza merak etmeee:)
Benimi
kiz pazartesi hemen doktora gitt bakalimmmmmmmneler soyleyecek :) kimselere soylemeeeee kalp atisindan sonra soyle bence. En yakinlarin bilsin
Rabbimmmmmm saglikli dogmasini nasip etsin insallah tatlimm
cok sevindim cnm senin adina. Senin hormonun kac cikti doktor kac haftalik oldugunu spyledimi doktora giderken ozel birsey yaptin micanım biraz geç oldu k.bakma
biz öğrendiğimizde aynı gün iki aileye de söyledik çok sevindiler dünde doktor randevm vardı zaten doktor herşey yolunda bi sıkıntı yok dedi bende iyiyim çok şükür ama baş ağrılarım oluyor
sen nasılsın
aminn cnm Allah razi olsun. Ins hrsey guzel olsun hepimiz hep mutlu olalim.Canimmmmcokkkk guzelll kendim gibi sevindimmm Allah tamamina erdirsin cok iyi bi anne olucaksin
dimikkk oylemunter i artık fasulyeden eleman saycam
Evet o fasulye artik
Tatlim beni cikrabilirsin istersen sorun degil ben bireysel yazarim yuruyuslerimi hem takimida etkilememis olurun@kova01 @elaalemi @selcanmehmetcan @htc71 @edan18munter @06Derya @ParteMoralll @poncikbirgelincik @sarraf @senad kızlar spor listesine girmek ister misiniz ? bana herkes evet yada hayır diye dönüş yapabilir mi?
not: @06Derya kuzum sana sormuştm zaten ama toplu ekledim herkesi seni eklemesem olmazdı
munteri çıkarırsak cıngar çıkartır kuzumsarrafı eklicem bize eşitlencez
Kiz ne delirmesi profil resmin nasil fitlestirdigimizi gosteriyoroku oku beni nası delirttiniz buralarda gör
yok yok kal sende şaka ettimAminm cmmmmmcumaftesiye randevi aldom cnm bakalim bizi ne bekliyor kalp atislari falan netlessin de sonra soyleyecgim ins bende oyle dusundumm . Esime bile 1 hafta uzerine soylemisimm acik gec soyleywm demi
cok sevindim cnm senin adina. Senin hormonun kac cikti doktor kac haftalik oldugunu spyledimi doktora giderken ozel birsey yaptin mi
aminn cnm Allah razi olsun. Ins hrsey guzel olsun hepimiz hep mutlu olalim.
dimikkk oyle
Tatlim beni cikrabilirsin istersen sorun degil ben bireysel yazarim yuruyuslerimi hem takimida etkilememis olurunokurken bunu yazarim didim amma asagida bana cingar cikartir dimissin hayin keptinnn
Kiz ne delirmesi profil resmin nasil fitlestirdigimizi gosteriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?